Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Proč letos nechodím na forum? Koupil jsme si lego

Recommended Posts

Odesláno

georgegg: to stavíš na kopci v Libštátu vedle těch přízemních domků? Jestli jo, tak budeš sousedem mého kamaráda a kamarádky, kterým čas od času jezdím servisovat počítač. :D

Odesláno
Charlie 1: http://dum.bazos.cz/inzerat/18513968/Stavebnice-fotovoltaicke-elektrarny-2925-kWp-nova.php

Cinkni mu - je to můj strejda - nejen, že to prodává, ale možná o tom i něco bude vědět - klidně se odkaž na mě (Martin, na Neona asi reagovat nebude :aut)

to je to nejmenší koupit stavebnici,ale potřebuju spíš kdo pomůže s papírama a běháním aby mi to čez připojil...bez toho je mi to k ničemu....

ale můžu se ho optat,díky..

Odesláno

Jak řikam, jelikož nějakou dobu kolem toho něco dělal, tak ho můžeš zkusit - třeba něco vědět bude ... asi snad jo, když to i prodává :)

Odesláno
georgegg: to stavíš na kopci v Libštátu vedle těch přízemních domků? Jestli jo, tak budeš sousedem mého kamaráda a kamarádky, kterým čas od času jezdím servisovat počítač. :D

jj tam, a koho myslíš? davida?

Odesláno

se nam to tam u toho jicina pekne rozrusta, to vidim na nejaky pekny minisraz v jicine v nejake hospudce, coz? :)

Odesláno

Velmi dobře. Narodil jsem se tam. Bydlel jsem v Dolní Sytove :-) zrovna o víkendu tam jedeme.

V Libstatu jsem i párkrát byl v mladí na diskotéce a taky později párkrát hrál.

Odesláno

Velmi dobře. Narodil jsem se tam. Bydlel jsem v Dolní Sytove :-) zrovna o víkendu tam jedeme.

V Libstatu jsem i párkrát byl v mladí na diskotéce a taky později párkrát hrál.

Odesláno

Tak koukám, že okolí je pěkně nabitý klubákama :D

Člověče, pěkně Ti to jde, já jen přistavuju, ale jak všichni říkají, když v tom bydlíš, tak to tak rychle nejde, bydlet je kde a pořád je na práci nco jinýho na ty stávající části ....

Ať se Ti i nadále daří :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...