Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím

měl bych prosbu, dneska nám přibyl do rodiny další Peugeot a to 605 2.5 TD, nevíte někdo kde by se dal sehnat nějaký manuál, návod. Chtěl jsem si koupit knížku, ale nikde jsem žádnou nesehnal a ani na netu nikde nic nebylo. Nebo můžete poskytnou nějaký naskenovaný?

Děkuji F.:P

Odesláno

mam na disku..ma to 8mega, dal jsem ti to na rimmer.hlucin.net/temp/Peugeot.zip , jinak si nech poslat CDko od fusiona...nebo kdo to tu distibuoval..je to komplet plne technickych manualu, elektronickych prirucek apod...pokud chces nejake veci resit doma jak se rika na kolene :D

[Editován dne 17/6/05 rimmer]

Odesláno

Díky kluci, už jsem to ztáhnul, ale nemůžu to otevřít, po rozbalení je to nějaký soubor PEUGEOT EXE. Při pokusu ho spustit mám tu hlášku C:windows/system32/autoexec.nt. systémový soubor nelze použít v aplikacích systému ms-dos a microsoft windows. jak to spouštíte?

Díky F.

Odesláno

normalne..ten exac je nejaka samospustitelna prohlizitelna galerie...proste to spustis a prohlizis...nevim co mas za system, me to na WinXP funguje v pohode

Odesláno

Tak jsem rozchodil ten návod. Ale stále nějak se mi nedaří spojit se řádně s Fusionem, nemáte náhodou ten návod taky docela bych ho potřeboval.

Díky F.

Odesláno

Co chceš od Fusiona? To CD, co posílal se týkalo modelů do roku 94. O 2.5 td tam není ani slovo :(. Možná že bude něco sedět, co se týká elektriky, ale mám pocit, že ani to se nebude shodovat. Koncem roku 94 to auto dost změnili (říká se že vylepšili - odstranili spoustu much).

Odesláno

No nevím. Prolez si to všechno sám a osahej. S motorem tady může mít zkušenosti VP605. Pokud budeš chtít něco okolo elektriky, tak to tady dáme nějak dohromady s tím, že se asi bude lišit umístění některých dílů, ale principy snad zůstaly stejný. Podvozek se, myslím, neliší, tak to bychom tady taky poradili. Nejlepší bude, když na něco narazíš, napsat to sem a pak se třeba nějak posuneš.

P.S. To Ty jsi mi onehdy volal a ptal se na něco okolo tohohle auta?

Odesláno

Tak až mi to cd od Fusiona dorazí tak to zkouknu a uvidíme v čem budu potřebovat poradit. Teď třeba hledám proč mi neukazuje budík teploty oleje(musím najít to správný čidlo- no neni to jako na mojí 405 nebo Bx). Jinak Petře já jsem ti nevolal auto mám doma od minulýho čtvrtka, tak teprve zkoumám co a kde, kdyby něco tak se určítě ozvu(aspoň vim kam).

Dík F.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...