myšut Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 taková blbost - hledal jsem,ale nenašel .Co vlastně znamená zkratka SRi - logicky i vstřik .To SR ???osekanější výbava ....? [upravil dne 24/11/12 18:28 od myšut] Citovat
Slipkont Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 poradí uživatel KingSpade, on má 405 SRi Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 404 měla vstřik joo??? no kua to bude asi spiš překlep než pravda:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 Tak ten nadpis oprav, díky Citovat
myšut Odesláno 24. listopad 2012 Autor Odesláno 24. listopad 2012 čistě pragmaticky jedu ve francouzech,nikoliv v detailech o 405. Vzhledem k vlastnictví několika dílů shodných s Sri x4 se o to zajímám .Zvažuji adopci 405 X4 ,zbědovný stav ,který není neřešitelný .Ještě je otázka ,jestli to má smysl ....protože bych to za rok dva dal do kupy a šla by do světa , 3 auta na sebe nemá smysl držet(a o další 2 navíc se starat) ...tož tak Citovat
Petrikj Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 SRi byla tuším druhá nejvyšší výbava. Citovat
myšut Odesláno 25. listopad 2012 Autor Odesláno 25. listopad 2012 to jako i nezávislé Eberspacher??? zarazilo mě ,že je o na gumách 165 70 14 ... Citovat
Maverick Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Pokud vim, tak to značení bylo asi takhle, První dvě písmenka byly označení výbavy, třetí popř. čtvrtá pozice označovala motor. Bez třetího písmenka = benzín, karbec I = benzín, vstříkování D = Diesel atmosféra DT = Diesel Turbo Označení výbavy (tady si nejsem u všeho na 100% jistej, záleželo, jak se frantík vyspal a co mu přišlo pod ruku ) GL - Social edition, nemá vůbec nic - manuální okna, hodiny místo otáčkoměru atd. Motor zpravidla 1.4, 1.6 popř 1.9D GR - Vylepšenej základ. Mívala aspoň digi hodiny, otáčkoměr, popř. el. přední okna. SR - Druhá nejvyšší výbava, el okna, otáčkoměr, většinou klima. Motor 1.9, 2.0, 1.9DT ST - Nejvyšší výbava, vše v elektrice, kožený interiér, klimatizace Pak tu byly ještě různý akční modely, jako Style, Signature, Vendome a různé mutace označení např. GLX Jejich seznam najdeš tady: http://aebergon.perso.neuf.fr/Peugeot/page_Peugeot.htm Citovat
myšut Odesláno 25. listopad 2012 Autor Odesláno 25. listopad 2012 no to jsem potřeboval vědět.mockráte díky .Takže 120 kobyl 4bod vstřik jako Bx Gti 1.9. Mě to auto i tak připadalo sociálně slabší ,ale vevnitř jsem nebyl .Teď ještě zvažuju ,zda ho zachránit před slévárnou či ni. Otázka ,jestli se takové auto po opravách ,možném vyvaření ,go hydry ,zadku a celkové repase prodá aspoň za 20 tis..... Citovat
mi16 Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 SR by malo mat naviac este chromove listy okien... GR v zakladu nemalo el okna v predu ani servo riadenie... Citovat
myšut Odesláno 25. listopad 2012 Autor Odesláno 25. listopad 2012 taky dobrý detail .Může se hodit.A může mi někdo osvětlit ,viděl jsem tu 1 a 2 verze . To byl upgrade sedaček..? Zajímal by mě spíše i osobní názor tady na pežotech ,jestli to zachránit -SRiX4. Jednu 4kolu už v podobném provedení mám a s ní zatím cca 400 hodin práce pod na v ní .... Citovat
mi16 Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 ano menil sa komplet cely interier medzi generaciou 1 a 2.. jedine co je mozne zhodne je stropne osvetlenie.. ale to si isty niesom... nemal som ani jeden novy model.. Citovat
KingSpade Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 myšut: a kterou že to čtyřkolku máš v merku? Citovat
myšut Odesláno 10. prosinec 2012 Autor Odesláno 10. prosinec 2012 P 4O5 SRI X4 jak jsem psal ,není nikde inzerována ale přehodnotil jsem to ,jedna mi stačí ,dlabu na ni ,zase pod tím ležet ,cca 300 hodin na renovaci,kterou nikdo neocení .....navíc je to prakticky neprodejné ,nevyděláš na tom nikdo ,kdo ji měl ,to už zůstává do počtu ....navíc sedan.... já preferuju kombi Citovat
Slipkont Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 tak pak ze sedana vše překopat do kombi .. taková 405 kombi SRi X4 to by byla paráda .... Citovat
Marcel505 Odesláno 20. prosinec 2012 Odesláno 20. prosinec 2012 SR by malo mat naviac este chromove listy okien... GR v zakladu nemalo el okna v predu ani servo riadenie... Mám GRi s el.okny a posilovačem řízení... A vyhřívaná zrcátka. Tak to bylo za \"příplatek\"? tak pak ze sedana vše překopat do kombi .. taková 405 kombi SRi X4 to by byla paráda .... Kombi SRi x4 jsem viděl jednou na zimním srazu, pěkně tam s tím lítali... Citovat
myšut Odesláno 23. prosinec 2012 Autor Odesláno 23. prosinec 2012 bohužel mi to už moc nepřipadá účelné ,zabývat se tím ,když je to vše ve stavu totál rozdělat a cpát do toho čas a peníz legacy kombi už jsou i za 15 tis,kde sednu a jedu ,což je cena 15 tis - X4 Sri ve šrotovým stavu s nevyřešenou registraci stk ,řešit opět zbavení eko daně ..... Citovat
mi16 Odesláno 24. prosinec 2012 Odesláno 24. prosinec 2012 no my sme mali GRI(1,6) a sused gri(1,9) a ani jedno nemalo servo, ani el. predne okna... akurat od GL naviac hodiny a stropne svetielko na citanie map...ine listy, a obaja sme mali dobove bodykity... Citovat
Washut Odesláno 24. prosinec 2012 Odesláno 24. prosinec 2012 u mě GRi , posilovač řízení, el. okna přední , abs . a el. hodiny ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.