Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele a kolik jsi dal za ten celolak ? Odstrojovalo se vse nebo ne ?

Jinak teda ruzovy kola jsou jak se tady na klubu rika JEN PRO WOOODYHO :D

Odesláno

Nechajte ho, je to čisto věc vkusu, aj ked sem zástanca origo, konzervatíznévo jednoduchého dizajnu, nič prečačkané alebo výstredné mi moc do oka nejde, toto má náhodú neco do seba a je to zaujímavé a dokopy to vôbec ,,nekričí\", naopak, je to popri tem, jak je to zaujímavé stále decentné.

za mňa :super

Odesláno

Ivkopivko12tka : díky moooc taky mám rád decent a precizně provedenou práci tvoje 306 je taky pěkná...

Stráňa : díky na zrcátka příde decentní samolepka v růžové ale teď budu řešit IC a s výkonem trochu ještě vejš... Lízátko bych dal origo ale na mě je málo široky a zase abych za něj dával 1000 a někde ho pak urval nebo odrbal jako tohle tak tam raději nechám tohle za 200 :D

Odesláno
Ivkopivko12tka : díky moooc taky mám rád decent a precizně provedenou práci tvoje 306 je taky pěkná...

:D

Já sem si to o tebe aj myslel hned, jak sem zbadal, že tí túner motofoko yeah gangsta zadní světal išli do riti za origo, které sú podla mňa úplne najkrajší. Kebych stretel na ulici teho dizajnéra, který navrhoval světla dozadu, tak bych ho asi objal, strčil mu do kapse nejaký peníz a pozval na pivo :))

A díky, snažím sa (ho nezkurvit) ;)

Odesláno

:D

Já sem si to o tebe aj myslel hned, jak sem zbadal, že tí túner motofoko yeah gangsta zadní světal išli do riti za origo, které sú podla mňa úplne najkrajší. Kebych stretel na ulici teho dizajnéra, který navrhoval světla dozadu, tak bych ho asi objal, strčil mu do kapse nejaký peníz a pozval na pivo :))

A díky, snažím sa (ho nezkurvit) ;)

Zadní světla sem zahodil hned protože origo jak říkaš ty jsou peckový :)

Taky sem chtěl GTi-6 ale ta spotřeba mě nějak odradila ale je neskutečnej nářez :) Bomba na kolech :D :D

Odesláno

S tú spotrebú to neni zase také žhavé, sám sem sa tehoto asi bál najvíc, ale umí príjemne prekvapit, aj ked je pravda, že sem už mistr level 1000 na žebravé oko :D

Samozrejme, že to nejezdí za 5 litrú, ale jestli si jedeš dálnicu treba 110 a dodržuješ 90, žádné velké točení (proste normálné jezdení, jak kebyže máš fábiu na kterej sa neoplatí ponáhlat), tak mám odsledovaných aj 7-7,5 L/100km.

On si potáhne rád hlavne ked mu dupeš a jezdíš jak sviňa, ale tak to si natankuješ a ideš sa zabavit, každá sranda neco stojí, nekdo ide do kina, nekdo sa naslope, nekdo robí všecko dokopy a ide sa aj zvést ;)

A on neni dúležitý len ten motor, ale prevodovka a hlavne podvozek je to, co z teho robí \"hračku\" :)

Ale to sem asi nepatrí, ked tak to zmáznu :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak zatím to plánuji ale sahary za žádnou cenu ven nedám prostě se to tam musí vejit :) mám IC z Tranzita a podle mého měření by se tam měl vejít sice malá uprava mřížky v nárazníku....

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak dnes po skoro 5 dnech sem vyjel s INTERCOOLEREM :D to bylo řečí to tam nedáš.... Ale to mi dodalo ještě víc odvahy...

Chtěl bych poděkovat za spolupráci mým kamarádů Markovi A Fandovi a Mé přítelkyní Míše za psychickou podporu

post-25284-14109628712031_thumb.jpg

Odesláno

díky už teď je to znát na jaře jedu na čip ale podle pána 100 kW by neměl být problém ale už teď je to znát dnes sme ladili Tlak a dali sme mu 1,3 a chvilku jsme tam měli i 1,6 a jelo to jak z praku :D ale nekouří má malo nafty....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...