lukaro Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Ahoj, mám dost velký problém. Auto jsem měl odstavené v garáži asi měsíc. Půlka nádrže, nastartoval jsem a hodilo mi to chyby jako Antipolution fault a Catalyst convert fault. A bliká kontrolka motoru, jestli to je ona. To by nebyl takový problém, ale auto mi chcípá. Resp. když jedu 2-3 minuty tak potom absolutně nemá výkon a skoro nejede. Donutí mě to zastavit, aniž by se rozsvítily jiné kontrolky nebo nápis stop a buď to chcípne nebo tak pokuckává... Vypnu motor, znovu nastartuju a pak už mi auto výkon neztrácí, ale kontrolka motoru svítí a někdy během jízdy začne blikat a to vyvolá i znovu objevení chyb na palubním počítači. Byl jsem i Wojty na diagnostiku. Nechce nás to pustit do jednotky motoru, ale předtím nám to šlo a jinak nic diagnostika nenašla. Jsem z toho zoufalý. Poradí mi někdo, čím tohle může být? Vím, že ty chyby jsou takové \"všeobecné\" a může to znamenat cokoliv. Díky moc... Citovat
HonzaZ Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Zkoušeli jste na dia zadat přímo dia motoru, ne celkový test? Citovat
lukaro Odesláno 25. listopad 2012 Autor Odesláno 25. listopad 2012 Myslím že jo a nechtělo nás to tam pustit.... Už nevím co to přesně psalo. Něco jako, že se nepodařila identifikace nebo tak nějak. Nevím už.. EDIT: ale pokud jsme testovali nějaké části na autě a tam bylo i nějaké propojení s motorem, tak testy byly OK [upravil dne 25/11/12 20:41 od Lukáš_307] Citovat
Ajap Odesláno 26. listopad 2012 Odesláno 26. listopad 2012 Zkusil bych co to půjde dotankovat kvalitní benzín. Citovat
lukaro Odesláno 26. listopad 2012 Autor Odesláno 26. listopad 2012 Tankoval jsem asi za 500kč na OMV a to ten premium nebo jaký to je... A potom teď ještě za 300kč a pořád problém setrvává. Jindy tento problém nebyl, nepomohlo ani vypojení baterky na celou noc... Citovat
HonzaZ Odesláno 26. listopad 2012 Odesláno 26. listopad 2012 Ještě mě napadlo, diagnostikovat jiné jednotky jde? Zkontroluj pojistky v palubce. Citovat
lukaro Odesláno 26. listopad 2012 Autor Odesláno 26. listopad 2012 Kouknu na pojistky zítra, snad poznám dobré od špatných... A nevím jaké pojistky mám přesně kontrolovat Citovat
patrikke307 Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 Prave sa mi to objavilo tiez .... presne to iste.... strasne sa mi dusi motor, ale nejak som to rozbehol a dosiel domov na 2jke 3 jke a momentalne mam v plane strednu cast vyfuku vymenitm, kedze tam mi pri pridavani klepali lamely ,asi cinsky smejd .... tak myslim ze sa mohla tak zaseknut ze mi to dusi motor a tie kontolky vyhadzuje kvoli tomu, kedze sam nevie kde je chyba .... skoda ze sa to stalo kurat teraz.... hned by soms a do toho pustil ale teraz musim par dni doma nervozne presediet a obajavat sa co stym bude :-// ale zatial som celkom pokojny, dufam ze to bude tak ako si myslim,co myslite? Citovat
koblih69 Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 No vzhledem k tomu, že ani nevíme co máš a motor tak neříkáme celkem nic. Citovat
patrikke307 Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Nerozumiem tomu, daval som to urcite niekolko krat do popisu :// Noo k teme , 1.6 16v ,hned zajtra prvy po sviatocny den sa do toho pustim a uvidime:myslim Citovat
Iceman_3 Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 to iste sa mi stalo ked som natankoval plnu, nieco som vyjazdil a potom auto asi 3 mesiace nejazdilo, nastartoval som a nechcelo to vobec ist, auto sa dusilo , pri rozbiehani malo tendenciu zdochynat, slaby tah, taktiez svietila motorova kontrolka, na diag to ukazalo zlu lambdu. velmi sa mi to nezdalo aby len tak sama od seba odisla ked sa auto nepouzivalo. trosku som ho potrapil kym som dosiel na pumpu, potom som dotankoval cerstvy benzin plus som pridal VIF aditivum, zmazal som chybu a siel som na letisko trosku to povytacat nech sa spamata ... a spamatal sa, jazdim doteraz bez problemov jedna sa tiez o 1.6 16V, cize u mna bola chyba dovolim si tvrdit v zlom benzine, tym ze auto stalo cca 3-4 mesiace sa musela nejako znizit jeho kvalita alebo co, neviem si to inac vysvetlit... [upravil dne 28/12/12 09:31 od Iceman_3] [upravil dne 28/12/12 09:32 od Iceman_3] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.