Freedy Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 Zdravím měl bych prosbu, dneska nám přibyl do rodiny další Peugeot a to 605 2.5 TD, nevíte někdo kde by se dal sehnat nějaký manuál, návod. Chtěl jsem si koupit knížku, ale nikde jsem žádnou nesehnal a ani na netu nikde nic nebylo. Nebo můžete poskytnou nějaký naskenovaný? Děkuji F. Citovat
rimmer Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 mam na disku..ma to 8mega, dal jsem ti to na rimmer.hlucin.net/temp/Peugeot.zip , jinak si nech poslat CDko od fusiona...nebo kdo to tu distibuoval..je to komplet plne technickych manualu, elektronickych prirucek apod...pokud chces nejake veci resit doma jak se rika na kolene [Editován dne 17/6/05 rimmer] Citovat
k.malik Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 Naskenoval jsem je a jsou na Petrovo strankach www.peugeot605.net Citovat
Freedy Odesláno 17. červen 2005 Autor Odesláno 17. červen 2005 Díky kluci, už jsem to ztáhnul, ale nemůžu to otevřít, po rozbalení je to nějaký soubor PEUGEOT EXE. Při pokusu ho spustit mám tu hlášku C:windows/system32/autoexec.nt. systémový soubor nelze použít v aplikacích systému ms-dos a microsoft windows. jak to spouštíte? Díky F. Citovat
rimmer Odesláno 18. červen 2005 Odesláno 18. červen 2005 normalne..ten exac je nejaka samospustitelna prohlizitelna galerie...proste to spustis a prohlizis...nevim co mas za system, me to na WinXP funguje v pohode Citovat
Freedy Odesláno 18. červen 2005 Autor Odesláno 18. červen 2005 Mam taky Xp ,ale nejde to něco s tim vyvedu. Dík F. Citovat
Freedy Odesláno 21. červen 2005 Autor Odesláno 21. červen 2005 Tak jsem rozchodil ten návod. Ale stále nějak se mi nedaří spojit se řádně s Fusionem, nemáte náhodou ten návod taky docela bych ho potřeboval. Díky F. Citovat
Petr605 Odesláno 22. červen 2005 Odesláno 22. červen 2005 Co chceš od Fusiona? To CD, co posílal se týkalo modelů do roku 94. O 2.5 td tam není ani slovo . Možná že bude něco sedět, co se týká elektriky, ale mám pocit, že ani to se nebude shodovat. Koncem roku 94 to auto dost změnili (říká se že vylepšili - odstranili spoustu much). Citovat
Freedy Odesláno 22. červen 2005 Autor Odesláno 22. červen 2005 A existuje taky návod na tenhle novejší model, potkal jsi se sním někde? Aspoň bych potřeboval takový základní údaje o tom auti. Citovat
Petr605 Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 No nevím. Prolez si to všechno sám a osahej. S motorem tady může mít zkušenosti VP605. Pokud budeš chtít něco okolo elektriky, tak to tady dáme nějak dohromady s tím, že se asi bude lišit umístění některých dílů, ale principy snad zůstaly stejný. Podvozek se, myslím, neliší, tak to bychom tady taky poradili. Nejlepší bude, když na něco narazíš, napsat to sem a pak se třeba nějak posuneš. P.S. To Ty jsi mi onehdy volal a ptal se na něco okolo tohohle auta? Citovat
k.malik Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 V tom manualu sis svuj model nenasel? Citovat
Freedy Odesláno 23. červen 2005 Autor Odesláno 23. červen 2005 Tak až mi to cd od Fusiona dorazí tak to zkouknu a uvidíme v čem budu potřebovat poradit. Teď třeba hledám proč mi neukazuje budík teploty oleje(musím najít to správný čidlo- no neni to jako na mojí 405 nebo Bx). Jinak Petře já jsem ti nevolal auto mám doma od minulýho čtvrtka, tak teprve zkoumám co a kde, kdyby něco tak se určítě ozvu(aspoň vim kam). Dík F. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.