Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

koupě 406ky 2.0 HDI

Recommended Posts

Odesláno

Hmm.. tak ok, zkusím se s ním dohodnout tak abych mohl vycouvat aniž bych ho nějak poškodil. Po půl milionu by to snad bylo znát na chování ne? jako špatný studený starty, rozvrzané tlumiče... kor po českých silnicích. seděl jsem v tom, jel 90 po zflikované cestě a v autě hrobový ticho... kulisa řadičky neopotřebená... vážně nevím co si mám myslet. Na první pohled mi přišla celkem ucházející, třeba druhý pohled něco odhalí.

Odesláno

Kupovat ojetinu je vždycky problém.

Ojetina se prodává ve chvíli, kdy je něco špatně, např se blíží větší investice. Taky že se do ojetiny před prodejem už neinvestuje.

Překupník chce vždy vydělat, někdy i za cenu zamlčení, stočení atd.

Pokud někdo prodává \"svoje\" auto, kterým jezdil, tak chce taky dostat co nejvíc - někdo i za cenu, že něco neřekne, jiný snad řekne vše, o čem ví, ale stejně je to pořád staré auto, které se může pokazit.

Relativně dobře se mi podařilo koupit:

- auto od rodiny (miláček), který byl ovšem dříve dovezen z Německa a mám podezření, že při dovozu to taky stočili (v rodině!!!).

nebo

- V zastoupení Peugeot se domluvit s prodejcem, že až tam někdo přijde pro nové a dá protiúčtem staré - první majitel, dohledatelný původ i historie. Tento způsob doporučuji.

[upravil dne 25.10.2012 12:28 od P607Olda]

Odesláno

počítej s tím, že koupit nestočenou 406 diesel je dnes prakticky nemožné, dávám tomu tak 1%...,na druhé straně--když máš z auta dobrý pocit, jel jsi v něm a bylo vše celkem OK, tak si nech tady zjistit přes VIN historii auta, při koupi pořádně prohlédnout a co si z ceny dokážeš srazit, bude tvoje...,vycházej ale vždy z toho, že ojeté auto potřebuje jaksi průběžně investice, myslím každé ojeté auto ;)

Odesláno

Jo a ten půl milion není znát. Ta naše půlmilionová 406 jezdí dál, je trochu ošoupaný volant a řadička, ale vůle nemá, a vše funguje.

A ta, co jsem prodal \"do šrotu\", tedy na protiúčet, taky vypadala i fungovala perfektně. Na ní se v kopci ozývala hláška \"vyměnit FAP\", ale při zkušební jízdě nic. Na to jsem technika upozornil, řekl, že to nevadí. Kdybych byl ludra, tak ji nabídnu za víc, ale to by se mi vrátilo ve zlém.

Odesláno

P607Olda: i nová auta se stáčejí... mám známého který to stáčí jen aby nemusel na garančky... Tenhle chlapík prý pro auto nemá využití... má tam už jiné, které mu víc vyhovuje. Je mi jasné že se nebude chlubit kde co rozbil ale pořád mi to přijde jako auto od rodiny, jak řikáš. Z bazaru bych nekoupil ani matičku, ségře jsme takhle před lety pořídili 106 ku a tragedie... drahý, stočený, utopený, nabouraný :grr bylo mi 19 a auta mne nezajímali tak jsem si ničeho nevšiml.

Odesláno

pipistrel: garančky jsou snad kvuli záruce ne? jestli měni olej.. těžko povědět. Jen vím že to dělá, jak a o kolik mne nezajimá, já jsem rád když vím kolik jsem najezdil.

Odesláno
no ale ked nejde na garancku tak mu potom zaruka moc nepomoze. nejako to nechapem.

ne že na ni nejde.. jen na ni jde později.

Odesláno

Nuže mám koupeno, teď se uvidí co se bude dít... každopádně musím poštělovat rukáv, v pardubicích nemají kopce tak jim ani nepřišlo že moc nebrzdí... u nás se zastavuje všude v kopci a spolehat na kvalt rozhodně nebudu.

Odesláno
Nuže mám koupeno, teď se uvidí co se bude dít... každopádně musím poštělovat rukáv, v pardubicích nemají kopce tak jim ani nepřišlo že moc nebrzdí... u nás se zastavuje všude v kopci a spolehat na kvalt rozhodně nebudu.

No ty brzdy jsou na 406kách slabší je to těžké auto, na ně hlavně kombi. Až je budeš řešit připlatit za sportovní kotouče se vyplatí.

Odesláno

no presne z duvodu toho ze se 406 ve slusnem stavu nedala sehnat jsem po nehode uz druhou nekoupil! Ta moje byla dost nahoda kdyz jsem na ni pred dvouma rokama narazil! Stala 90000 byla koupena u Domanskeho pulku zivota servisovano tam a pak v Brne ve Famku RV 2004. Mimo jine jsem ji objevil v bazaru. Všichni tady bazary pomlouvaji a ja s nima proste nemam problem, akorat je potreba divat se kolem sebe co prodavaji kde to berou a jak se chovaji uz podle toho se da poznat co to bude za auto. Ale je pravda ze tech vylitanejch plecek je mnohem vic nez slusnejch aut. Jinak at dobre slouzi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...