Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 407 zamknutí auta, dveře řidiče nejsou zamknuté

Recommended Posts

Odesláno

Nesetkal se s tím někdo nebo neporadí na cose zaměřit?

Zamknu auto DO, cvak, zrcátka se sklopí, dveře jsou zamčeny,jen u řidiče ne - vezmu za kliku a dveře otevřu (otevřením dveří se odemknou i ostatní dveře)

Budu rád za rady. :myslim

Odesláno

Pravdepodobne káble v prechodke, alebo možno chodí len ťažko mechanizmus servomotorčeka. Majú dvere snahu zamknúť alebo vôbec necvakajú pri zamykaní? Čo zamknutie kľúčom?

Edit: teraz rozmýľam, keby to bol mechanický problém, že ich nezamkne, nezamkol by ani ostatné

[upravil dne 7.11.2012 09:58 od AnotherOne]

Odesláno

ostatní tři dveře i kufr jsou zamčené (vezmu za kliku a nic, zamčeno) ale ty řidičové vezmu za kliku a otevřou se a tím i otevřou zámek všech ostatní dveří (zrcátka zůstanou zaklopená) :myslim

Odesláno

Mal som ten istý problém.

Bol som za autoelektrikarom a ten povedal, že zámok cvaká, tak bude chyba v mechanike a že treba nový zámok.

Tak som ten zámok doma vybral, prestriekal silikonom a pár krát precvakal. Čuduj sa svete zámok pracuje do dnes a dúfam, že dlho bude.

Zámok celkom nerozoberieš je to zlisované, ale silikon tam dostanes. Nerval som tam toho vela.

Držím palce, aby si to vybavil bez peňazí, ako ja.

Ešte doplním, že dalo sa mi to zamknúť manuálne kľúčom, bez dialkoveho.

[upravil dne 7/11/12 10:50 od jojo2426]

Odesláno

Ahoj Karle, máš superzamykání? Vypadá to že neindikuje nezamknutí dveří. Problém může být v kostře, přerušeném kablíku nebo i spínači v zámku. Chtělo by to měřit. Nejlepší by bylo kdyby jsi mi poslal VIN.

Odesláno

Presne toto som mal na jar na 307. Spálený elektro motorek v zámku. Nový cca 70€. Po výmene zámku už zamyká, ale auto nevie o tom že otvorím vodičove dvere. Nezapne sa mi svetlo v kabíne neodomkne sa mi kufor ked vystúpim po jazde. Musím najprv otvoriť iné dvere a kufor sa odomkne.

Takže je tam ešte asi primárna závada, pre ktorú zhorel prvý zámok. Musím skontrolovať či nemám vodu v BSI, alebo cvaknuté káble. Je vidieť že vedla zámku steká voda cez klučku, možno aj to je ten problém.

[upravil dne 8.11.2012 06:24 od chup]

Odesláno

Tak ještě jeden poznatek dnes ráno... Auto jsem večer zamknul klíčem (to, jak jsem psal, funguje) . Ráno ho odemknu DO, ale dveře řidiče zůstavají zamčené. Pomáhá ted opět klíč a dveře se otevřou.

Takže promazat? Stačí tapecírunk dolů a někam to tam stříknout? Ale kam a čím - tím FAB mazadlem speciálním?

to HonzaZ: VF36ERHRJ21536937

Jak rozebrat tapecírunk, kde jsou šrouby a kde je to jen nacvaklý?

Všem díky za rady

[upravil dne 8/11/12 10:22 od kajvet]

Odesláno
Nesetkal se s tím někdo nebo neporadí na cose zaměřit?

Zamknu auto DO, cvak, zrcátka se sklopí, dveře jsou zamčeny,jen u řidiče ne - vezmu za kliku a dveře otevřu (otevřením dveří se odemknou i ostatní dveře)

Budu rád za rady. :myslim

Suhlasím že mazání nepomohlo ten samý problem jsem řešil už od prvního teplého dne. Zámek jsem měl rozebraný a mazat vněm není co chyba je v el motorku, který bude mít zoxidovaný uhlíky. Jsou tam dva mikrospínače a ty jsou pěkně utěsněný. Takže pomohla výměna zámku ze šroťáku za 1000,-, cena v peugeotu 2600,-.:papa

[upravil dne 8/11/12 21:57 od bart.lbc]

Odesláno

Tak ako píše anotherone, nezamkly by sa ani ostatné keby bola chyba mechanická.

Vymontuj zámok neodpájaj konektor, drž zámok v ruke a zamkni . Ak necvakne je KO elektro motorcek.

Odesláno

Tak funguje :-) díky všem za rady a poznatky. Nejdříve jsem při otevřených dveřích zamykal DO a poslouchal zda cvaká nebo ne. Cvakal ale daleko méně hlasitě než všechny ostatní. Tak jsem bez rozebrání prostříknul zámek několikrát zavřel a otevřel dveře a zamykal a odemykal, jenže nic,zámek nefungoval. Tak jsem sundal tapec a zkusil pohýbal el. konektorem a světe div se,cvaká a zamyká. Takže přesně kde byl háček nevím,ale vyřešeno :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...