Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Proč letos nechodím na forum? Koupil jsme si lego

Recommended Posts

Odesláno

Pěkný,tuhle fázi už máme za sebou.

Hlavně toho udělej co nejvíc,než se nastěhuješ,pak už nic neuděláš.

Když mi to tvrdil táta,tak jsem mu nevěřil.

V novém bydlíme 2 roky a pořád nemám venkovní,schody,sokl,přechodové lišta atd....:)

Odesláno

Po nastěhování jsem si udělal seznam nedodělků (problém se musí pojmenovat!;)) a po dvou letech jsem ho dokončil.

Pro zajímavost - uvědomujete si, že technické prostory v domě (garáž, dílna, sklad) by měly mít stejnou rozlohu, jako obytné? Architekti, bydlící v paneláku, na to zapomínají. A pak kolem domy vznikají budynky, šopy atd., když není kam dát: kola, kolečko, sekačku, vertikutátor, zahradní nábytek, nářadí, lyže, sudy na slivovici ... můžu pokračovat...

Odesláno

Závidim (ikdyž věřím, že občas není co - mám za sebou jenom komplet reko bytu a vím, že je to prd oproti baráku a stejně to byla občas fuška) a držim palce:super

My jsem zatím ve fázi, že máme koupenou parcelu a syslíme syslíme, abych nemusel brát nějakou velkou hypo ... :)

Odesláno
Závidim (ikdyž věřím, že občas není co - mám za sebou jenom komplet reko bytu a vím, že je to prd oproti baráku a stejně to byla občas fuška) a držim palce:super

My jsem zatím ve fázi, že máme koupenou parcelu a syslíme syslíme, abych nemusel brát nějakou velkou hypo ... :)

Pokud přemýšlíš nad hypoškou,tak ted je vhodná doba.Sazby šli rapidně dolů.Já zrovan řeším refinacování.Dostanu se na 2,9%.

Odesláno

S tym \"technickym\" priestorom súhlasím :)

Kamarát sa týmto heslom riadil, a bungalov si kompletne podpivničil :D

Okrem toho, že má priestoru habadej, ostalo tam aj miesto na \"hernu\" resp. miestnost, kde si mozme co to vypit, hulakat, a nikoho tym neomezovat :D :D

Odesláno
Taky bych někam do baráku, ale pozemky jsou hrozně drahé :(

To máš v Libštátě u Jilemnice?

jj u Jilemnice, Semil, Jičína... podle toho z jaké strany to vezmeš, to tam znáš? My měli na pozemek obrovský štěstí

Odesláno

Velmi dobře. Narodil jsem se tam. Bydlel jsem v Dolní Sytove :-) zrovna o víkendu tam jedeme.

V Libstatu jsem i párkrát byl v mladí na diskotéce a taky později párkrát hrál.

Odesláno
jj, tohle to mi říkají všichni kolem, a vidím to i u našich, v ložnici nemají pořád lustr, jen objímku:D

Tak něco podobného mám já po 6ti letech v pokoji, který využíváme zatím jako šatnu. Ale mám za úkol do Vánoc to napravit (asi do těhlech Vánoc) :D

Odesláno

na chalupe v loznici mame stale jen objimku, ale v kuchyni uz se na to minimaxa nemohl divat, tak nam dovezl lustr, sice trosku prekazi, ale uz jsme si zvykli :D

Odesláno

Pekna prace,jak to mas velky kolik m2?to je bez podkrovi?my jsme taky staveli mame 115m2 3+1 a garaz a uplne nam to staci od jara d podzimu jsme venku a pak nam to pres zimu staci nejsme narocny na prostor a to je taky vyhoda malyho baraku nemas kde skladovat prebytecny bordel a vyhodis ho.

do tech cihel do dutin se sype perlit jaky to ma tepelny vlastnosti

.asi super no vidis za nas to nebylo...

malej barak ma vyhodu ze jsou maly naklady na energii a nemusis mit hypoteku do 70.kdyz to dobre pujde budem mit za 7let presne ve 40 splaceno....

uvazuju ted o fotovaltaicky elektrarne a poyreboval bych poradit od nekoho kdo je dela o navratnosti jestli to neni blud....

[upravil dne 8/11/12 11:04 od Charlie 1]

Odesláno

máme to cca 162m2 a dole jsou dva pokoje a ložnice plus ještě dva pokoje v pokroví, ale tam at si to jednou dodělá kdo chce:D

ten perlit se tam dává kvůli tomu aby zed nepromrzala od základů, o fotovoltarice jsem se bavil s projektantem ale nakonec dám jen tepelný čerpadlo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...