Přejít na obsah

EDEX

Uživatel
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

Vše od uživatele EDEX

  1. EDEX

    Zadní nárazník 306,pasujou?

    jo pasuje lisi se jen trosicku tvarem krytky u tazneho oka.daval jsem 96 na svuj 98
  2. EDEX

    Oprava ridici jednotky

    jo 2 jeste mam
  3. EDEX

    Oprava ridici jednotky

    Byl to trosicku specialni obvod a podarilo se nam ho objednat s USA.(bylo nutno objednat 3 ks) uvedena cena je na 1 jednotku (obvod + postovny).
  4. Byl u me kamarad ze mu nejede auto a ze v servise mu rekli ze ma vadny vystup na krokovy motorek(jedna se o ridici jednotku SAGEM SL96-9)jinek ze je jednotka je ok.Pry je to u tehle jednotky casta zavada.Po premereni jsme zjistily ze je spatny jeden z vystupu a rozhodly jsme se jednotku opravit. Nejtesi bylo sehnat novy obvod ale nakonec se povedlo.Nyni po oprave opet jezdi.Cena opravy byla 1500Kc.
  5. EDEX

    imobilizer

    klavesku nemam ale odesla jednotka a mam z druhyho vse i s klickem jem v tom svim to ne a ne najit .u spinacky je ctecka ale kde je jednotka od ima.
  6. EDEX

    imobilizer

    to nikdo nevi kde ho v aute najdu
  7. EDEX

    imobilizer

    Nazdarek kde najdu v P306 1.4i jednotku imobilizeru. dekuji
  8. EDEX

    dotaz

    A:myslimhojky vsem mam P306 1.4i rv98 Mam dotaz zda se v aute vymenit ridici jednotka sagem za magneti marelly.vymenu myslim vcetne kabelaze.dik za odpoved (ta moje me umira a ja nemuzu sehnat jinou)
  9. EDEX

    BARVA

    Nam dotaz nevite nekdo cislo barvy na P306.Kamos ma šedou perlet ale nema cislo barvy.Muzete me ji nekdo rict.dekuji:myslim
  10. vzdy je lepsi kabel na zesak davat vice dymenzovany nez je odber zesilovace kvuli odberu ale hlavne ma i vetsi izolaci a je odolnejsi na horsi zachazeni.ja pouzivam kabel na bedny je trosicku vic drasi nez obycejny stejneho pruzezu ale ma prave vetsi izolaci.jinak pojistku vyctes i na zesaku u napajeni tam je pojistka a kdyz ne tak v papirech od zesaku
  11. EDEX

    Baterka-divny stav

    bracha mel na favalu vadnou baterku tak ze nemohl cas od casu nastartovat nakonec to byla byterka mel jeden clanek ve skratu.neco plavalo nezi deskama a jak se to skratovalo tak na ni bylo 4.5V a jinak 11.5V.po vymene vse ok.
  12. EDEX

    306 1,4 nejde ventilator chladice

    spis to vidim na vodic ob pojistky,protoze pipakem to nepropojuje
  13. EDEX

    306 1,4 nejde ventilator chladice

    306 1.4
  14. prestal me jit ventilator na chladici.Ventilator je ok.Proklemoval jsem cidlo od teploty ale nic.Merakem tam 12V mam ale kdyz pripojim ventilator tak tam nic neni. [upravil dne 14.1.06 EDEX]
  15. EDEX

    otačky

    Cau to mas nejspis vydny krokovi motorek.kamosovy to delalo taky neco podobnyho
  16. Mam 306/98 a chtel bych tam ted kdyz budu menit olej dat GTX3 mam nebo ne.dik moc za jakoukoliv odpoved:myslim
  17. EDEX

    Podejny nahradnich dilu Peugeot

    JA KUPUJI TAKY V MJ AUTO A MEBO VE VELKOSKLADE NA MASNE NAPROTI MRAZIREN TAM TAKY SEZENOU VSE A KVALITA JE TAKY DOST DOBRA.
  18. EDEX

    kam pro ND v Brně

    Ja jezdim do Autodíly MJauto Vančurova 5 Brno Židenice a nebo na masnou na proti mraziren je tam velkoobchod a ten sezene taky vse.
  19. EDEX

    vibrace volantu

    zkus se kouknout ze spod auta na silemblok uchyceni motoru.ja ho mel vadny a mlatilo me to i s volantem a jen v zaberu.Da se sehnad i samotnej a stoji 400kc jinak novy jen org a i s hlinikovym vyliskem za 2000kc.
  20. EDEX

    Voda v oleji a opačně - vyřešeno

    Ja mel zase ze me sel olej do vody a poznal jsem to hned protoze se z prepadu teklo neco hnusnyho hned rozdelad novy tesneni a kdyz to bylo dole tak jsem dal rovnou udelad gufirka v hlave a je pokoj.
  21. zespod u chladice jsou ctyri sroby a pak se musi rozkrytovat plast pod podbehem u kol staci jen ten ze spod jsou tam tri sroubky a pak jsou jen dva srouby na kazde strane u svetel pak jen uchytis naraznik a pomalu sundas.nic na tom neni.
  22. EDEX

    Klepání u motoru u 306

    Tak jsem skousel povolit klinak od serva a to klepani se trosicku stisilo asi jeste povolim od altiku asi v tom neco bude ze se to tam nejak hada.
  23. EDEX

    DIAGNOSTIKA

    To jsem zvedav jak dopadnes.Ja chci si poridit taky ale nejdriv se chci paradit s nekim komu to faka
  24. EDEX

    DIAGNOSTIKA

    CAUKY.CHTEL BYCH SI OPATRIT KABEL A SOFT NA DIAGNOSTIKU.DA SE NEKDE NAJIT SCHEMA POPRIPADNE KOUPIT NEBO STAHNOUT.
  25. EDEX

    TLUMIC 5 DVERI

    Tak tady je jeste cislo pod cim to maji v Mj Auto QTS128185 (HATCHBACH!!!)
×
×
  • Vytvořit...