straki007 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Ale vzdyt je vidi hromada lidi............ Mne by svedomi nedalo aby jsem neco takove udelal.... Citovat
koblih69 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Straki, to přece ani nemusíš psát, je to podobně nepochopitelný jako ty hromady tubusů na noviny z uříznutých patníků na vratech a pod... když s tím vozíkem potkám bezdomovce tak to ještě pochopím... holtped čechy se musí všecho přivazovat... Citovat
Medvěd Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 ... holtped čechy se musí všecho přivazovat... Teda tys mi dal! Takhle po ránu a hned takovej kalibr Víš, jak se mi vařily mozkové závity než jsem zjistil cos tím zvláštním slovem chtěl říct? P.S. Rozdíl mezi košíkem a patníkem vidím v tom, že patník dotyčný opravdu ukradl bez jakékoli možné výmluvy, zatímco u košíků se někteří duchem slabší jedinci mohou domnívat, že si ho za určený obnos vlastně pronajímají na neomezenou dobu - v případě krachu firmy je (pokud si vzpomenou kde si je půjčili) zase jisto jistě vrátí [upravil dne 3/11/2012 08:48 od Medvěd] Citovat
koblih69 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 To víš na tabletu sem tam nějaký ten překlep Citovat
Marcel00 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 keby len preklepy, to pozname ... a nepouzivaj tlacitko nazad po zadani prispevku, lebo ti ho vlozi duplicitne Citovat
Benžík Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Taky máme patník jako schránku, je tu dýl než my. Vozík ale nemáme. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.