Ducatista Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Pozor na díly které tu prodává szrobert ať nedopadnete jako já. Před měsícem jsem od něj koupil autorádio Clarion na CD. Přes SZ mi poslal popis že garantuje funkčnost, a že bylo v servisu kde \"za cistenie a vymenu súciastok som dal 7,64 Eur\". Dle dohody rádio v pořádku přišlo, vizuálně krásně zachovalé, takže jsem nečekal že teprve přijde problém... Nejprve jsem v autoelektro servisu musel z auta nechat demontovat hands free zástavbu, kde byla spálená pojistka nebo něco, protože mi nejprve nechtělo jet ani origo kazetové rádio, což mě zdrželo na cca 2 týdny. Když se HF sada dala pryč a origo rádio už jelo, zajel jsem za místním uživatelem John, aby mi na DIAG rádio spároval. DIAG ale psala pořád nějaké chyby v komunikaci BSI a rádio nešlo nakonfigurovat a když jsem ho pustil, tak strašně silně hrálo. Navíc když jsme na DIAG dali test reproduktorů, tak to nefungovalo, na DIAG se spustí test na každý reprodutor zvlášť, ale u tohoto rádia to hrálo vepředu - u mého test bez problému otestoval každý reproduktor zvlášť. V mém autě chyba není, po záměně zpátky za moje origo kazetové rádio všechny chyby zmizely a vše bezchybně fungovalo. Navíc ještě jedna zajímavost - DIAG u mého rádia detekuje správně CLARION kazetové rádio, u CD rádia DIAG detekuje nějaký PHILIPS! Prodejci jsem psal 3 maily, asi 4 SZ ale žádná reakce, přitom se každý den přihlásí, někdy i víckrát. Holt to někteří jedinci tady berou jako prostor pro kšeft, takže u inzerátů od neznámých lidí radši buďte opatrní Ať nemáte jako já rádio na náhradní díly za 56 Eur Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 jj už to tady bylo [upravil dne 6/11/12 18:38 od Gabriel 307] Citovat
Ducatista Odesláno 6. listopad 2012 Autor Odesláno 6. listopad 2012 Gabriel 307 : fíha, škoda že jsem si toho tématu o tom, jaký díly ten zmetek prodává, nevšiml dřív. Prodával tu cosi dalšího, ale už to radši smáznul... Kdyby ho napadlo založit si další nick, tak jeho jméno je Róbert Serõcósi (na dodejce je to strašně naškrábané) a mail má sz.robi@yahoo.com , tak buďte opatrní... Citovat
ChouLu Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Bohužel i takový lidé jsou.... Já jsem také nalítl... Sháněl jsem kapotu a světla.. byl tu jeden člen, kterej za oboje chtěl 2500 a že mi to za 500 doveze.. takže za 3 tisíce i s dopravou... tak jsem na to kývnul a čekal, kdy se ozve, že přijede.. utekl týden a nic.. auto jsem potřeboval spasovat po bouračce a tohle mě omezovalo... tak jsem mu psal SZ... 2 dny nic... nakonec jsem na něj sehnal tel číslo... mobil mi nevzal, tak jsem mu psal smsku... a dočkal se odpovědí... vysmál se mi, že už to prodal a dostal za to ještě víc... Tohle jednání mě opravdu dokáže doslova nas...t ... Kdyby aspoň napsal, že už to prodal a já nečekal jak blbec... Naštěstí jsem o žádné peníze nepřišel Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 když jsem viděl szrobert hned mě napadlo vlákno co jsem sem hodil Citovat
Ducatista Odesláno 6. listopad 2012 Autor Odesláno 6. listopad 2012 Možná by se tu mohl udělat \"black list\" šmejdů, od kterých nebrat... Citovat
Kurt Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 To se taky zvažovalo, ale má to 2 zásadní rizika: 1. nejde nijak zjistit, jestli je ta reference pravdivá a nejde třeba o konkurenční boj, 2. když zveřejníš nick, kterej tě poškodil, zruší ho a založí nový. S tímhle opravdu nic neuděláme, na místě je jako u všech nákupů přes inzerát obezřetnost. V případě větší škody doporučuji se obrátit na PČR. Citovat
Neon Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Kurte, máš zajisté ve všem pravdu. Obezřetnost především, ale znáš lidi. Osobně bych se za určitých předpokladů \"black listu\" nebránil. Myslím, že u takovýchto případů to jde, když už se napálilo více, jak jeden z uživatelů, tak tam je asi reference opravdu pravdivá. To samé, když se onen potenciální podvodník nevyjádří ani tomu, kdo by ho na blacklist umístil žádné ospravedlňující vyjádření. A nick si samo změní, ale mohli by se tam ke každýmu \"šmejdovi\" dát veškerý známi personalie (jméno, mail, klidně i adresa když někdo náhodou pojede kolem)... Citovat
Kurt Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Neone, jenže ten zákon, který chrání grázly, platí i pro nás. Takže stejně, jako v krámě nemůžou být fotky těch, co jim tam chodí každý druhý den krást, protože by to porušovalo jejich práva, u nás nesmíme zveřejnit personálie grázla, protože by se tím porušovalo totéž. Blbý, já vím. Na druhou stranu - když si dám do profilu, že se jmenuju Petr Kellner a bydlím v Podkozí 502, kdo mi dokáže, že ne? Čili zase - vychcánek se zařídí tak, abys mu nepřijel rozbít tlamu. Citovat
Neon Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 A udělat si vsuvku při použití inzerce, že souhlasí s našimi pravidly, kde by bylo popsáno, že v případě hrubého porušení a shledání \"viny\" by se tam vystavil? Anebo prostě bych to zase tak neřešil ... otevřeně někdy je lidskost a selskej rozum nad paragrafy ... (třeba do prvního problému, kdy bychom jako OS řekli, že jsme to prostě nevěděli - ikdyž to neomlouvá, ale pak bychom to prostě kdyžtak stáhli) ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.