Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vyskytol sa u mna takyto problem.ked jazdim na aute pocujem nejake hucanie.najprv som si myslel ze to pochadza od kolies,lebo cim vacsia rychlost tym sa aj hucanie prejavuje viac.dnes som siel po dialnici a v lavotocivej zakrute hluk prestal,ked som vyrovnal kola vratil sa takze bude asi dake lozisko v tahu...no problem je v tom ze neviem ktore.diky za akekolvek rady

[upravil dne 24.10.12 00:06 od MJSytic]

Odesláno

lave.... uz len zisti ci predne alebo zadne...

dvihni auto na hever a roztoc kolesom, budes to pocut... :papa

edit: premenuj si nazov temy na nieco zmysluplnejsie... napr. hucanie od kolies... inak je tu uz o tom popisane tak pouzi aj hladanie... :papa

edit2: tu pises ze v pravotocivej hluk prestava...

:myslim

tak sa rozhodni... ak je to o tom istom aute tak staci ked to napises raz...

[upravil dne 21/10/12 22:08 od Marcel00]

Odesláno

dakujem za rady a ospravedlnujem za za dvojity post,som tu novy a ten prvy som pisal narychlo tak som aj stranu napisal zle.uz mam kupene loziska na obe strany v piatok sa menia

Odesláno

to ze huci lozisko nemusi znamenat ze ma volu...

volu zisti tak ze roztoci koleso ked bude auto zdvihnute, po jeho roztoceni bude pocut ze je hlucnejsie ako to co nehuci...

najlepsie pocutelne fonendoskopom pre automechanikov...

Odesláno
keď už budeš meniť ložiská tak vymeň rovno na oboch stranách :papa

To není třeba, ložisko není, na rozdíl třeba od tlumičů nebo brzd, \"párový orgán\".

Odesláno

Máš pravdu,ale nie je to až taká zlá rada.Ak odíde ložisko na jednej strane a obe napríklad predné sú rovnako staré,je veľký predpoklad,že čoskoro povolí aj druhé.Dnes som ich dával meniť a to o ktorom som si myslel,že je ešte OK bolo už slušne chytené.Keď sa mi vypáli žiarovka v prednom svetle,ani nerozmýšľam a mením pár a tiež nie je \"párový orgán\"Overené:papa

Odesláno
Väčšinou odchádzajú veci na pravej strane skorej čo platí hlavne o ložiskách a čapoch.

jednou jsem to tu taky napsal, protože je to z praxe ověřená věc (horší povrch cesty je převážně na pravé straně),ale byl jsem zdejšími teoretiky přesvědčován, že to je blbost, tak jsem z debaty vycouval :):papa

[upravil dne 26/10/12 11:10 od ozzy56]

Odesláno

Mne odišlo prvé ľavé ložisko,hučalo viac,ale mal som sadu a po zhodení pravého sme zistili,že by to bola len otázka krátkeho času a menilo by sa tiež.Tak načo čakať.Inak čap riadenia mi odišiel prvý na pravej strane.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...