Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj pezotaci.....zase a opet mam rychly a strucny dotaz :mad: kdyz sem sundal trojuhelnikovy kryt ze zrcatka na dverich (tam jak je packa na stelovani spiglu) nasel sem tam zluty konektor se dvouma pinama....napadlo me jestli to neni priprava na vyhrivani??? v tom pripade sehnat skla, par kabelu a hrejeme??? diky za reakce a rady :super

Odesláno

nastartuj, zapni vyhrivani zadniho okna a voltmetrem zkus zmerit, zda tam mas 12V, pokud ano, je to na vyhrivani.

Jinak pokud to bylo zrcatko na strane spolujezdce, muze to byt taky priprava na vnejsi teplomer

Odesláno

tak to bude nejspis to vyhrivani, ale ty draty mohou byt pripraveny pouze ve dvernich svazcich, mohou byt ukonceny v konektoru ve sloupku dveri a v kabinovem svazku uz pak mohou chybet, to by se pak muselo kdyztak dotahnout.

venkovni teplomer je treba povolit pres diag, v BSI, tam je to v konfiguraci polozka pritomnost vnejsiho teplomeru - pritomen a pak jeste mozna i v displeji v konfiguraci zobrazovanych udaju ( ted si nejsem 100% jist)

Odesláno

Jujda to neni teda uplne jednoduche :) teplomer teda chvilku pocka ale postuduju to vyhrivani...je to na nic jak se mlzi spigle a nic s tim nejde delat....diky za reakce a rady..ted se bude badat ;)

Odesláno

Vyhřívání je dotaženo až do těch trojuhelníků.. tak stačí sehnat folie a nacvakat do konektoru :)

Teploměr je dotažen do A sloupku.. chybí z A sloupku do trojuhelníku.. nutno dotáhnout, dokoupit piny a zacvakat do toho konektoru v A sloupku... nahoře si to zapojíš jak chceš, čidlo nasadíš do zrcátka.

Pak je to nutné povolit v BSI a displayi (pokud ti to nic po zmačknutí pravého tlačítka na displayi neukazuje)

Odesláno

dobre zpravy na to se zamerim a ppdivam...a tu folii myslis jako jenom folii ktera se nalepi na sklo?? o tom bych teda slysel poprve ale mohlo by to byt zajimave nez kupovat drahe skla :)

Odesláno
dobre zpravy na to se zamerim a ppdivam...a tu folii myslis jako jenom folii ktera se nalepi na sklo?? o tom bych teda slysel poprve ale mohlo by to byt zajimave nez kupovat drahe skla :)

Je to tu mnohokrát popsané, v prodeji jsou buď uni fólie nebo se dají koupit nějaká výprodejová skla s výhřevem a z těch to po nahřátí sloupnout. Otázkou je jeslti se to vyplatí - tedy kolik stojí nové sklo i s výhřevem na 206.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem dneska kupoval otci k vánocům vyhřívaná skla do zrcátek :)

v AK 311Kč/ks :) na klubovou kartičku 211Kč/ks :) Takže to jde :)

kody v AK:

16.36.218

16.36.219

:papa

Odesláno

Tak radost ze zrcátek opadla... držáky jsou trošku jiné než mají být.... všecno OK, jen je to o pul centaku ke strane.. tim padem tam zrcatko uz nejde nacvaknout... tak jsem se rozhodl prelepit drzaky... bohuzel to neprezila vyhrivaci deka...

Tak nevim kde je problém.. dle SB mám kod, podle toho jsem koupil zrcadla v AK a teď tam nejdou.. vrátit je taky nemohu, protože mám jedno rozlepené a u druhého ulámané některé zobáčky... výsledek? 420Kč á dárek k vánocum na nic :/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...