Vítek1 Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 pokud je vse v poradku tak ne. Ale pokud s tim jezdi zena 2 km do obchodu pak vytahuje 15 minut decka a ma to osvetleni vsude a pak jede 2km dom tak to muze vymlatit Citovat
jaykay Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 zasadni je overit funkci dobijeni potom, zda RJ usina a jaky je pak odber, ostatni jsou jen dohady Citovat
Šalda Odesláno 21. listopad 2012 Autor Odesláno 21. listopad 2012 Vítku, přesně tak jak píšeš, vozí v tom 4 děcka, a všechny musí dát do sedačky, připoutat a podobně, a do obchodu to moc daleko není, víc jak 10km to není. Právě říkal kolega, že ví, že žena dveře nechá otevřený třeba hodinu, než všechny děcka vyndá z auta, a vynese nákup. jaykay, díky moc za tipy, předám mu to a po víkendu snad bude chytřejší, až to pořádně vše proměří Citovat
Vítek1 Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 at zkusi o vikendu ten klidovej odber pokud po hodine bude OK (ten cas se opravdu da nastavit myslim od 30-100min) Tak at vyhodi vsechny zarovky a zena zkusi jezdit popripade jeste namontovat denni sviceni. Citovat
Šalda Odesláno 21. listopad 2012 Autor Odesláno 21. listopad 2012 Přemýšlí že dá do všech vnitřních světel diody, tak by potom taky měl odběr docela výrazně spadnout, ne? A s tím denním svícením mu to řeknu. Citovat
jaykay Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 napred bych sel po prave pricine, overit spravne dobijeni a klidovy odber Citovat
Šalda Odesláno 21. listopad 2012 Autor Odesláno 21. listopad 2012 Správně dobíjí, to už má ověřený, ještě ten klidový odběr pořádně zkusí o víkendu a uvidíme co dál. Citovat
koblih69 Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 Hele Šaldo co jsou to za údaje \"alternátor má 90Ah\" ??? Nebo ty odběry to taky jistě nění v Ah. Máš to nějaký spletený. S tím osvětlením tomu nevěřím. Je potřeba proměřit nabíjení. Kolik to dává na volnoběh, na střední otáčky a plný plyn. Jinak to co píšeš o 1A v klidu odpovídá popsaným problémům takže pokud je to opravdu v klidu ( po usnutí auta ) tak musíte hledat co ten odběr způsobuje - třeba pro začátek vyndáváním pojistek. Citovat
jaykay Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 ted jsem si jeste znovu precetl popis zavady, uvadis tam hodnoty v Ah - to je nesmysl, jestli tyto jednotky dal autoelektrikar, ktery to meril, tak rychle od neho pryc!!!!!!!!!!! Citovat
jaykay Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 Hele Šaldo co jsou to za údaje \"alternátor má 90Ah\" ??? Nebo ty odběry to taky jistě nění v Ah. Máš to nějaký spletený. S tím osvětlením tomu nevěřím. Je potřeba proměřit nabíjení. Kolik to dává na volnoběh, na střední otáčky a plný plyn. Jinak to co píšeš o 1A v klidu odpovídá popsaným problémům takže pokud je to opravdu v klidu ( po usnutí auta ) tak musíte hledat co ten odběr způsobuje - třeba pro začátek vyndáváním pojistek. he byls rychlejsi:) Citovat
jaykay Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 byl uz na VAGu? cetli mu zavady z komfortky? Citovat
Vítek1 Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 na VAG je blbost jezdit dokud nevi ten odber! Citovat
jaykay Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 nebo at se prihlasi na www.dieselpower.cz/forum je tam spousta odborniku na koncern, urcite mu s tim nekdo rad pomuze od Brna tam je myslim uzivatel Huml http://www.rfauto.cz/?kontakt,1 Citovat
Šalda Odesláno 21. listopad 2012 Autor Odesláno 21. listopad 2012 Na ty Ah mě už upozornil Ferry, tak jsem to v dalším příspěvku napsal správně A bere to 0,8 až 1A ne v usnutém stavu, ale v klidovém stavu, auto bylo zamčeno, nic nebylo puštěno, a ukazovalo to tuhle hodnotu, ale auto ještě nebylo uvedeno do spánku, jen do klidového stavu. Na ty pojistky se podívá o víkendu jak jsem již psal, stejně jako to pořádně zkusí proměřit, i s těma otáčkama, potom sem dám údaje co naměřil. A na to RF auto mu dám odkaz, tam by mohli vědět co s tím, díky. Citovat
jaykay Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 dulezite je taky jak to meri, pokud necha auto usnout, pak odpoji baterii, pripoji merak a zpet baterii, tak se to zase probudi!!! je potreba otevrit kapotu, do okruhu vlozit ampermetr, auto zakmnout, pockat pulhodky a pak jen odecist hodnotu Citovat
jaykay Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 jestli klidovej proud pak nebude kolem tech 20-40mA, tipuju zavadu na nektere jednotce centralu ve dverich, nejakou zavadu v komfortce, vadnem radiu, nebo dodelavanem alarmu, ty prvni veci (cenrtalni jednotky a komfort) odhali VAG Citovat
pp205 Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 tady to nepotrebuje odbornika ale cloveka ktery ma voltmetr, a pokud ukazuje 1A po zamknuti tak to je velka SMRT jak psal Ferry max 0,08 nechat auto zamkly a odpojovgat veci, zacal bych tema co tam nemaj co delat alarm, radio atd ... kdyz nekdo bude mit voltmetr za 20 minut vi kde je problem .... Citovat
koblih69 Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 Na ty Ah mě už upozornil Ferry, tak jsem to v dalším příspěvku napsal správně A bere to 0,8 až 1A ne v usnutém stavu, ale v klidovém stavu, auto bylo zamčeno, nic nebylo puštěno, a ukazovalo to tuhle hodnotu, ale auto ještě nebylo uvedeno do spánku, jen do klidového stavu. Na ty pojistky se podívá o víkendu jak jsem již psal, stejně jako to pořádně zkusí proměřit, i s těma otáčkama, potom sem dám údaje co naměřil. A na to RF auto mu dám odkaz, tam by mohli vědět co s tím, díky. Ono jde o to jak se to taky měří. Nechci dělat z nikoho hlupáka, ale několikrát jsem se setkal s postupem, že se oteře kapota auto nechá usnout. Pak se odpojí fous od baterky a zapojí měřák... dál asi vysvětlovat nemusím... nebo měří klidový odběr u auta u kterého jsou otevřený dveře a odobně... Klidový odběr u koncernu bývá max cca 10-18 mA Sharan jsem neměřil, ale mohl bych to asi přeměřit. Citovat
Šalda Odesláno 21. listopad 2012 Autor Odesláno 21. listopad 2012 PP205, díky za info;) Koblihu, zkoušelo se to jak s otevřenýma dveřma, kde mu to ukazovalo 4 A, nic neměl puštěný, jen prostě otevřený dveře, takže mu svítilo celý osvětlení vnitřku, a potom dveře zavřel, zamčel a cca 2 minuty mu to ukazovalo odběr 0.8 až 1A. Citovat
koblih69 Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 Hledejte něco neorigo - například nezhasínající světlo zavazadlového prostoru, dodělávaný Do k centrálu, rádio, Stropní DVD a podobné taškařice Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.