Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

taje sníh do auta teče :-D

Recommended Posts

Odesláno

nápad pěknej.... polejvat auto vodou... ale zase tolik mi tam neteče... poprvý to dělalo tušim na jaře když celej víkend pršelo.... a podruhý teď začal tát sníh a do auta mi káplo jestli 5 kapek??? moc to neni ale vim, že když vjedu do mičky v autě je sucho takže polejvánim nic nezjistim

Odesláno

tak to vypadá jako by se ta vanička naplnila a pak teprve ucmrndavala, asi bude přicpaná hadička a v závislosti na náklonu auta to protejká

Odesláno

no nevim.... kolem oběda sem přišel k autu kouknul kapka.... otevřu střešní okno kouknu a tam jenom vlhko, že to ani neodtékalo.....

Odesláno

Tohle jsem si užil taky u 306 se střešním oknem.Hadičky jsem čistil každý měsíc, anténu jsem přetěsňoval a vždycky po velkém lijáku bylo v krytu u světla plno vody. Od té doby mě nesmí auto se střešním oknem do baráku. Každého koho znám tak mu tam tím oknem teče.

Odesláno

ok, takže okno... kladivo :-D vymlátit a už nebude protíkat těsněnim :-D

Odesláno

veřim že ne každý okno teče.

POkud má pravidelnou úúdržbu tak mu nic nebude.

Neni případně přece problém ho oblíznout silikonem tam kde teče.

Odesláno

To by ta vana musela bejt prasklá, aby tekla a ty odtoky tam jsou 4, takže by to auto muselo být dlouho ve velkým náklonu, aby přetekla při jednom ucpaným odtoku. A přeci jenom i při velkým dešti to tam stejně prosákne opravdu pomalu. Nejlepší je sundat střešní tapec a koukat kde se voda objevuje, případně prohmatat různý zahyby apod.

Jen píšu podle vlastních zkušeností.

Odesláno

tak sem dneska částečně odstrojil strop... jenom ten roh.... zatim nevim udy přesně tam teče... ale vim, že když sundam stínítko, a odklopym strop, tak je tam jakoby lišta (nebo výztuž) v čem je zašroubovaný to stínítko.... a ta voda je v tom... kudy by se tam mohla dostat???

Odesláno

post-41618-14109627877003_thumb.jpgdíra, do které jde levý držák stínítka u řidiče. připevnění šroubkem. kudy do toho může zatékat??? anténa to neni

[upravil dne 1/11/12 19:59 od zelda93]

Odesláno

anténou neteče.... na to sem koukal,,,,, tam už předchozí majitel nacpal nějakej humus....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...