Guest Raubiri Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 jo to vyznělo Praha není město...tedy co se silnic týče...to je jedno velký parkoviště...teda v dobu kdy odjíždím z práce, když jedu autem... Např. včera. Vyjíždím z anděla...rozjedu se na křižovatce, a sotva projedu křižovatkou, tak mi tam idiot otevře dveře u zaparkovanýho auta...tip top s tramvají...mohl jsem být ve večerních zprávách :-) Citovat
koblih69 Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 Každej den potkávám za raního šera individua s DL, nebo jejich kombinaci s mlhovkami a nebo parkovačky s mlhovkami... obzlášť v mlze jsou ty LED hovadiny dobrý nápad... Citovat
Andreww Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 Od začátku jsem měl k DL odpor. Za 1. je to hnusné a za 2. to hodně lidí neumí používat. Co se mlhovkářů týká, těm odpovídám dálkovýma. V těchto dnech je jich tolik, že mi asi brzo v dálkových odejdou žárovky Jen ať se zkusí vymluvit na sníženou viditelnost. Většina má park + mlhy a navíc zadní je zhasnutá, což se jaksi vylučuje Citovat
Lucasao Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 DL současně s mlhovkama snad nejdou ne? Citovat
Andreww Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 Neměly by jít, ale pokud se neudělá správné zapojení, tak jde všechno Dokonce jsem viděl, že někteří vyhazují žárovky z parkovaček, aby mlhovky vypadaly jako denní svícení. Prozradily je zadní světla Citovat
Lucasao Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 no naštěstí, že je nenapadlo vyhodit i žárovky ze zadních světel Citovat
MJSytic Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 Zrovna ve středu jsem si to užil cestou z Kostelce nČl. Kolona, jak hrom a jelito se starým pašíkem obě zadní mlhy zapnutý. Nepomohlo nic - přepodkládám, že vůbec netušil, že za ním nějaký auta jedou A ještě k tomu dodám: 4očko vs HiD(4.golf) 1:0 - nějak nám jich ubylo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.