teyki Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 Máte někdo zkušenost s tlumičema TA Technix Stavitelný podvozek Peugeot 306 od :: vwshop.cz :myslim Citovat
F.I.K Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 Ano mám, jestli chceš něco, co ti bude chvíli fungofat, tak si budeš muset připlatit, nebo se smířit s tím, že ti po pár tisících odejdou tlumiče. Mám zkušenost u dvou aut ( jedno já, druhý kámoš) a už to na autě nikdy nechci. Píšu to tu každou chvíli, sice to tu nikdo nebere vážně, ale třeba to někomu pomůže. Citovat
teyki Odesláno 25. říjen 2012 Autor Odesláno 25. říjen 2012 A jaké doporučíte? Co tak HP nebo Protlum. [upravil dne 25/10/12 05:14 od teyki] Citovat
Mopař Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Nebuď blbej a nesnaž se uškudlit pár korun, kvůli kterejm to pak budeš dávat do kupy za několik tisíc... Vem jednu z tadyctěch značek a máš klid.. Citovat
Andreww Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Mopař: Ale on chce stavitelný podvozek teyki: V inzerci člen Dopiťák rozprodává cabrio a má tam na prodej tlumiče Supersport. Zkus mu napsat Citovat
Mopař Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Ale značky sou stejný Sachs performance je sázka na jistotu, Bilsteinama taky nic neposere, KW, JOM a XYZ sou taky prověřený. O jinejch značkách buď nemam dobrý nebo žádný reference. Btw teyki: Na který z těch aut to sháníš a proč? Citovat
cechic Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 No o tom JOMu bych to tak netvrdil, ja mam TA tech. 2 roky a funguje porad dobre. JOM uz sem videl po 14 dnech pouzivani vytekle oba predni tlumice Citovat
teyki Odesláno 25. říjen 2012 Autor Odesláno 25. říjen 2012 Tlumiče chci na GTi a stavitelný . HP a Protlum jsou velice dobrý závodní tlumiče s kterýma mám zkušenosti a vydržeji i extrém proto chci info o jiných. [upravil dne 25/10/12 18:26 od teyki] Citovat
Tantor-BN Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 ono u jom a ta technix je dost otom na ake natrafis...lebo su jom ktore nevydrzia ale aj ktore vydrzia Citovat
Mopař Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Teyki: tak proč hledáš něco jinýho, když s nima máš dobrý zkušenosti? Jako sorry, ale to bych neřešil vůbec nic jinýho a vzal je rovnou, když už trváš na stavitelnym podvozku... Citovat
rootsky Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 HP i Protlum jsou špička, ale konečná cena při zakázce je pořádně mastná. Za mě KW (tam záleží na ceně za kterou ho seženeš, viděl jsem nejvyšší řadu na 406 skoro za cenu HPčka a nadruhou stranu na e bay výprodej za 20 tis.), nebo jejich nižší řada Weitec - mám pevný a ten je super (pokud tedy dělají na 306 štelovák). TA má tady na clubu slušnou pověst, mít 306 tak ho za tu cenu zkusím, ale k víc k němu nevím. Vím jistě (vlastní zkušenosti) že přebalovači JOM, FK a spol prodávají ten největší šunt. XYZ a D2 taky není žádná výhra, používají starší technologie zavedených značek a dohled na kvalitu je o hodně nižší než u nich, o materiálech ani nemluvě. Sehnat Sachs, nebo Bils na starší auto je porod, protože nedrží výrobu a jde o výprodeje ze skladů různých firem, bils dělal štelovák na 406tku, ale toho je jak šafránu. K těmto dvěma značkám bych přidal i Kayabu. Jen tak obecně, při takovém dotazu to chce cenový strop i použití. Top v ceně, servisu i kvalitě je přestavba na míru u HP (nevím jestli Protlum dělá inv. přestavby, nedávno jsem tam byl s Koni na repas, ale moc jsem se tam nerozhlížel). Mám ty dvě firmy \"za barákem\". [upravil dne 26/10/12 07:16 od rootsky] Citovat
teyki Odesláno 26. říjen 2012 Autor Odesláno 26. říjen 2012 Mně šlo o to zda neexistuje něco jinýho než HP a Protlum kde jsem cca 30 000,- za sadu ,protože to chci na civilní auto s kterým nebudem ani trénovat . Hledal jsem nějaký kompromis:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.