Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

taková blbost - hledal jsem,ale nenašel .Co vlastně znamená zkratka SRi - logicky i vstřik .To SR ???osekanější výbava ....?

[upravil dne 24/11/12 18:28 od myšut]

Odesláno

čistě pragmaticky jedu ve francouzech,nikoliv v detailech o 405.

Vzhledem k vlastnictví několika dílů shodných s Sri x4 se o to zajímám .Zvažuji adopci 405 X4 ,zbědovný stav ,který není neřešitelný .Ještě je otázka ,jestli to má smysl ....protože bych to za rok dva dal do kupy a šla by do světa , 3 auta na sebe nemá smysl držet(a o další 2 navíc se starat) ...tož tak

Odesláno

Pokud vim, tak to značení bylo asi takhle, První dvě písmenka byly označení výbavy, třetí popř. čtvrtá pozice označovala motor.

Bez třetího písmenka = benzín, karbec

I = benzín, vstříkování

D = Diesel atmosféra

DT = Diesel Turbo

Označení výbavy (tady si nejsem u všeho na 100% jistej, záleželo, jak se frantík vyspal a co mu přišlo pod ruku :D)

GL - Social edition, nemá vůbec nic - manuální okna, hodiny místo otáčkoměru atd. Motor zpravidla 1.4, 1.6 popř 1.9D

GR - Vylepšenej základ. Mívala aspoň digi hodiny, otáčkoměr, popř. el. přední okna.

SR - Druhá nejvyšší výbava, el okna, otáčkoměr, většinou klima. Motor 1.9, 2.0, 1.9DT

ST - Nejvyšší výbava, vše v elektrice, kožený interiér, klimatizace

Pak tu byly ještě různý akční modely, jako Style, Signature, Vendome a různé mutace označení např. GLX Jejich seznam najdeš tady: http://aebergon.perso.neuf.fr/Peugeot/page_Peugeot.htm

Odesláno

no to jsem potřeboval vědět.mockráte díky .Takže 120 kobyl 4bod vstřik jako Bx Gti 1.9.

Mě to auto i tak připadalo sociálně slabší ,ale vevnitř jsem nebyl .Teď ještě zvažuju ,zda ho zachránit před slévárnou či ni.

Otázka ,jestli se takové auto po opravách ,možném vyvaření ,go hydry ,zadku a celkové repase prodá aspoň za 20 tis.....

Odesláno

taky dobrý detail .Může se hodit.A může mi někdo osvětlit ,viděl jsem tu 1 a 2 verze .

To byl upgrade sedaček..?

Zajímal by mě spíše i osobní názor tady na pežotech ,jestli to zachránit -SRiX4.

Jednu 4kolu už v podobném provedení mám a s ní zatím cca 400 hodin práce pod na v ní ....

Odesláno

ano menil sa komplet cely interier medzi generaciou 1 a 2.. jedine co je mozne zhodne je stropne osvetlenie.. ale to si isty niesom... nemal som ani jeden novy model..

• O 2 týdny později...
Odesláno

P 4O5 SRI X4 jak jsem psal ,není nikde inzerována

ale přehodnotil jsem to ,jedna mi stačí ,dlabu na ni ,zase pod tím ležet ,cca 300 hodin na renovaci,kterou nikdo neocení .....navíc je to prakticky neprodejné ,nevyděláš na tom nikdo ,kdo ji měl ,to už zůstává do počtu ....navíc sedan.... já preferuju kombi

• O 2 týdny později...
Odesláno
SR by malo mat naviac este chromove listy okien... GR v zakladu nemalo el okna v predu ani servo riadenie...

Mám GRi s el.okny a posilovačem řízení... A vyhřívaná zrcátka.

Tak to bylo za \"příplatek\"?

tak pak ze sedana vše překopat do kombi .. ;) taková 405 kombi SRi X4 to by byla paráda ....

Kombi SRi x4 jsem viděl jednou na zimním srazu, pěkně tam s tím lítali...

Odesláno

bohužel mi to už moc nepřipadá účelné ,zabývat se tím ,když je to vše ve stavu totál rozdělat a cpát do toho čas a peníz

legacy kombi už jsou i za 15 tis,kde sednu a jedu ,což je cena 15 tis - X4 Sri ve šrotovým stavu s nevyřešenou registraci stk ,řešit opět zbavení eko daně .....

Odesláno

no my sme mali GRI(1,6) a sused gri(1,9) a ani jedno nemalo servo, ani el. predne okna... akurat od GL naviac hodiny a stropne svetielko na citanie map...ine listy, a obaja sme mali dobove bodykity...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...