georgegg Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 http://www.stavbadomusvepomoci.cz/lucka-a-jirka.html Citovat
sloters Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Pěkný,tuhle fázi už máme za sebou. Hlavně toho udělej co nejvíc,než se nastěhuješ,pak už nic neuděláš. Když mi to tvrdil táta,tak jsem mu nevěřil. V novém bydlíme 2 roky a pořád nemám venkovní,schody,sokl,přechodové lišta atd.... Citovat
georgegg Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 jj, tohle to mi říkají všichni kolem, a vidím to i u našich, v ložnici nemají pořád lustr, jen objímku:D Citovat
Kurt Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Taky nemám v ložnici lustr. A to jsem nic nestavěl. Citovat
P607Olda Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Po nastěhování jsem si udělal seznam nedodělků (problém se musí pojmenovat!) a po dvou letech jsem ho dokončil. Pro zajímavost - uvědomujete si, že technické prostory v domě (garáž, dílna, sklad) by měly mít stejnou rozlohu, jako obytné? Architekti, bydlící v paneláku, na to zapomínají. A pak kolem domy vznikají budynky, šopy atd., když není kam dát: kola, kolečko, sekačku, vertikutátor, zahradní nábytek, nářadí, lyže, sudy na slivovici ... můžu pokračovat... Citovat
georgegg Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 jj s tím technickým prostorem souhlasím, proto máme místo garáže dílnu plus ještě jeden pokoj v podkroví nato co se tam nevejde;) Citovat
Andreww Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Jednou si postavím velkou garáž a kolem ní potom barák Citovat
Neon Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Závidim (ikdyž věřím, že občas není co - mám za sebou jenom komplet reko bytu a vím, že je to prd oproti baráku a stejně to byla občas fuška) a držim palce:super My jsem zatím ve fázi, že máme koupenou parcelu a syslíme syslíme, abych nemusel brát nějakou velkou hypo ... Citovat
sloters Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Závidim (ikdyž věřím, že občas není co - mám za sebou jenom komplet reko bytu a vím, že je to prd oproti baráku a stejně to byla občas fuška) a držim palce:super My jsem zatím ve fázi, že máme koupenou parcelu a syslíme syslíme, abych nemusel brát nějakou velkou hypo ... Pokud přemýšlíš nad hypoškou,tak ted je vhodná doba.Sazby šli rapidně dolů.Já zrovan řeším refinacování.Dostanu se na 2,9%. Citovat
Jirkap Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Taky bych někam do baráku, ale pozemky jsou hrozně drahé To máš v Libštátě u Jilemnice? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 S tym \"technickym\" priestorom súhlasím Kamarát sa týmto heslom riadil, a bungalov si kompletne podpivničil Okrem toho, že má priestoru habadej, ostalo tam aj miesto na \"hernu\" resp. miestnost, kde si mozme co to vypit, hulakat, a nikoho tym neomezovat :D Citovat
georgegg Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 Taky bych někam do baráku, ale pozemky jsou hrozně drahé To máš v Libštátě u Jilemnice? jj u Jilemnice, Semil, Jičína... podle toho z jaké strany to vezmeš, to tam znáš? My měli na pozemek obrovský štěstí Citovat
Jirkap Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Velmi dobře. Narodil jsem se tam. Bydlel jsem v Dolní Sytove :-) zrovna o víkendu tam jedeme. V Libstatu jsem i párkrát byl v mladí na diskotéce a taky později párkrát hrál. Citovat
georgegg Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 tak to jo, ze sytový je kámoš nějakej Novotka Citovat
Jirkap Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Znám jen podle jména... bratranec určitě ano. Citovat
kajvet Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 jj, tohle to mi říkají všichni kolem, a vidím to i u našich, v ložnici nemají pořád lustr, jen objímku:D Tak něco podobného mám já po 6ti letech v pokoji, který využíváme zatím jako šatnu. Ale mám za úkol do Vánoc to napravit (asi do těhlech Vánoc) Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 na chalupe v loznici mame stale jen objimku, ale v kuchyni uz se na to minimaxa nemohl divat, tak nam dovezl lustr, sice trosku prekazi, ale uz jsme si zvykli Citovat
Charlie 1 Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Pekna prace,jak to mas velky kolik m2?to je bez podkrovi?my jsme taky staveli mame 115m2 3+1 a garaz a uplne nam to staci od jara d podzimu jsme venku a pak nam to pres zimu staci nejsme narocny na prostor a to je taky vyhoda malyho baraku nemas kde skladovat prebytecny bordel a vyhodis ho. do tech cihel do dutin se sype perlit jaky to ma tepelny vlastnosti .asi super no vidis za nas to nebylo... malej barak ma vyhodu ze jsou maly naklady na energii a nemusis mit hypoteku do 70.kdyz to dobre pujde budem mit za 7let presne ve 40 splaceno.... uvazuju ted o fotovaltaicky elektrarne a poyreboval bych poradit od nekoho kdo je dela o navratnosti jestli to neni blud.... [upravil dne 8/11/12 11:04 od Charlie 1] Citovat
georgegg Odesláno 8. listopad 2012 Autor Odesláno 8. listopad 2012 máme to cca 162m2 a dole jsou dva pokoje a ložnice plus ještě dva pokoje v pokroví, ale tam at si to jednou dodělá kdo chce:D ten perlit se tam dává kvůli tomu aby zed nepromrzala od základů, o fotovoltarice jsem se bavil s projektantem ale nakonec dám jen tepelný čerpadlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.