marko306 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Nie nemal som vôbec vo vlastníctve 407 iba na mesiac som mal požičanú 2,0hdi 100kw. Tu na fóre sa o nich dočítaš, hlavne v sekcii 407. Tiež iba ťažím z toho čo som tu na fóre vyčítal. Takže ja nie som ten pravý na konštatovanie čo a ako 407. Jediné čo môžem určite skonštatovať, tak že kufor má 407sw oproti 306 break úbohý, hlavne čosa týka otvoru dverý. Tým, že som ich mal toľko, som myslel závady na mojej 807 ktoré som tiež vyčítal zo servisnej histórie. [upravil dne 4/11/12 09:52 od marko306] Citovat
straki007 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Nazev vlakna adblue a tady debata zas o piiiiiii. A proc porad stejni lidi?????? Citovat
Marcel00 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 mozno sa nakoniec o tom adblue aj nieco dozvieme :D:D ale ja to urychlim zadavatelovi vlakna http://aral.sk/static/adblue2/ [upravil dne 4/11/12 10:15 od Marcel00] Citovat
marko306 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 BTRado, doplň do názvu vlákna + kúpa 407, aby to tu neiritovalo ľudí Citovat
hipisko Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 podla clanku na c5 fore je eolys uplne nieco ine. adblue sluzi na zvysenie teploty koli vypalovaniu a eolys (mimochodom som cital, ze uz cerin nahranidili niecim inym) na zlepovanie pevnych castic, aby sa lepsie zachytavali vo FAPe. To mi ale hned evokuje myslienku nahradit eolys obycajnou naftou. Eolys sa vtrekne do nadrze pri kazdom tankovani. Sice to mozno bude trosku viacej dymit (rozhodne nie ako pri fapoff), ale logicky FAP vydrzi ovela dlhsie. Citovat
merlin99 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 vtipne vlakno ako napisal straki:) \"mocovina\" a.k.a. adblue ja na znizovanie NO emisii (kopa info na nete) primarne pouzivana nemeckymi vyrobcami a na pumpach to predavaju hlavne kvoli kamionom, kedze uz aj ty to pouzivaju a musia dolievat pravidelnejsie... Aditivum pre FAP je podla info primarne na znizenie bodu \"horenia\" pevnych castic vo FAP filtri, ale keby pan zakladatel hladal na tomto fore najde vsetky info ;-) @hipisko: jo pocul som o fesakoch co to tak robili, mozno straki by vedel potvrdit ci by to mohlo fungovat..(skor asi nie) otazne je, naco by peugeot zadaval neakemu externemu vyrobcovi ziadanku na \"eolys/infineum\" ked by stacilo naftu do toho naliat, aj im by sa znizili naklady pri prvom predaji a vyvoji:) Citovat
merlin99 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 zjavne som to nenapisal tak jasne, co uz:) Citovat
Marcel00 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 ale napisal... reagoval som na prispevky pred tebou Citovat
hipisko Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 merlin99, precitaj si tento clanok. http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/fap-eolys-kedy-doplnit-vycistit-strucny-popis-funkcie#.UKFVTGdtfMk citacia z clanku: Aktívna časť aditíva \"CERÍN\" má za následok, že pri spalovaní viaže na seba nespálený uhlík a tým vytvára uhlíkove \"hrudky\", ktoré neprejdú cez FAP filter. Filter je v podstate obrovské sitko s množstvom kanálikov, kde sa zachytávajú tieto uhlíkové hrudky. odkial mas ty info, pretoze si odporujete, moze byt, ze sa ten clovek na c5 fore myli? [upravil dne 12/11/12 21:02 od hipisko] Citovat
Joozino Odesláno 12. listopad 2012 Odesláno 12. listopad 2012 a to maju aj peugeoty ? ked pisu o C5 Citovat
merlin99 Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 @Joziono: ano , PSA (peugeot citroen) pouziva to iste aditivu pre FAP (teda bud eolys/infineum). @hipisko: bolo o tom par clankov (zial linky som si neodkladal), okrem toho to tu bolo riesene v inych samostatnych vlaknach o FAP/aditive do FAP co je rovnako relevantna informacia ako tebou uvadzany \"clanok\" (nechcem tym ale povedat nic negativne na ten navod, vyzera fajn na prvy 10 sekundovy pohlad). Nemam to zo ziadneho clanku vydaneho od PSA. Podme nato takto, v komine sa sadze pri pevnom palive uchytavaju same, a musi chodit kominar aby ich cistil - nepotrebujes nato ziaden cerin, t.j. neberiem to ako hlavny ciel fungovania. Znizenie bodu horenia mne osobne dava omnoho vyssiu sancu na ucel aditiva, aby sa FAP neznicilo a dokazalo regenerovat aj pri mestskom cykle kde su casto kratke trasy a slabo zohriata sustava.... Okrem hoto by som povedal ze eolys/infineum neobsahuje iba \"cerin\", ale kopu inych latok. Resp. takto : BMW, VW Group, Mercedes nepouzivaju eolys/infineum ani iny latku na podporu regeneracie DPF (ako sa to u nich pise), takze potom by bolo cudne preco sa im tie filtre upchavaju:) VW Group s tym malo na zaciatku omnoho väcsie problemy ako PSA. [upravil dne 13/11/12 07:54 od merlin99] Citovat
Joozino Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 a ako zistim, ze aj moje auto to má Citovat
merlin99 Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 Kedze to auto ma ak sa spravne pamatam zo zahranicia, tak nje vysoka sanca ze fap ma, ano:) Citovat
Joozino Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 VF36ERHRH21706084 ..a honza, mozem sa spytat ze podla vin mi vies aj povedat aku spojku a zotrvak mam kupit (ked ti dam stranku) ? Citovat
Laďa Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 FAP máš takže časem budeš potřebovat eolys/infineum Citovat
straki007 Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 A nebo Eolys Powerflex:D:D:D:D Citovat
Joozino Odesláno 13. listopad 2012 Odesláno 13. listopad 2012 no auto je v servise a pozeraju sa mi aj na fap..cize predpokladam ze doleju aditivum Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.