JirkaV Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 Zdravim Mam tu jeden malý problémek . Mam 306 1.4, 1997 - při volnoběhu za studena i když je motor už krasně ohřáty, tak volnoběžné otačky jsou nepravidelné. Občas to přidá a někdy je citit na otřesu auta, že otáčky kolisaj ! Začal jsem vzduchovým filtrem a ten se mi příjde OK, pak jsem vyměnil svíčky a nakonec kabely ke svíčkám. A dělá to stále - občas mám pocit, že motor vynechá při akceleraci. Četl jsem tady na foru u 406 problény s krokovým moturkem a nějakým čídle, ale nevím jak je tomu u 306. Muže někdo poradit, kdo měl podobný problém ?? Diky Citovat
Fusion Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 To tady bylo několikrát probíraný, snad u všech modelů. Tím nechci odrazovat, ale zkus navrchu odkaz \"vyhledat\". Jinak podle osobních zkušeností u mýho auto to byl potenciometr, pak to může být lambda. Hoď to na diagnostiku, tam ti řeknou co a jak. I když sem trochu proti diagnostice, na novějších autech to docela vychází, a je to jednodušší než měnit prve potenciák, pak lambdu, a může to být blbej palivovej filtr... asi bych todle neřešil vlatníma rukama, protože to může udělat více škody než úžitku. Nechápu větu \"při volnoběhu za studena i když je motor už krasně ohřáty\" takže pořád při volnoběhu? 306, mám dojem, nemá krokovej motůrek. Citovat
stembi Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 Ty samy symptomy měl hnipak. http://www.peugeot-club.com/topic/4629-krokovy-motorek-volnobehu/ Citovat
JirkaV Odesláno 19. červen 2005 Autor Odesláno 19. červen 2005 Díky za link, zkusim to projit a uvidim zda me taky nebude cekat vymena potaku Citovat
sipka Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Nám diagnostika, žekla, že máme u 406 blbej krokovej motorek. Tak jsme ho vyměnili a dělá to pořád to samý. Viva diagnostika Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Vyčistit váhu vzduchu + dosedací plochy krokového motorku. Citovat
Swallow Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Obávám se, že u tohoto auta krokový motorek není, asi spíš potenciometr. Citovat
EDEX Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 JA MEL PODOBNY PROBLEM (MAM 306 1.4 8/98)A ZE JE KROKOVY MOTOREK A BUCH VI CO JESTE.TAK JSEM ZAJEL S KAMARADEM ZA JEHO KAMOSEM TEN SE NA TO KOUK UDELAL DIAGNOSTIKU NECO PREMERIL A EJHLE BYLA TO RIDICI JEDNOTKA.Z NI MAJI JIT CTYRI SIGNALY NA KROKOVY MOTOREK A ANI SLY TRI A TEN CTVRTY VYPADAVAL V INTERVALU.TEKZE JSEM SEHNAL DRUHOU A VSE JE OK:o Citovat
Hnipak Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Asi takhle, ona ta diganostika nebude samospasitelna a asi zalezi i na zkusenosti a snaze jeji obsluhy, a hlavne na tom aby premejslela o tom, co z diag vylezlo; jinak si neumim vysvetlit, ze mi v prvnim servisu (koncesionar) rikali ze zkontrolovali lambdu, vycistili sneka a pak navrhli vymenu cely RJ, a druhym (taky koncesionar) mi po 20 minutach co tam to auto bylo volali ze je to na 100% ten potenciometr. A byl Citovat
Hadra Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 já jsem asi idiot, ale opravdu podle těch fotek nepoznám, kde ten krokovej motorek je. Nemohl by mi to někdo prosím vyloženě jako pro BLBA poradit, KDE to je? Citovat
Swallow Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: Hadra já jsem asi idiot, ale opravdu podle těch fotek nepoznám, kde ten krokovej motorek je. Nemohl by mi to někdo prosím vyloženě jako pro BLBA poradit, KDE to je? Jestli myslíš fotku z odkazu od komisara, tak tam je ten motorek vymontovaný.Patří do té menší díry napravo, to vlevo je sání.Jenže je to motor 1,8 16V, případně 2.0 16V ze 406. Citovat
