Dirk Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Nazdarek. Mam problem ako davnejsie, ale zabudol som ako ho vyriesit. Nejde mi otvorit auto s dialk. ovladacom (v kluci). Na kluci blika cervena dioda pri stlacani. Vymenil som aj bateriu v kluci a nic... Rano surne potrebujem auto a neviem sa donho dostat, takze asi viete ako mi je... Budem vam moc vdacny za urgentnut radu. Peugeot 406, 2,0 HDI Diky. Citovat
ChouLu Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Opětná aktivace dálkového ovladače ☞ Vypněte zapalování. ☞ Znovu zapněte zapalování. ☞ Stiskněte tlačítko A. ☞ Vypněte zapalování a vysuňte klíč s dálkovým ovladačem ze spínací skřínky. Dálkový ovladač je znovu funkční. Citovat
Dančák Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Taky mi to nešlo, pak jsem ho spároval s autem a už dálka funguje, je to nějako tak že strčíš klíč do zapalování, zmáčkneš tlačítko dálky a otočíš klíčkem EDIT: ChouLu byl rychlejší [upravil dne 7/11/12 18:17 od Dančák] Citovat
Dirk Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 Co je to tlacitko A? ...a mozem vliezt do auta mechanickym otvorenim? ..klucom samozrejme . Lebo akonahle otvorim, vsetko mi blika jak vianocny stromecek... diky inak! Citovat
Dančák Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Záleží jakej máš klíč, je to tlačítko na dálku na klíči, prostě to vyzkoušej a uvidíš, normálně to odemkni klíčem a pak ten postup vyzkoušej, jestli ti haraší elektrika, tak zkus aspoň na 10 minut odpojit baterku v autě, často to pomůže když dáš reset:-) Citovat
Vítek1 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 co ti blika? nic by blikat nemelo mel by jsi normalne vlezt odemcenim dveri klicem. Jestli spis nebude v haji BSI nebo nejake ukostreni Citovat
Dirk Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 Normalne blikaju smerovky. Pretoze auto je uzamknute, akonahle ho otvorim klucom a vojdem donvutra, tak senzory snimaju pohyb, tak sa tvari ako stale uzamknute - tym padom blikaju vsetky smerovky. Snad si rozumieme ). Ja som tento problem riesil asi pred 3 rokmi, a vtedy som to naparoval, len som si nemohol spomenut na ten postup. Skkusim vyskusat vase rady. Diky moc! Citovat
pipistrel Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 tak uz to mas dvojmo pisane romane [upravil dne 7/11/12 20:00 od pipistrel] Citovat
Vítek1 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 jaky smerovky? jaky senzory? tam mas neco dodelanyho? 406 se da normalne odemcit klice a chova se stejne jak kdyz ji odemces dalkou alarm nikdy nedavali Citovat
Dirk Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 Je to original central, ktory je v aute od vyroby. Idem to skusit.. zatim Citovat
Dirk Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 Dakujem vsetkym zucastnenym, postup zabral, zamykanie funguje! caute zasa niekedy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.