Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ivanh: Hele myslel jsem, že se to stalo jen mě, ale přesně něco podobného se stalo mě v případě prvního neúspěchu. Trabant byl 100 metrů od křižovatky a instruktor mě to zašláp, s tím, že kdyby jel trabant rychleji, tak se srazíme :D Dnes už to beru z humorem, ale před lety jsem mu řekl že je debil a chce extra prachy za extra jízdy a zkoušku

Odesláno

Ano nějakej protokol se odevzdával, ale část z něj zůstala doma :) a tam bylo těch 50 z 50 :D Jsem na to do dneška hrdej :D sem si počítal body co jsem věděl a 43 jsem měl určitě, tak jsem to po 5 minutách a 20 sekundách odklikl a šel se teprve učit techniku jak na motorku tak na auto :D

Odesláno
ivanh: Hele myslel jsem, že se to stalo jen mě, ale přesně něco podobného se stalo mě v případě prvního neúspěchu. Trabant byl 100 metrů od křižovatky a instruktor mě to zašláp, s tím, že kdyby jel trabant rychleji, tak se srazíme :D Dnes už to beru z humorem, ale před lety jsem mu řekl že je debil a chce extra prachy za extra jízdy a zkoušku

Oni proste niekoho musia nechať rupnùť. Presne tak to bolo aj u mňa... a ešte keď som mu to vytmavil... 18ročný nasraný spratek... skoro mal infarkt... :D

Odesláno

Ja som skoro nespravil tiez. Policajt ma poslal do zakazu, ktory som si nevsimol a nejaky dobrak prechadzal cez cestu tak som musel zastavit. A policajt, ze no dobre uz som si myslel ze ten zakaz ste nevidel. Kurna a vtedy som ho zbadal. Nebyt toho chodca tak vletim do zakazu.:D

Odesláno

Tiež som mal testy na 100%,ale z jazdy ma vyrazili.Úprimne,aj sám by som sa vyrazil.Dostatočne skoro(cca 200m) mi prikázali odbočiť do ulice vľavo pričom som išiel v pravom pruhu.Tam ma chcel pôvodne policajt nechať vysadiť,akože OK.Ale hasil som si to v tom pravom ďalej.Inštruktor mi chcel pomôcť,tak požiadavku na odbočenie zopakoval ešte 2x.Na čo mu vravím,že \"počujem,nie som hluchý\".No a potom som pekným oblúčikom odbočil.Krížom cez 2 pruhy,ani do zrkadla som sa nepozrel.Tak ma policajt nechal vysadiť,len ten pôvodný plán s vodičákom pozmenil:D

Odesláno

Když jsem dělal řidičák na pincka, ještě za svazarmu, nám příslušník při jízdách řekl, že po projetí trasy máme zastavit kolem na čáře. Ale neřekl kterým, tak jsem pro jistotu zastavil oběma smykem na čáře. Tak jsem si jízdy za měsíc zopakoval.

Odesláno

Cawte, Dakujem Vam pekne :)

Test 55b (100%)

Kuzele- Jazda zrucnosti- povedali mi ze som bol velmi rychli :D

Jazda v meste- Dokonala :)

Este raz Vam Dakujem ;)

Uz som jednou nohou club-ak :D uz mi chyba len auticko :)

Odesláno

Bůlahopřeji. Ted jen koupit nějakého Peugeot např. 106, 206 apod. s menším obsahem a jezdit a jezdit s rozumem a bezpečně a po určité době si pořídit něco ,,silnějšího\".

Odesláno

Zatial si auto kupovat nechcem, najprv este musim dokoncit skolu...

Dovtedy budem chodit s Alteou- 2,0 FSI(150HP) (do skoly)

a ked niekam potrebujem ist tak mi otec pozicia

Octaviu L&K 1,8 20V T (185HP)... cize na vykonne auta si asi nebudem musiet zvykat...

Potom ako vlastne auto by som chcel nieco ako 406 alebo vacsie... (406 407 607 508)... ale to je este daleko,

kebyze sa mi podari najst neake dobre platene miesto..(co je na Slovensku rarita..:( ) tak urcite pojdem do 3,0V6 (607 alebo 407 Coupe)

Odesláno

no, neviem, ked uz teraz vidim ako si nazhaveny na vykonne auta a uz teraz ich mas

k dispozicii, nehovoriac a rychlom prejazde kuzelmi...tak sa velmi obavam a verim,

ze budes rozumny a jazdit normalne. Na cestach su aj ini ludia a hlavne o tych ide.

drzim palce a verim ze budes rozumny. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...