MotoMoto Odesláno 11. leden 2016 Odesláno 11. leden 2016 No on tam je, jen vypadá jinak. Ale můžeš si tam naházet to co potřebuješ. A funguje to. Já třeba už vůbec ručně hehledám. ťuknu start a napíšu prvních pár znaků z toho co potřebji. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 11. leden 2016 Odesláno 11. leden 2016 ale stejně na ně budeš nucec přejít do července. Proč? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. leden 2016 Odesláno 11. leden 2016 Jen pokud je budeš chtít jako upgrade zdarma, jinak klidně mužeš fungovat třeba na WIN XP a WIN 10 si pak koupit kdykoliv Citovat
Guest minimaxa Odesláno 11. leden 2016 Odesláno 11. leden 2016 Hurvajzi, to já vím. proto mě udivilo to tvrzení výše. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. leden 2016 Odesláno 11. leden 2016 Ja vim že ty to víš, to byla odpověď vlastně na to tvrzení výše Citovat
Roman Bazi Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 Dobře, otázka W10 je tedy věc vkusu. Co říkáte na ten notebook? Jít do něj, nebo ne? I kdybych si u něj připlatil za W10, tak je o 2100kč levnější než předešlé MSI s dodáním od Motomoto. Motomoto- škoda že ho nemůžeš dodat. Citovat
MotoMoto Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 Kluci já vím a víte, že já to vím. Ale jiný systém už nebude, takže pokud nebudete do smrti na starších mašinách s OS z pravěku, tak jednou musíte přesedlat na W10. A proč ne když je to zadarmo a navíc je ten systém fakt lepší. Ale už se to tu probíralo mockrát. Mě vždy překvapí že někdo to vidí jinak. A ještě o tom přesvědčuje své kamarády. To nemyslím vás. K tomu NB, je to výprodej, proto je lacinější a v distribuci už není. Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. únor 2016 Odesláno 5. únor 2016 Notebook jsem včera přivezl domů. Koupil jsem MSI GE62 2QC-402CZ Apache, hlavně kvůli výbornému chlazení. Moc děkuji všem za rady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.