Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 prototyp věděli jste ?

Recommended Posts

Odesláno

Tak nevím ... právě jsem zkoukl tohle :

Tušíte, oč jde ? Vyskytuje se tam něco, co se nedostalo do sériové výroby a podle mě je to škoda ...

Odesláno

Fakt zajímavý, jenom to trochu působí jako pohřebák ... ale zadeklovaný motor, taky pěkný, jenom jaké HDi tam asi bylo ... ale asi maximálně RHZ ...

Interiér zajímavý, všechno v hnědé, naprosto atypický tunel a co mě překvapilo, byla rezerva v autě.

Hezkej koncept, ale na sériovou výrobu by stál asi fůru prachů ...

Odesláno

No ja prave myslel ze to je klasicke promo na postfacelift tj. treba z roku 99, ale takhle to spis vypada treba na rok 02 kdyz resili, co dal a nakonec 306 vyrobne skoncily a prisla 307. Ale mozna se mylim :)

Odesláno

To už bylo vymyšlené, však MKIII už v základu byl velmi dobře vybaven, potřebovali tyto auta prodat. Myslím, že v základu byla i klima, tu 307 nemá v základu ... Nemyslím si, že by toto mohl být model po MKIII. Spíše studie asi z toho roku 99, jak by mohla 306ka vypadat. Řekněme, že se designér vyřádil.

Odesláno

Zajímavá \"307\", ale ten zadek moc ne :( Z boku mi to připomíná nějakýho Citrona ... ale je vidět, že designér ubral na elánu a dopadlo to dobře :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...