Přejít na obsah

Alan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

Alan's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Alan

    bouchlý na předek

    no ja nevim ja počítam tak s 15tis,ale uvidim ale nevím co je to haubna a repasovat ř.j pro pasy?to moc nevím..a chladič je ohlý ale ten by měl jit na rovnat neboi koupim asi nový no?vrtule se totiž netočej..
  2. Alan

    bouchlý na předek

    nejvetší pruser asi bude ža je ohlí chladič a jak z něho vychazí ta trubka vlevo dole tak je ulomena..jestli budu muset kupovat novej chladič a k tomu věci tak to asi bude palka co?vubec nemam predstavu..nemate?
  3. Alan

    bouchlý na předek

    ta adresa mi nejde otevrit..
  4. Alan

    bouchlý na předek

    70km..pravě že moc ne..ale ja se ji vyhnul ale stahlo mě to do příkopu...od Pardubic..
  5. Alan

    bouchlý na předek

    ne ne nejsem..bouchnul ksem to dneska kvuli srnce..kolik to vydiš na opravu??nemam tuchy moc..neznas nejakou adresu netovou s vrakovištěm kde bych sehnal nahradní díly?
  6. Alan

    bouchlý na předek

    http://alos.album.cz/auto/ tot je adresa kde je auticko..vyfocene..
  7. Alan

    bouchlý na předek

    uz jsem vam poslal fotky..tak kouknete a ozvete se..
  8. Alan

    bouchlý na předek

    Peugeot 406 1.8i 16V,r.v 1998,sedan,modra metalíza.najeto 110000km,zracatka v el, a okna v el.senzor deště,nastavitelné sedadlo řidiče,klimatizace,2x airbag,nové lita kola orig peugeot.
  9. Alan

    bouchlý na předek

    jo jo nemam dostaek psychckých sil na to to pravovat..ale je to auto super šlape,klima,v elektrice,kdybys veděl o někom kdo t o koupí tak dej vedet
  10. zdravím Vas,poradte mi kam mam zavolat?!!mam lehchce bouchlýho 406..spodni spojler je urvanej jiank v cajku..kde vykupujou bouraný auta...budu moc vděčnej..
  11. Alan

    startování

    tak jo díky za rady a až budu mít čas a dam to do servisu tak napíšu jak to dopadlo..díky všem pažoutum
  12. Alan

    startování

    nemám..zkusím to dat do servisu at mmi vyčistěj krokač a uvidim..jinak nevim..
  13. Alan

    startování

    jo ale ono to spis chcipne když nastartuji..jako při jizdě jenou za rok ,ale i tak bych chtěl aby to chytalo vždycky krasně,diagnostika ukazala bez chyby,a nevěděj si tím nikde rady..smula ..
  14. Alan

    startování

    motor 1,8i 16V....ne to ja tam rychlost ani nezkouším..prostě otočím klíčkemn a dam nohu na plyn a musím držet otačkym pedalem dokud to není v poho..někdy docela sranda:)
  15. Alan

    startování

    nškdy mi to nejde nastartovat,hned to chcipne navolnoběh tak se musim rozjet a po chvili to jede v pohode i na volnoběh ale nekdy to i za jizdy když vyřadím chcípne..myslel jsme abych tím něco neničil když to startuji za jízdy..asi ne teda co tak díky..
×
×
  • Vytvořit...