Mishalong Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Zdravím vás. Potřeboval bych pomoci při řešení problému se zrcátky K6. Koupil jsem si je na svou 406 a blinkry na zrcátkách se mi podařili zprovoznit, jen je problém s těmi bílými diodami. Chtěl jsem je napojit na stropní světlo s tím, že když se mi rozsvítí interiérové světlo tak se mi rozsvítí bílé diody a když světlo v interieru zhasne, tak zhasnou i zrcátka. Při vymontování stropního světla jsem narazil na první problém, že je tam zásuvečka a do ní vedou 4 dráty(2 zelené a 2 hnědé vodiče) a nevím kam připojit ten vodič aby mi ty zrcátka přesně fungovali jak sem psal výše. Zkoušel jsem je různě napojit a jediné co se mi podařilo bylo, že jakmile interierové světlo nesvítilo, tak bílé diody svítily a jakmile sem rozsvítil interierové světlo, tak zrcátka zhasli...Nevím si s tím už rady. Dokázal by mi někdo s tímto pomoci? Citovat
krtek 2 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 vyved odtial nove draty od ziarovky (z oboch koncov,z objimky)v strop svetlealebo vysleduj povodne kable na konektore ktore idu od objimky stropnej ziarovky , zisti si ktory je + a ktory je minus (led diody nesmies prepolovat )pomocov multimetra a napoj to na spetaky dva kable z objimky na lav spetak dalsie dva kable na pravy spetak,ak tam mas v spetakoch minus pol(kostru) napr z smeroviek tak ti staci priviest jeden kabel (plus od objimky ziarovky)na jeden spetakk a druhy kabel na druhy spekak [Edited on 29/10/12 17:48 by krtek 2] Citovat
Dave_k Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Rok výroby auta by se taky hodil. Doplň si podrobnější info o autě do podpisu. 406 je docela málo Citovat
Mishalong Odesláno 29. říjen 2012 Autor Odesláno 29. říjen 2012 krtek 2: Tohle jsem už zkoušel z těch objímek ze žárovky, ale ty zrcátka mi svítili stále i s rozsvíceným světlem a i se zhasnutým světlem interiéru...nechtělo to zhasnout, jakoby do žárovky šel stále proud ale nesvítila...a stačí od žárovky pouze jeden vodič. V plošnáku stačí pouze jedna zem od blinkrů na kostru, jak si psal. Dave_k: Je to 406 2.1 Stdt rok výroby 1997, 80kw:) Citovat
krtek 2 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 chces aby ti to svietilo vzdy ked zasvieti stropne svetlo alebo ti to staci aby to svietilo ked otvoris dvere?,ak to chces aby to fung vzdy po rozsvieteni stopneho svetla (pozeral som schemu sice new model) musis tam spinat kostru v tych spetakoch lebo v stropnom svetle je na ziarovke stale +12 v preto ti to stale svieti aj ked stropne svetlo vypnes cize musis v spetakoch oddelit kostry medzi smerovkami a tymi ledkami na svietenie a potom bud pri viest 2 kable z objimky plus aj minus ,alebo priviest plus od baterky a potom minus z objimky strop svetla to iste na druhy spetak [Edited on 29/10/12 18:43 by krtek 2] Citovat
Mishalong Odesláno 29. říjen 2012 Autor Odesláno 29. říjen 2012 stačí mi to ani tak, že když otevřu dveře aby se to rozsvítilo, všiml jsem si tam že mám, jak jsou panty dveří čudlíky. Tento čudlík, když otevřu dveře vyleze ven a rozsvítí se světlo, když zavřu dveře čudlík se zarazí a světlo zhasne...Tak jsem sundal ty gumový krytky a je pod tím plast který tam drží asi zaražený ale nevím jak ho vyloupnout..Nebo je i jiná možnost jak to napojit? Citovat
krtek 2 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 musis v tych spetakoch oddelit kostry od smeroviek a led na svieteni inak sa to na dverovy spinac ani stropne svetlo neda pouzit je to konstruovane na parkovacky(to led svietenie) zato je tam spolocna kostra v tych spetakoch lebo tie su spinane +12 voltami a nie kostrov ako stropne svetlo [Edited on 29/10/12 18:52 by krtek 2] Citovat
Mishalong Odesláno 29. říjen 2012 Autor Odesláno 29. říjen 2012 A jak to oddělit bez vytvoření nové cesty na plošňáku? asi nijak že? Citovat
krtek 2 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 no hej oddelit to na plosaku prerusit spoj medzi nimi (smerovkami a led) a vyviest este jeden kabel zo spetaku(kostru z led diod naletovanim pajkou) alebo to zapojit origo na parkovacky viac moznosti nemas [Edited on 29/10/12 19:32 by krtek 2] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.