mi16 Odesláno 24. prosinec 2012 Odesláno 24. prosinec 2012 vytiahnem niekde dobove katalogy a mozem to potom odfotit... ja som pisal za stary model... katalogy mam z noveho... Citovat
mato00 Odesláno 24. prosinec 2012 Odesláno 24. prosinec 2012 Ja novší model r.v 94 SRDT el. predné a zadné okná, el. spatné zrkadlá ako aj šíber, abs, digitálne hodiny s teplomerom vonkajšej teploty. Citovat
KingSpade Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 tak teda já SRi ročník 93, el předné okna vzadu švihadla, pravé elektrické zpětné, levé manuál, el. šíbr, ABS, digitální hodiny bez teploty a sedačky v kůži a nastavitelný cyklovač z 605ky (dodělávané) joo a ty chromové lišty kolem všech oken, předchozí jsem měl jen GR taky ročník 93 a tam nebylo nic v elektrice a ani ABS nemělo, jen digi hodiny a otáčkoměr Citovat
Petrikj Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Také přihodím...jedná se o 405 SRi 94´ dovoz ze Švýcarska -el. okna přední/zadní, el. zrcátka s výhřevem -digi hodiny s venkovní teplotou - klimatizace, posilovač řízení - ABS, origo 14 hliníková kola - kožené sedačky s loketní opěrkou vpředu/vzadu -výškově stavitelné sedadlo řidiče, bederní opěrky sedadel řidič/spolujezdec -vyhřívání předních sedaček - kožená manžeta a hlavice řadicí páky -průvlak na lyže z kufru -origo 3-ramenný kožený volant (stejný jako Mi16), výškově stavitelný -origo křídlo na víku kufru -chromované lišty kolem oken, skla oken jsou origo zelená - centrál na DO - vínová metalíza - rádio origo peugeot 4050 s ovládáním pod volantem, 8 repro - přední světlomety s dvojitou parabolou H4+H1 s el. sklápěním z místa řidiče - pak už jen drobnosti jako sterač řidiče se deflektorem, na moc 405 jsme to neviděl třeba mě ještě něco napadne [upravil dne 23/1/13 09:26 od Petrikj] [upravil dne 23/1/13 09:31 od Petrikj] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.