Neon Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Charlie 1: http://dum.bazos.cz/inzerat/18513968/Stavebnice-fotovoltaicke-elektrarny-2925-kWp-nova.php Cinkni mu - je to můj strejda - nejen, že to prodává, ale možná o tom i něco bude vědět - klidně se odkaž na mě (Martin, na Neona asi reagovat nebude ) Citovat
Stifler Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 georgegg: to stavíš na kopci v Libštátu vedle těch přízemních domků? Jestli jo, tak budeš sousedem mého kamaráda a kamarádky, kterým čas od času jezdím servisovat počítač. Citovat
Charlie 1 Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Charlie 1: http://dum.bazos.cz/inzerat/18513968/Stavebnice-fotovoltaicke-elektrarny-2925-kWp-nova.php Cinkni mu - je to můj strejda - nejen, že to prodává, ale možná o tom i něco bude vědět - klidně se odkaž na mě (Martin, na Neona asi reagovat nebude ) to je to nejmenší koupit stavebnici,ale potřebuju spíš kdo pomůže s papírama a běháním aby mi to čez připojil...bez toho je mi to k ničemu.... ale můžu se ho optat,díky.. Citovat
Neon Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Jak řikam, jelikož nějakou dobu kolem toho něco dělal, tak ho můžeš zkusit - třeba něco vědět bude ... asi snad jo, když to i prodává Citovat
georgegg Odesláno 8. listopad 2012 Autor Odesláno 8. listopad 2012 georgegg: to stavíš na kopci v Libštátu vedle těch přízemních domků? Jestli jo, tak budeš sousedem mého kamaráda a kamarádky, kterým čas od času jezdím servisovat počítač. jj tam, a koho myslíš? davida? Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 se nam to tam u toho jicina pekne rozrusta, to vidim na nejaky pekny minisraz v jicine v nejake hospudce, coz? Citovat
Jirkap Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Velmi dobře. Narodil jsem se tam. Bydlel jsem v Dolní Sytove :-) zrovna o víkendu tam jedeme. V Libstatu jsem i párkrát byl v mladí na diskotéce a taky později párkrát hrál. Citovat
Jirkap Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Velmi dobře. Narodil jsem se tam. Bydlel jsem v Dolní Sytove :-) zrovna o víkendu tam jedeme. V Libstatu jsem i párkrát byl v mladí na diskotéce a taky později párkrát hrál. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Tak koukám, že okolí je pěkně nabitý klubákama Člověče, pěkně Ti to jde, já jen přistavuju, ale jak všichni říkají, když v tom bydlíš, tak to tak rychle nejde, bydlet je kde a pořád je na práci nco jinýho na ty stávající části .... Ať se Ti i nadále daří Citovat
Péťa Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 se nam to tam u toho jicina pekne rozrusta, to vidim na nejaky pekny minisraz v jicine v nejake hospudce, coz? \"Řekl pražák\" :D :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.