JirkaV Odesláno 23. červen 2005 Autor Odesláno 23. červen 2005 Tak dnes se chystam na cisteni klapky vzduchu a zkusim to tam nejak vycistit. Jinak stale nevim, zda tam mam nekde ten krokovy moturek ci nikoliv ! Kdyby mel nekdo presnejsi informace, byl bych rad ! Diky Citovat
Swallow Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Já mám momentálně 306 1,6 a nějak jsem tam zatím krokový motor nenašel A s tím čištěním, nevím, když jsem si to přivezl domů, tak jsem aktivisticky vyčistil klapku sání, čidla a mám pocit, že je to od té doby horší Citovat
Hadra Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Původně zaslal: Swallow Původně zaslal: Hadra já jsem asi idiot, ale opravdu podle těch fotek nepoznám, kde ten krokovej motorek je. Nemohl by mi to někdo prosím vyloženě jako pro BLBA poradit, KDE to je? Jestli myslíš fotku z odkazu od komisara, tak tam je ten motorek vymontovaný.Patří do té menší díry napravo, to vlevo je sání.Jenže je to motor 1,8 16V, případně 2.0 16V ze 406. To jo, tomu rozumim, zas nejsem takový pako abych nepoznal sání a klapku, ale nevím ,kde to na svým autě najít. Klasicky \" k čemu je to přiřazený? \" když jde lanko od plynu, tak jde ke kolíbce na který je uchycený. U kolíbky jsou dorazy. potom je u toho krabička, která je dle mýho el. sytič, protože posunuje kolíbkou jak je potřeba. Následně mrknu na stříkačku a vidím : vzduchový filtr, a nalevo pod ním je sání. cca 15 cm v průměru hrdlo. Oddělám vzduchovej filtr a čumím dovnitř sání. no a kde je teda ten krokovej motorek. Je tam vůbec? 106 1.4 XSi, jednobod. vstřik.. Citovat
Swallow Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Nemyslím, že bys nepoznal sání atd., já jsem to vztahoval k té fotce, kde je krokáč vymontovaný.Krokový motor ovládá připouštění vzduchu při volnoběhu, takže by měl být v sání s výstupem za klapkou.Ale mám dojem, že tyhle motory to asi ani nemají.Já jsem ho taky nenašel u 1,6, viz. výše [upravil dne 23/6/05 Swallow] Citovat
Dave_k Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Ten krokáč je vlastně sytič. Jen otevírá ochoz kolem klapky sání, protože je zavřená a podle toho pak už jednotka míchá směs. Klapka se otevírá plynovým pedálem. Citovat
Hadra Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 no, tak jsem to trefil správně. Je to černá krabička, do které vedou dráty a je v ní pístek, kterej se vysunuje nebo zasunuje a tím přidává nebo ubírá plyn. uau, tudíž vyčistit dosedací plochy je otázka minuty a hadrou z vrchu motoru. Citovat
JirkaV Odesláno 24. červen 2005 Autor Odesláno 24. červen 2005 Tak asi mate pravdu, u me 306 1.4 rok 97 asi zadny krokac neni ! vycistim vsechno kolem a uvidime - jo a jeste dnes sjedu na diagnostiku a jsem zvedav co bude v ECU za chyby ! Citovat
JirkaV Odesláno 24. červen 2005 Autor Odesláno 24. červen 2005 Tak jsem dnes absolvoval diagnostiku a ejhle bylo zjisteno, ze ma lambda sonda je kantare ! Tak asi mam zdroj zavady. Byla tam jedina chyba a reakce lambdy byla nulova pri testu ! Bylo mi receno, ze se delaji nejaky univerzalni sondy, ktera vyjde cca na 2000 !! Mate nekdo s temito zkusenosti ??? Diky Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 27. červen 2005 Odesláno 27. červen 2005 Původně zaslal: JirkaV Tak jsem dnes absolvoval diagnostiku a ejhle bylo zjisteno, ze ma lambda sonda je kantare ! Tak asi mam zdroj zavady. Byla tam jedina chyba a reakce lambdy byla nulova pri testu ! Bylo mi receno, ze se delaji nejaky univerzalni sondy, ktera vyjde cca na 2000 !! Mate nekdo s temito zkusenosti ??? Diky S lambdou nee, ale vytvořil jsem obrázek, kde je na 1.4 ce krokáč eee máte někdo na netu úložiště? PS. JirkoV máš meil, a? ti to můžu poslattt ... [upravil dne 27/6/05 Jezkovi.voci] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.