Speedy306 Odesláno 7. prosinec 2012 Autor Odesláno 7. prosinec 2012 Pánové PROSÍM O RADU zkušenějších! Dnes ráno chci vyrazit do práce, odemknu, otevřu, ale už nezavřu!!!! Po asi 20 minutách pobíhání kolem auta cvak a zámek opět funkční bez mého přičinění. Může zámek zamrznout že otevře, ale už nezaskakuje zpět? Nevím co mám dělat, abych se teď bál otevřít dveře:-O Moc děkuji Za info Citovat
oddie Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Většinou zůstává viset táhlo od vnější kliky, blokuje tak zámek a ten nezaskočí. Rozebrat, vyndat kliku, rozhýbat čep páky, promazat. Citovat
sonypolicka Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Dnes jsem na tomhle motoru měnil rozvody. Ani jsem netušil kolik znám sprostých slov. Citovat
oddie Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Dnes jsem na tomhle motoru měnil rozvody. Ani jsem netušil kolik znám sprostých slov. Na sebe? Vždyť je ten motor jednoduchej jak facka Citovat
sonypolicka Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Sice je jednoduchej, ale konstruktér by měl dostat po tlamě a montovat to po zbytek života. Ale je možný, že je to tak naschvál - pak ale zase nevím proč. Proč to neudělat tak, že jsou šrouby v dosahu normálního nářadí a proč je potřeba všechno dělat v prostoru že by se gynekolog potil. Citovat
oddie Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Výměnu rozvodů jsem vždycky dělal s naprosto normálním nářadím, a místa je tam taky dost, na rozdíl od např. některých aut se \"slavným\" šestiválcem 2,5TDI... Tenhle motor se dělá prakticky sám a snadno, neuvěřitelně snadno. Jasná aretace všeho, automatický napínák řemenu, vždyť to jde udělat skoro poslepu. Citovat
sonypolicka Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Poslepu ano, to souhlasím - ono to jinak ani nejde. Není třeba to nijak glorifikovat s tím že je tam dost místa - pokud tam něco není, tak je to prostor. Citovat
vix Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 To, že tam není místo, jsem si říkal u hladké P205 1.9D taky. Jediná rada:\" Vzmuž se!\" Citovat
sonypolicka Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 To, že tam není místo, jsem si říkal u hladké P205 1.9D taky. Jediná rada:\" Vzmuž se!\" Nic se neděje, nakonec to stejně dopadlo, ale pořád mám radši když je v autě motor podél. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.