Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no hlavne skoda prace, napis clenovi Badisak, tady na klubu, at ti zjisti cenu cepu od Meyle nebo MOOG.

Ja od nej s dilama Meyle zrepasoval obe ramena u 106 komplet za 750 (tzn. oba kulaky + vsechny 4 silentbloky)

• O 3 týdny později...
Odesláno
no hlavne skoda prace, napis clenovi Badisak, tady na klubu, at ti zjisti cenu cepu od Meyle nebo MOOG.

Ja od nej s dilama Meyle zrepasoval obe ramena u 106 komplet za 750 (tzn. oba kulaky + vsechny 4 silentbloky)

prosimtě mohl bys poradit jak vyměnit jen silenbloky v rameni ? odešel na mé 106ce zadní levý silenblok, tak bych vyměnil i přední když to bude rozebrané, čepy jsou dobré a měněné předloni myslím. Jen tak nějak nevím jak dotoho. Přední silenblok drží ke karoserii šroub který je skrz něj, ale u toho zadního je to horší, vypadá to že je přišroubovaný k takovému plechovému nosníku který se musí nejspíše odmontovat aby šel vyndat ten zadní silenblok. Mám doma jámu takže je k tomu dobrý přístup zespodu.

ještě bych se zeptal jak jsi se dostal na cenu 750 za obě ramena a to ještě Mayle, když kouknu ke godzilovi na e-shop tak za MOOG

přední sil. 174

zadní sil. 338

čep 308

což je dohromady 820 jedna strana, takže dohromady 1.640,- Kč

Odesláno

k sroubum od zadnich silentbloku ramene se dostanes zevnitr karoserie, musi se odhrnout koberec a pak pod odhlucnovaci dekou, ve ktery je vyriznuty okynko najdes dve matice na kazde strane, tusim 17, tak ty se povoli a rameno upadne :) ty silentbloky jsou narazeny na takovym koliku, kterej je do ramene prisroubovanej, takze se vetsinou da za ten silentblok rameno uchytit do sveraku a pak vytocit ven i s kolikem, ten pak vyrazit normalne kladivem a nejakou kulatinou, nasroubovat zpet do ramene a na nej narazit novej silent.

S tou cenou nevim, bral jsem od Badisaka to Meyle a proste to tak vyslo (ale nebyla to cela ramena, ale jen ty 2 silenty + cepy, ramena jsem s nima zrepasoval)

[upravil dne 11/11/12 19:51 od Ferry]

Odesláno

dík za rychlou odpověď Ferry, nenapadlo by mě ty šrouby hledat zevnitř auta :D

tohle jsou taky jen čepy + silenbloky, zkusim tomu Badisakovi napsat, ale jelikož má Godzila dost dobrý ceny, tak pochybuju že to seženu levněji

Odesláno

jj, me to taky hned nenapadlo, ale pak jsem sel tak nejak instiktivne, kdyz jsem se podival zespodu, kam ty srouby asi tak vychazeji a narazil jsem na ne pod tim kobercem :)

uvidis, napis jim a porovnej

• O 3 měsíce později...
Odesláno

tak jsem se pustil do levé strany, nejhorší byli ty dva šrouby zevnitř, když jsem ohnul koberec na podlaze a tu tlustou gumu, bylo to akorát pod pedály a už tam nebylo moc místo točit matky, a při polovolání stabilizátoru jsem utrhl oba šrouby, takže jsem asi tak hodinu vařil matky abych ty zalomené šrouby dostal ven, což na tom byla nejvědčí pakárna, až budu dělat druhou stranu tak tak šrouby vyvrtám skrz rameno a matky se dají zespoda a bude klid

post-40101-14109629488816_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...