ZoSo Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 Ahoj, potřeboval bych něco koupil na ebay a nějak mi nejde se zaregistrovat, ani založit paypal účet, resp potvrdit kartu. Nenašel by se někdo - (nejlépe okolí ČB) kdo by pro mě nákup učinil? Je to cca 1200Kč. Víc přes SZ. Díky Citovat
Brizan Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 A máš na kartě od banky povoleny platby přes internet? Automaticky to tam většinou nedávají a musí se to v bance nechat aktivovat. Citovat
ZoSo Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 jj, to mám, pořád mi to hlásí že se nepodařilo autorizovat údaje z karty... Citovat
koblih69 Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 No pro mě není problém to zaplatit, ale narovinu nechci potom řešit žádný spor s prodejcem. Citovat
ZoSo Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 nejde ani o aukci, ale o přímý prodej. De o náhradní díl na mé HTC...SZ Citovat
koblih69 Odesláno 17. listopad 2012 Odesláno 17. listopad 2012 Sem psal něco o aukci? Jde prostě o to, že když ti to nepříjde, příjde rozbité a pod, tak se s tebou nikdo nebude bavit a já to vyřizovat nechci. Pokud ti to nevadí ( což mě by u téhle částky teda vadilo ) tak s tím problém nemám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.