Tantor-BN Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 ahojte prosim Vas ked sa stane toto : milaaan.rajce.idnes.cz/nastenka/#_16.jpg tak kde sa stala chyba ? odmastnil som to benzinom Citovat
koblih69 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 No Sudek z tebe asi nebude.... ... podle mě špatně odmaštěné, možná zbytky silikonové leštěnky, ta se ze starého laku dostává velmi špatně. Dufám, že jsi to lehce přebrousil. Druhá možnost je Olej nebo Voda ve vzduchu. Bohužel z téhle fotky to nerozliším od mastného podkladu... Citovat
Stosun Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Myslím,že i technicky benzín zanechá mastný film.Co jsem se tak docetl tak odmastit lihem a pak jeste umýt jarovou vodou.. [upravil dne 28/11/12 16:49 od Stosun] Citovat
Tantor-BN Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 jasne prebrusil...koblizku urcite nebude no platit lakyrnika 40ur plus farba 15eur je dost... Citovat
ChouLu Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 A já si to raději zaplatím a vím, že mi to po zimě neopadá a nebudu to dělat znova.. když spočítám dobu co na to strávím, tak na tom v práci dokonce vydělám Citovat
Stifler Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Řekl bych taky, že to bylo špatně odmaštěno. Jak píše Stosun, i benzín zanechává mastný film. Mám dojem, že na čištění bez mastnoty jsem si pořizoval nějaké ředidlo - mám dojem, že to bylo S6000, to by snad ten mastný fil nechávat nemělo. Ale ještě mě napadlo, jestli jsi stříkal plast - použil jsi ještě před barvou vrstvu základu na plasty? http://shop.spectrum-franek.cz/files/products/tl/QP-3950.pdf Citovat
Tantor-BN Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 zakladd som dal len naten cierny plast co je na naraznikoch pocelom som to nedal lebo som to ani nesmirgloval az k plastu len trosku povrchovo Citovat
koblih69 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 To stačí, ale z fotek mi připadá, že jsi nedal plnič, je to tak? Citovat
Tantor-BN Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 nedal a to preto lebo plnic sa dava na kov ked je holy bez upravy Citovat
koblih69 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 A to ti poradil kdo? Něčím přece musíš ty vrstvy oddělit Citovat
Tantor-BN Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 poradil mi to ten kto farby predaval...že keď maš napr. naraznik červený a chceš ho na inu farbu tak ten naraznik musiš zdrsniť a odmasniť a to je všetko zaklad na plasty sa nedava lebo ten naraznik zaklad už ma.. kebyže to vyšmirgluješ do plastu tak vtedy sa dava zaklad Citovat
koblih69 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 A vod takový vola jsi koupil barvu? .. takže: - celý to přebrousíš a odmastíš - místa kde je čistej plast stříkneš základem na plasty - celý to stříkneš tenounkou vstvou plniče - tím srovnáš nerovnosti, probroušené přechody, přechody na plast - po zatuhnutí lehce přejedeš jemným smirkem, odmastíš a stříkáš horní lak. ... nediv se, že to tak dopadlo... a k tomu kašparovi už bych nešel. Leda že bys mu tam přinesl ukázat ten výsledek aby ti dal novou várku barvy zdarma, když ti tak dobře poradil. PS je to plast, takže to musíš míň natužit. Poměr by ti měl poradit prodejce barvy, ale ten asi vůbec neví která bije. [upravil dne 28/11/12 20:50 od koblih69] Citovat
Tantor-BN Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 ja ta rozumiem koblížku ... lenže ono ten naraznik kebyže bol len čistí plast tak toto je presný návod nato to áno. Lenže on už bol striekaný...už som si jeden naraznik takto striekal a natom sa to nerobilo len vtedy som použil iný odmastnovač...neviem čo mam spraviť teraz je dosť možné že je zlý odmastnovač ... ono to stačí tým odmastnovačom len prebehnuť nemusím to nejako drhnuť pravda ? Citovat
koblih69 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Ále houby, nemůžeš přece stříkat jeden lak na druhej. Nebo myslíš, že se třeba celolak dělá tak, že to přebrousíš a bez plniče přestříkáš? O tom vůbe cnemůže být řeč. Ano můžeš místo tenké vrstvy plniče (pokud je základ dokonale hladký) použít vhodný základ, ale většinou se to tak nedělá. Minimálně tě přece musí trknout to, že každý lak je jiná technologie, takže i když uděláš na 1. pohled dobrý povrch tak to v mrazech nebo na sluníčku stejně popraská protože s ety barvy nikdy nespojí. Myslím, že nemám smysl to psát znovu a znovu. Bez plniče se to dělat nedá, přečti si nějaký oficiální postup. [upravil dne 28/11/12 22:19 od koblih69] Citovat
Tantor-BN Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 ok dam plnič ja som to zatial striekol len tak čiernou aby som len videl kde to ešte treba prebrusiť...tak zajtra tu ciernu prebrusim potom odmastnim dam zaklad a farbu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.