Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To místo znám. Pokud mně paměť nemýlí, je v té křižovatce max. povolená 60ka - hovado, řítící se tam rychlostí +150 (pokud fotka je opravdu z toho auta) nemá snad ani právo přežít. Blbý je, že ten řidič kamionu, kterej jen dělal svou práci, bude tu situaci vidět před sebou ještě hodně dlouho

Odesláno

Hmmmm pěkná rozborka jedný 307 .... No má kliku, že to vůbec přežil. K té rychlosti se vyjadřovat nemohu, taky někdy jedu trochu více, ale >170 fakt ne ..

Odesláno

je to tzv. Jesenická křižovatka... každou chvíli je tam nějaká nehoda, pač to tam každej valí. Je to rovný přehledný úsek. Ale když se jede z vedlejší, tak i tak se tam dlouho stojí...

Odesláno

Něco podobného jsem zažil a vidím to před sebou každý den a to je to už 24 let. Řidič měl tehdá zaražený volant cca 4 cm do čela/lebky/.

Odesláno
Hmmmm pěkná rozborka jedný 307 .... No má kliku, že to vůbec přežil. K té rychlosti se vyjadřovat nemohu, taky někdy jedu trochu více, ale >170 fakt ne ..

Taky nejezdím jako svatoušek, ale když je někde nějaký rychlostní omezení, beru to tak, že tam asi značky nejsou pro srandu králíkům a uberu + dávám majzla (kdyby na tý 60 jel 80, tak tu nic řešit nemusíme).

[upravil dne 28/10/2012 18:53 od Medvěd]

Odesláno
Něco podobného jsem zažil a vidím to před sebou každý den a to je to už 24 let. Řidič měl tehdá zaražený volant cca 4 cm do čela/lebky/.

:(:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...