F.I.K Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Auto vypadá hezky, ale ty kola mi k tomu taky moc nesedí. K tý nápravě: Zadní ramena máš uložený každý na dvojici ložisek, který se po nějaký době začnou rozpadat. Všechny nápravy co sem měl rozebraný měly ty ložiska vyrezly. Proto se mezi ně vrtne díra a dá se tam maznice, pak by se to mělo oddálit. Citovat
Tantor-BN Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Fik a nemaš fotku presne kde sa vyvrta ta diera ? a to musí byť naprava dole alebo stačí to keď to je nahodené Citovat
Shady27 Odesláno 2. listopad 2012 Autor Odesláno 2. listopad 2012 To by mě taky zajímalo, v nějakém příspěvku v sekci Naše káry s 306 jsem to ale ted někdy myslím viděl focené se mi zdá. No stejně bych to zavezl opravářovi aby mi to udělal on, na tatové 306 to dělal, takže bude vědět. Ty kola se mi na tom líbí, v reálu když jsou čistá to vypadá pěkně, jsou to 16\" 215/40 akorát že jízda s něma je přes nerovnou cestu tankodrom Jinak ted mám plecháče 15\" na zimu s pneu 195/50 a ježdění pouze výkendy. Citovat
Charles Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 tady máte kde to vrtat nic na tom neni Citovat
Shady27 Odesláno 2. listopad 2012 Autor Odesláno 2. listopad 2012 Díky za info, některej den zajedu k opraváři ať se na to koukne v jakým to mám stavu a kdyžtak ať mi to udělá. V sekci inzerce/náhradní díly sháním - mám příspěvek že sháním plovák, poslílal si mi pásy, tak kdyžtak koukni, třeba by si měl i tohle. mám to i vyfocené přesně ten typ, jestli to taky nemáš k sehnání, nebo někdo. Citovat
Charles Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 hele ta S16 už neexistuje a napiš HUGO BOSSOVY tem by mohl mít něco Citovat
ma.zek Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 pěkná kára, je teda vidět, že má něco za sebou, ale nikomu nemůžeš přikázat, aby se k autu choval:( a k tomu ještě ty roky.. ale jak řikam, líbí se mi. Kola na tom sou dost netradiční, spíš mi to připomíná něco ve stylu low&slow, ale jde to.. docela se teda divim, když s tim sprintuješ, žes neřešil jiný a hlavně lehký kola. Ale chápu, že prachy nerostou na stromech. Já na gti měl otevřenej konusovej filtr, ale nelíbilo se mi jak byl umístěnej, tak sem to teď trochu předělal a posunul ho víc dolu, teď na něj de vzduch i mezi spojlerem. Origo box sem nesehnal, takže aspoň nějaký takový řešení. Ještě co se paliva týče, když budeš tankovat 98, 100 okt. benzín, nic nezkazíš, spíš naopak, na ten motor to určitě příznivej vliv má, sám tankuju Vervu100 ( název klame, protože má 98okt.), nic jinýho tam neleju, majitel přede mnou taky jen N98. Tak ať ještě dlouho slouží a vyhrává na sprintech;) Citovat
Andreww Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 ma.zek: A proč nemáš GTI v podpisu? Citovat
Shady27 Odesláno 3. listopad 2012 Autor Odesláno 3. listopad 2012 pěkná kára, je teda vidět, že má něco za sebou, ale nikomu nemůžeš přikázat, aby se k autu choval:( a k tomu ještě ty roky.. ale jak řikam, líbí se mi. Kola na tom sou dost netradiční, spíš mi to připomíná něco ve stylu low&slow, ale jde to.. docela se teda divim, když s tim sprintuješ, žes neřešil jiný a hlavně lehký kola. Ale chápu, že prachy nerostou na stromech. Já na gti měl otevřenej konusovej filtr, ale nelíbilo se mi jak byl umístěnej, tak sem to teď trochu předělal a posunul ho víc dolu, teď na něj de vzduch i mezi spojlerem. Origo box sem nesehnal, takže aspoň nějaký takový řešení. Ještě co se paliva týče, když budeš tankovat 98, 100 okt. benzín, nic nezkazíš, spíš naopak, na ten motor to určitě příznivej vliv má, sám tankuju Vervu100 ( název klame, protože má 98okt.), nic jinýho tam neleju, majitel přede mnou taky jen N98. Tak ať ještě dlouho slouží a vyhrává na sprintech;) Díky za podporu a radu. Neboj, to mám na normální ježdění ty kola litý. Na sprinty tam dávám do předu 15tky plecháče se sportovním vzorkem viz foto Citovat
ma.zek Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Andreww: mam jí krátce a nechtěl sem předbíhat, dokud nebudu mít vyřešený určitý věci, který by mi mohly zkazit radost z vlastnictví ale už je po starostech a sem hrdym majitelem, takže ven s tim:D už je v podpisu Shady27: Tak to je jiná máš ten plech zváženej? Co mam rezervu s gumou 195/55 R15, tak váží 17,5 a cyclon s 195/50 má málo přes 15kg.. Citovat
