Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdarek.

Mam problem ako davnejsie, ale zabudol som ako ho vyriesit. Nejde mi otvorit auto s dialk. ovladacom (v kluci). Na kluci blika cervena dioda pri stlacani. Vymenil som aj bateriu v kluci a nic... Rano surne potrebujem auto a neviem sa donho dostat, takze asi viete ako mi je... :grr Budem vam moc vdacny za urgentnut radu.

Peugeot 406, 2,0 HDI

Diky.

Odesláno

Opětná aktivace dálkového

ovladače

☞ Vypněte zapalování.

☞ Znovu zapněte zapalování.

☞ Stiskněte tlačítko A.

☞ Vypněte zapalování a vysuňte klíč

s dálkovým ovladačem ze spínací

skřínky. Dálkový ovladač je znovu

funkční.

Odesláno

Taky mi to nešlo, pak jsem ho spároval s autem a už dálka funguje, je to nějako tak že strčíš klíč do zapalování, zmáčkneš tlačítko dálky a otočíš klíčkem

EDIT: ChouLu byl rychlejší:D

[upravil dne 7/11/12 18:17 od Dančák]

Odesláno

Co je to tlacitko A? ...a mozem vliezt do auta mechanickym otvorenim? ..klucom samozrejme :). Lebo akonahle otvorim, vsetko mi blika jak vianocny stromecek...

diky inak!

Odesláno

Záleží jakej máš klíč, je to tlačítko na dálku na klíči, prostě to vyzkoušej a uvidíš, normálně to odemkni klíčem a pak ten postup vyzkoušej, jestli ti haraší elektrika, tak zkus aspoň na 10 minut odpojit baterku v autě, často to pomůže když dáš reset:-)

Odesláno

Normalne blikaju smerovky. Pretoze auto je uzamknute, akonahle ho otvorim klucom a vojdem donvutra, tak senzory snimaju pohyb, tak sa tvari ako stale uzamknute - tym padom blikaju vsetky smerovky. Snad si rozumieme :)).

Ja som tento problem riesil asi pred 3 rokmi, a vtedy som to naparoval, len som si nemohol spomenut na ten postup. Skkusim vyskusat vase rady. Diky moc!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...