Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kucíí... Tak mě ten FF začíná pěkně s.át...

Po aktualizaci (jako vždy), zjišťuju, co všechno nechodí, nebo chodí jinak... No... tentokrát to není tak strašný.

Ale... Jak automaticky otevírat nové záložky z adresního řádku? To mi chodilo. V nastavení to zaškrtlý mám, ale tak nějak je to tomu FF ukradený. Jako spousta dalších věcí nastavených odtamtud...

Bude to asi... snad... někde v about:config, kurnik... ale kde?? Netušíte někdo?

Odesláno

Radku dík... Ale to mám na default (true)... A ani přepnutí na false nemá vlivu. :-( Se obávám, jestli to nedělá nějaký newtab... To jsem ovšem taky hledal... a nic...

Odesláno

Tak opraveno: 1. Zjistit, který podělaný doplněk tohle měl na starosti (pokud nejde z důvodů nekompatibility, hledá se to dost těžko, bo prostě nejde spustit a vyzkoušet) 2. Ve ver. 17 přestal fungovat doplněk TabUtil. 3. stažení jiného (TabUtilLite), který v nové ver. FF funguje celý problém vyřešil.

Díky všem, kteří se snažili mi pomoci. :-)

Odesláno

No.. tak není všem dnům konec: Pro změnu poklikáním v bookmarks se záložka vůbec (ani v aktivní, ani v nové záložce) nevotevře. Musím otevřít kontextový menu a v ňom vybrat, že se má otevřít. Vytučněný (implicitní) volba je Otevřít v novém panelu. Se z Mozzilly s jejich aktualizacema už pos..u... :-( Podobně, jako Mrquo$hit...

Kur... a ještě nefunguje back...

[upravil dne 22.11.2012 22:26 od Edison]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...