jojosavi Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 Zdar. Nechcem zakladat novu temu, tak to napisem sem: Dnes rano sa mi stala takato vec: Sadnem do auta a otocim klucik do polohy zapalovania. Zrazu bolo pocut take hlasne klikanie ako ked tikaju hodiny. A na displayi naskocil economy mod. Isiel som nastartovat, starter mal divny zvuk aj motor po nastartovani mal taky zvuk ako predtym este nemal. Vypol som motor, zas otocil klucik, zas to klikanie ale nastartovalo uz normalne. Ked som isiel z roboty, tak uz bolo vsetko normalne, ziadne klikanie. Teplota bola 1 stupen. Auto mam asi rok a pol a este sa predtym nic podobne nestalo. Neviete cim by to mohlo byt? jaka mechanicka cast sa otvara, ked sa otoci klucik do polohy zapalovania? alebo nejake relatko? Alebo skrat? Predpokladam, ze to mohlo byt aj chladom ale rad by som to vyriesil, lebo na vianoce idem domov na SK a nerad by som skoncil niekde na pol ceste s odstavenym autom. Citovat
Parc Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 k tomu poskakovaniu, kolko km si na tom aute najazdil? skus si dat aspon 100km po nejakych okreskach alebo s lahkou nohou po dialnici a podla mna ti to sklbat prestane pretoze pricinou je snaha o regeneraciu fap-u...ale je to len tip Citovat
Cult981 Odesláno 24. listopad 2012 Odesláno 24. listopad 2012 Ja by som to na fap netipobal , ako to opisuje kolega sa mi to zda az prilis moc a ked hovoril ze to vydrzalo den tak by v tom problem byt nemal.... Odporucal by som najst niekoho kto vie dat auto na dia a vie ti skontrolovat vstreky ( ako pracuju na kolko %) mozno sa nieco z toho vycita, nevsimol si si ze by si mal vyzsiu spotrebu ktoru ti ukaze auto ale spotreba realna je niekde inde. Ked by si mal vacsie podozrejnie na Fap tak je na to specialna tekutina terez si nespomeniem aka. Ale Kupis ju 3litre to vychadza. 1liter MOC je okolo 19.Eur. Das dole fap alebo niekto ti ho da dole , na jednej strane ho uzavries a proste to don nalejes , nechas noc odstat a namontuje sa naspat , je to celkom priatelna cena ale nech to robi niekto kto ma pre to cit su tam sondy a cidla ktore su citlive a ich vymena uz tak lacno nevidne drzim palce. Citovat
Parc Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 cult: sadnut do auta a povozit sa je to najmenej co moze spravit preto som odporucal zacat tym... mozno to tym nebude ale je to naozaj najmensie minimum co moze skusit... druha otazka je v akom stave ho ma, resp ci ho tam vobec ma, ci niekto uz fapoff nerobil a nespravil ho zle a pod... co sa tyka toho trhania tak napriklad u mna ak trafim blby rezim (medzimesto nizsia rychlost) tak to auto sklbe a dost neprijemne... par km pri ustalenej rychlosti a otackach a je klud.. samo s tou kontrolou vstrekov aspon zbezne cez diag suhlasim... k tomu fapu este, napadlo ma to aj pre to ze ked som kupil auto po povodnom majitelovi skakalo to hadam dva dni v kuse akonahle sa zohrial motor. kedze som bol na diag a vsetko bolo ok nastval som sa auto dostalo co proto ako by niekto povedal \"vyfukal som sadze\" inak povedane jazda brzda plyn a ejhle odvtedy zasklbanie len pri regeneracii ktora trva normalne dlho a nie 2 dni... ak toto niekto vie vysvetlit budem rad ak to nik vysvetlit nevie tak to vidim na to vseobecne ze kazde auto treba obcas prehnat ... konkretnejsie, trasa bola skoro 100km a pohyboval som sa medzi 2,5 - 4,5tis otackami... pre niekoho mozno kravina mne to pre nieco ale pmohlo.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.