Edison Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 Ahoj kucíí... Tak mě ten FF začíná pěkně s.át... Po aktualizaci (jako vždy), zjišťuju, co všechno nechodí, nebo chodí jinak... No... tentokrát to není tak strašný. Ale... Jak automaticky otevírat nové záložky z adresního řádku? To mi chodilo. V nastavení to zaškrtlý mám, ale tak nějak je to tomu FF ukradený. Jako spousta dalších věcí nastavených odtamtud... Bude to asi... snad... někde v about:config, kurnik... ale kde?? Netušíte někdo? Citovat
Edison Odesláno 21. listopad 2012 Autor Odesláno 21. listopad 2012 Jj... Ale něco podobnýho jsem řešil i v 16.X Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 About:config a tam přepni na výchozí browser.urlbar.autoFill jinak tady - http://forum.mozilla.cz/viewtopic.php?f=3&t=7944 [upravil dne 22/11/12 11:55 od Radek Hurvajz] Citovat
Edison Odesláno 22. listopad 2012 Autor Odesláno 22. listopad 2012 Radku dík... Ale to mám na default (true)... A ani přepnutí na false nemá vlivu. :-( Se obávám, jestli to nedělá nějaký newtab... To jsem ovšem taky hledal... a nic... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Zkuz restartovat se zakázanýmy doplňky, nabidka Nápověda, jestli to bude dělat taky Případně si vytvoř druhý čistý profil a zkus funkčnost v něm - http://support.mozilla.org/cs/kb/Spr%C3%A1va%20profil%C5%AF [upravil dne 22/11/12 12:35 od Radek Hurvajz] Citovat
Edison Odesláno 22. listopad 2012 Autor Odesláno 22. listopad 2012 Hmmm... taky ništ... Pořád se to chová stejně. Kdyby aspoň člověk nebyl sklerotickej... Citovat
Edison Odesláno 22. listopad 2012 Autor Odesláno 22. listopad 2012 Tak opraveno: 1. Zjistit, který podělaný doplněk tohle měl na starosti (pokud nejde z důvodů nekompatibility, hledá se to dost těžko, bo prostě nejde spustit a vyzkoušet) 2. Ve ver. 17 přestal fungovat doplněk TabUtil. 3. stažení jiného (TabUtilLite), který v nové ver. FF funguje celý problém vyřešil. Díky všem, kteří se snažili mi pomoci. :-) Citovat
Edison Odesláno 22. listopad 2012 Autor Odesláno 22. listopad 2012 No.. tak není všem dnům konec: Pro změnu poklikáním v bookmarks se záložka vůbec (ani v aktivní, ani v nové záložce) nevotevře. Musím otevřít kontextový menu a v ňom vybrat, že se má otevřít. Vytučněný (implicitní) volba je Otevřít v novém panelu. Se z Mozzilly s jejich aktualizacema už pos..u... :-( Podobně, jako Mrquo$hit... Kur... a ještě nefunguje back... [upravil dne 22.11.2012 22:26 od Edison] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Blbost, to musi být chyba někde jinde, mě to jede vše OK, bude zlobit nějaký rozšíření Citovat
Edison Odesláno 22. listopad 2012 Autor Odesláno 22. listopad 2012 To si myslím taky, Radku... ;-) Jen nevím, kam na to kouknout... Já na to časem přijdu... Jen mě to děsne se.e a zdržuje... a vůbec.. Znáš to... Citovat
Edison Odesláno 27. listopad 2012 Autor Odesláno 27. listopad 2012 Tak už to chodí!! Tab Utilities v1.5pre1. Je ke stažení u původního doplňku v diskusi. Opraven bug, který to dělal. Jinak ve spojení s Tab Utilities Locales i česky. Zde link: https://addons.mozilla.org/firefox/downloads/file/179524/tab_utilities-1.5pre1-fx.xpi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.