safi1 Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Caute chalani, Nez som zakladal tuto temu tak som pozeral ci tu nieje nieco podobne ale zdalo sa mi ze tu uz nieco take bolo no asi som zle hladal... Takze otazka je takato: chcel by som ze ked vypnem motor a zamknem/ odomknem auto ze by sa mi rozsvietili bud hmlovky a kebyze to nejde tak parkovacky na niaky cas chcel by som to tak ako to ma audi a mercedes... Neviete dalo by sa to spravit ? Ci staci niako povolit a nastavit interval cez diagnostiku ci budevtreba nieco domontovat niaky spinac alebo daco podobne... Dakujem Citovat
ChouLu Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 po vypnutí motoru a kličku do polohy 0 ťukni do páčky světel jako by si chtěl přepnout na dálková světla... a oni se ti světla na cca 30s rozsvíti. Nic jiného pug neumí Citovat
safi1 Odesláno 27. listopad 2012 Autor Odesláno 27. listopad 2012 Ajo inac toto som niekde cital... A skusal a mne to nefunguje Klucik mam dat do polohy nula ked ziadne kontrolky nesvietia ? A tuknut do packy teda ? Pritiahnut ju k sebe alebo od seba? Ja som to uz skusal a neslo mi to... A inac jazdi po Bratislave jedna 206 a ma to s tymi hmlovkami spravene ako som pisal po niakom case sa vypnu Citovat
ChouLu Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Ty moduly se dají koupit Jmenuje se to Coming Home, Go Home apod... zhasneš světla, vypneš motor (klíček vytáhni), a přitáhni páčku k sobě na zlomek vteřiny a pust a světla by se ti měli rozsvítit Citovat
safi1 Odesláno 27. listopad 2012 Autor Odesláno 27. listopad 2012 Dobre diky zajtra rano to rovno skusim A tie moduly tiez pohladam sa mi to paci diky za radu Citovat
Judes Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Je to \"sprievodné dočasné osvetlenie\" a máš to v manuáli na obsluhu auta . 64_206-sk-ed01-2008.pdf Citovat
Cinicman Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Určite to tam máš... možno len nie aktivované na diagnostike... robotka na 5min... Citovat
safi1 Odesláno 27. listopad 2012 Autor Odesláno 27. listopad 2012 Fajn fajn zajtra to odskusam a snad nato pridem lebo uz som to skusal a neslo A mal by som sa pohrat z diagnostikou a pozret vsetko co sa da aktivovat a co tam mam vsetko Judes: diky za stranku z manualu Citovat
PAJA106 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Ještě technická, tím, že máš MUX, tak většinu těchto dodělávek(krabiček) nelze použít, BSI ukazuje chyby, aspoň tak to psal Pe.Tr s Přemou v servisu u dotazu ohledně triplingu. Citovat
ChouLu Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 jop kamarádit se s MUXem není sranda.. ale jde to Jen to stojí nervy a je to trošku dražší Citovat
lacek206 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Mne dokonca ani prestavbová sada HID xenónov nechcela fungovať pretože mám MUX verziu... nakoniec to muselo von z auta Citovat
safi1 Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 Taak dneska som to testoval a mačkal som pačku a ono to IDEEEE Len skoda ze nejdu tie mlhy :/ Lacek takze hovoris ze ti HID nejdu ? Som si ich chcel po vianociach kupit... Ale asi ich kupim a otestujem Citovat
pipistrel Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 no kup hid a asi urobime vyjazd s cinicom a zoberieme par kladiv Citovat
lacek206 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 safi1 : nechcelo to v žiadnom prípade spolupracovať s RJ motora, prosťe to blblo, blbol celí počítač, aj počítač ABS, aj AIRBAG-i, palubák nestíhal vypisovať chyby zakaždím a mna to už nebavilo a som aj dostal radu od mechanikov v Peugeot-e že pár počítačov už odpálilo pár zákazníkom na autách od dorábaných HID takže nechcem riskovať Citovat
safi1 Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 :D Tak chcel som HID ale ked piše ze su stym problemy tak prdim nato lebo nepotrebujem mat problemy stym no škoda Ajeje... Tak HIDKY teda nechcem To je strašne jak sa mi vyhrazaju kladivami :D Tak si kupim iba ´XENONOVE ZIAROVKY´ alebo kašlem nato zatial pokial svietia tak ich nebudem menit Citovat
Cinicman Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Ja mám doma tzv. teplé H7mičky keby si chcel... viď moje vlákno... http://www.peugeot-club.com/topic/73278-cinics-207-blackbird-hr-monotube/#1261154 Citovat
safi1 Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 Hej hej Cinic take teple H1 som si kupil aj ja ale nedam ich do stretavačiek ale do dialkovych nech sa pekne v parabole odrazaju Ved zajtra hodim foťku ze ake som kupil len... Nebudem ich vediet vymenit Neviem ako sa tie devilky rozoberaju Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.