Tantor-BN Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 chalani nakolko neviem preco mi auto furd nekuri chcel by som ist cestou noveho auta. mala by to byt tiez 306 podmienky 3dver klima stresne okno 1,9td ale to neni podmienka chcem sa ale spitat ak by sa mi to nepodarilo skusali ste niekto dorabat stresne alebo klimu? Citovat
Ferry Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 poptavku si dej do sekce Inzerce/Auta-koupím dodělávání jednoho či druhého je v dnešní době absolutní nesmysl. Citovat
Tantor-BN Odesláno 19. listopad 2012 Autor Odesláno 19. listopad 2012 ja viem ze to tam treba. Len tak som nechcel napisat bez toho co chcem lebo niekto isto by mi nasiel odkaz kde je tske auto no.mne nesedi:) Citovat
marko306 Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 Tak tédečko s klímou a aj strešným oknom budeš dlho zháňať. V drvivej väčšine prípadov bolo buď jedno alebo druhé. Kombinácia oboch je veľmi vzácna. Citovat
Tantor-BN Odesláno 19. listopad 2012 Autor Odesláno 19. listopad 2012 no ono to aj tedečko s klimou a 3 dv ich je malo .... Citovat
vix Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 Budeš to shánět hodně dlouho (hezké, nebourané) Pro mě to byl \"back-up solution\" za kombíka. Připrav se na to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.