Shady27 Odesláno 8. listopad 2012 Autor Odesláno 8. listopad 2012 Zvážený to nemám, ted už to nemá cenu na zimu.. na jaře si to zvážím To je zajimavý, no já mám na liťáky 16palce s gumou 215/40 Tak to asi bude těžší než ten plecháč. Navíc jsme několikrát slyšel, že menší velikost kola v palcích má lepší záběr + taky je na tom slick guma, tam by to lepší mělo být. Časem musím ale pořešit nový gumy, no snad to na občasnej sprint ještě nějakou dobu vydrží. Citovat
Shady27 Odesláno 9. listopad 2012 Autor Odesláno 9. listopad 2012 Takže očekávám věci od 3 zdejších členů :)Pak napíšu jak jsem s těma věcma dopadl Plovák do nádrže (můj je nejspíše vadnej, protože ukazuje špatně, nebo přímo divně) Takže skusím vyměnit, snad to bude tím. Zadní brzdové destičky Ferodo.. a následně někde koupit i přední. Nálepku 306 GTI-6 na 3. brzdové světlo, pak při brždění bude ten nápis svítit-prosvítat. Citovat
Shady27 Odesláno 21. listopad 2012 Autor Odesláno 21. listopad 2012 Takže zadní brzdové destičky přišly, dávat je tam budu jak seženu i přední. Samolepky na brzdové světlo také přišly, ty tam dám až bude tepleji. Náhradní plovák přišel, ale bohužel jsem poslal zpět protože byt trochu jiný. Tak jsem zkoušel ten muj vytáhnout ven z nádrže, odpojit čerpadlo at neběží na prázdno a připojit konektor... Při čučním hýbání plovákem ručička ukazovala správně, klesla pod 1/4 konečně a dokonce ukázala i rezervu-hladové oko. Takže netuším stále v čem je problém proč v nádrži neklesne pod 1/4. Od té doby sem natankoval a ještě to nevyjel, tak až mi ubyte benzín uvidím.. ale asi to bude to samé :-( vypadá to na nějakou blbost se zohnutím plováku, nebo někdo typoval dirku v plováku... nevím Ale chci to nějak vyřešit Jinak dneska si jedu nechat udělat náhradní klíč od auta do globusu v Ol, jelikož mám jen jeden, tak at mám alespon 2. Předpokládaná cena okolo 1000kč. Citovat
kopr Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 Zvážený to nemám, ted už to nemá cenu na zimu.. na jaře si to zvážím To je zajimavý, no já mám na liťáky 16palce s gumou 215/40 Tak to asi bude těžší než ten plecháč. Navíc jsme několikrát slyšel, že menší velikost kola v palcích má lepší záběr + taky je na tom slick guma, tam by to lepší mělo být. Časem musím ale pořešit nový gumy, no snad to na občasnej sprint ještě nějakou dobu vydrží. Co je to za disky kamoš schani neco na sprinty Jinak když daš menší pruměr kola jako by jsi měl kratší převodovku respektive stalej převod Citovat
Shady27 Odesláno 22. listopad 2012 Autor Odesláno 22. listopad 2012 Jsou to normální plecháče na 306tku. Je to 195/50 R15 guma. Co to je zač, to nevím, nějaký slick, sportovní vzorek. Jsou hodně sjeté, ale v tomto případě si myslím že to až tak nevadí a snad ještě aspon rok vydrží, nasazuju je jen na ten sprint, jinak jsou schovaný. Možná by byla na sprint ještě lepší třeba 14palcový kolo ale chtělo by to aby bylo taky široký kolem 195 a to nevím jestli takový jsou nějaký a jestli by to akcelerovalo ještě líp nebo ne.. Citovat
Stifler Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Na GTi-6ku nedáš 14\" plecháče - mám to odzkoušeno na předku jsou moc velký brzdiče. Citovat
John Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Tak tak na 283mm brzdy co má GTI dáš minimálně 15plechy. Citovat
Shady27 Odesláno 22. listopad 2012 Autor Odesláno 22. listopad 2012 Díky za upozornění, alespon to nemusím zbytečně zkoušet a hned to vím. Citovat
AKCZ Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Jsou hodně sjeté, ale v tomto případě si myslím že to až tak nevadí Jen takovy rypnuti u zavodni smesi nejde ani tak o vzorek jako o stari gumy resp. pocet zahrati Citovat
Shady27 Odesláno 23. listopad 2012 Autor Odesláno 23. listopad 2012 Jé tak kolikrát byly zahřáty to netuším, dostal jsem je k autu při koupi. Budou muset ale ještě jednu sezonu přežít - Což jedna sezova u mě znamená tak +- 7 sprint akcí. Spíš budu muset koupit asi 2 nové 215/40 R16 což bude celkem pálka [Edited on 23/11/12 09:29 by Shady27] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.