Cult981 Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Mam 407 2.0 hdi s fap filtrom. Siel som z BA a na okreskach auto stratilo tah a zacalo skapinat samozrejme som rychlo zastal. Otacky na volnobehu boli v poriadku aj zvuk, ale auto zhaslo aj napriek tomu. Nastartoval som ho znova chvilku islo ale pokuckalo a zhaslo znovu. Cital som si par vlakien o egr a mohlo by to byt ono teda verim ze to nieje nic vaznejsie. V tom ci to je ta chyba ale moja otazka nezpociva. Chcem vediet ci po vymene EGR je nutne ist na dia a zmenit parametre. Mam to stastie ze EGR viem zohnat pod 70Eur a mam aj ludi co mi to vymenia ale ked podjem do oficial servisu tak sa to urcite predrazi. Ked vymenim ten egr bude auto aspon pojazdne nech do servisu pridem na nom ? Poprosim rady a nazory ked riesim nieco co uz bolo riesene a som to prehladol tak sa ospravedlnujem. Vdaka. Citovat
Parc Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 osobna skusenost, budto egr vymenis (a kym nezajdes do servisu na nakalibrovanie bude hlasit chybu) alebo ho proste zastupluj a vymenia v servise.. opat auto pojde akurat bude svietit kontrola. skusenost sa vztahuje na vstrekovanie siemens Citovat
Cult981 Odesláno 28. říjen 2012 Autor Odesláno 28. říjen 2012 Nepochopil som co si napisal naposledy \"skusenost sa vztahuje na vstrekovanie siemens \" sry Citovat
HonzaZ Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Ovšem nemusí to být EGR. Takže v každém případě nejdřív dia, pokud nic nebude, tak teprve potom by to mohl být EGR. Ovšem záleží na tom jaký r. v. máš. pokud 2004/5, tak budeš muset stejně na dia na přehrání softu. Citovat
Cult981 Odesláno 28. říjen 2012 Autor Odesláno 28. říjen 2012 mam prelom 2004/2005 , auto na dia urcite pojde ale je pre mna dolezite ze ked by to bol egr tak ked ho vymenim za novy ci auto bude schopne ist aspon same na prehranie toho softu. Citovat
HonzaZ Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Ano, pokud bude problém v EGR, tak po výměně pojede, ale v nižších otáčkách bude cukat. Po přehrání softu by mělo být OK. Citovat
Parc Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 cult: pretoze do novsich modelov sa montovalo delphi a tam netusim ako to realne je... kazdopadne podla roku by si mal mat siemensa, a ako pise HonzaZ, ak to bude egrom tak do servisu v pohode prides Citovat
Cult981 Odesláno 29. říjen 2012 Autor Odesláno 29. říjen 2012 Chcel by som sa este opytat ci to moze byt aj turbo, auto sa da nastartovat ale pri pridani plinu zhasne. Tak ci uz mal niekto podobny problem lebo mne sa to skor podoba na ten EGR. A ak by to mohlo byt turbo tak chcem vediet ake mate nazori na to ze by som tam dal silnejsie ako to prime auto a tak znami ma jeden kvalitny kus u seba doma nevyuzity. Alebo este ci sa oplati repas a ak ano tak kde odporucate v oblasti kosic. Dnes bude auto na dia ale chcel by som byt osetreny aspon z tychto dvoch moznosti . Vdaka vsetkym. Citovat
Parc Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 cult: tvoj problem rozlusknes doma v garazi velmi jednoducho. povol egr, strc medzi ventil a sanie kus plechu pritiahni a nastartuj ak nezhasne je to egr. turbo ak odide tak vacsinou odide tak, ze zacne pustat olej do sania - auto ti zacne dymit na sedo-sedobielo s modrastym nadychom a ten dym bude citit po spalenom oleji, bude sa ti tratit olej z motoru, mozu sa ti sami dvihat otacky, urcite nezhasne nema dovod. Citovat
HonzaZ Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Nebo ještě jednodušeji, odpoj konektor z EGR a vyzkoušej. Citovat
Cult981 Odesláno 29. říjen 2012 Autor Odesláno 29. říjen 2012 Vdaka pani posvietim si na to vdaka za rady. Citovat
Parc Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 HonzaZ, ak ho ma seknuty resp zlomeny vnutri a nejako sprajcnuty a tak otvoreny tak odpojeny konektor nepomoze. Citovat
HonzaZ Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Jj, pokud je seknutý, tak jedině ucpat. Citovat
Cult981 Odesláno 31. říjen 2012 Autor Odesláno 31. říjen 2012 Zdravim pani takze ked mi to potvrdite tak som asi prisiel na to kde je problem , vo ventile egr pridavam fotky asi to ma byt v celku a ako viidte na obrazkoch viem to chytit do ruky(myslim to koliesko akoze ventil ktory ovlada priechod vzduchu) skuste mi poradit ci sa to oplati to nejako opravit alebo ci je to mozne vobec opravit. Radsej by som samozrejeme kupil novy. Kazdopadne radsej mi napiste ze je to zle aby som nahodou nekupil novy a islo by to tiez zle . Vdaka. Citovat
Cult981 Odesláno 31. říjen 2012 Autor Odesláno 31. říjen 2012 Photo ked je to len vo vnutri polozene pricom staci to otocit a to kuzko vypadne. Citovat
DanculD Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Klasicka chyba na tomto motore, po kazdej jazde sa oklepava egr od sadzi az si sam chudak uklepe hlavicku. PS: Mam jeden egr na predaj ak by si mal zaujem. Ma najazdene cca. 5000km. Citovat
Cult981 Odesláno 1. listopad 2012 Autor Odesláno 1. listopad 2012 Takze opravit sa to nijak neda alebo sa to neodporuca? Citovat
HonzaZ Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Jj, EGR to má za sebou. Mě se ho podařilo koupit za 5 tisíc i s poštou. Citovat
Cult981 Odesláno 1. listopad 2012 Autor Odesláno 1. listopad 2012 Co som napisal na zaicatku je hlupost egr viem zohnat nieco pod 200Eur. To co mi ponukli tam bolo uplne nieco ine alebo skor to bola len elektronicka cast a ako je zistitelne z obrazka tak mne skor odysla ta pneumaticka. Ale moje ponaucenie je ze nestaci len vytiahnut kabel od egr aby sa zistilo ze je vadne treba ho aj zaslepit pre istotu alebo ho vybrat ale to musi ist doel cele sanie. Robota na 3 az 4 hodiny. Vymenim rovno aj zhavice tak sa uvidi ci to nieco zmeni na tych slavnych zimnych startoch. Ci na to mohol mat vpliv aj egr. Lebo ak to nebudu tie zhavice uz to mozu byt len vstreky. Kazdopadne hned ako pridu nizsie teploty tak napisem skusenost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.