Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jo to vyznělo :D

Praha není město...tedy co se silnic týče...to je jedno velký parkoviště...teda v dobu kdy odjíždím z práce, když jedu autem...

Např. včera. Vyjíždím z anděla...rozjedu se na křižovatce, a sotva projedu křižovatkou, tak mi tam idiot otevře dveře u zaparkovanýho auta...tip top s tramvají...mohl jsem být ve večerních zprávách :-)

Odesláno

Od začátku jsem měl k DL odpor. Za 1. je to hnusné a za 2. to hodně lidí neumí používat. Co se mlhovkářů týká, těm odpovídám dálkovýma. V těchto dnech je jich tolik, že mi asi brzo v dálkových odejdou žárovky :D Jen ať se zkusí vymluvit na sníženou viditelnost. Většina má park + mlhy a navíc zadní je zhasnutá, což se jaksi vylučuje :roll

Odesláno

Neměly by jít, ale pokud se neudělá správné zapojení, tak jde všechno :roll

Dokonce jsem viděl, že někteří vyhazují žárovky z parkovaček, aby mlhovky vypadaly jako denní svícení. Prozradily je zadní světla :D

Odesláno

Zrovna ve středu jsem si to užil cestou z Kostelce nČl. Kolona, jak hrom a jelito se starým pašíkem obě zadní mlhy zapnutý. Nepomohlo nic - přepodkládám, že vůbec netušil, že za ním nějaký auta jedou :bacha:D

A ještě k tomu dodám: 4očko vs HiD(4.golf) 1:0 - nějak nám jich ubylo :aut:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...