Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

...zdravím, mám dotaz...začlo mi hučet spojkové ložisko, najel sem s autem cca 300km přičemž nepříjemný zvuk se začal více projevovat a dnes při parkování mě propadl spojkový pedál na podlahu. Vytáhnul jsem ho nazpět do polohy jak má být a zůstal tvrdý - nejde již sešlápnout.

Myslíte si, že se vysypalo ložisko, nebo rovnou odešla celá spojka? Do tý doby to řadilo pořád stejně i spojka zabírala tak jako předtím....

...v autokelly spojková sada 21tis. Kč tak mě napadlo zda by nestačilo jenom vyměnit to ložisko, ale to se asi pozná až se to rozebere že....:(

Odesláno

Tipnul bych to na přítlačák v čudu,jináč ta sada za 21 je komplet i se setrvákem,tady Ti bude stačit třídilná sada. Jináč o spojce tu pojednání někde je,stačí pohledat.

[upravil dne 21/10/12 17:53 od Milan+]

Odesláno

Přesně takhle mi odešla spojka na jaře. Začalo hučet ložisko, vyhřálo se a vytrhlo se z přítlačáku. Měnil jsem komplet spojku i se setrvákem - ten už byl taky načatej - udělalo se to při jednom. Neni to zrovna levná záležitost - za dvouhmotný setrvák chtějí docela ranec.:o

Odesláno
..no...začínám přemýšlet, že jsem měl jít při koupi raději do koncernu...nebo něco nového koupit....:myslim

i koncern má spojku...,nepolepšil by sis, a nové auto??-jo, má to něco do sebe, tam spojka tak rychle neodejde ;)

Odesláno

...na dvoře nám stojí octavie, které mají běžně najeto 300-500 tis. km...nepoznáte to na těch autech a ještě vesele jezdí nějaký ten rok dále....tady do fiatu už sem letos narval 35 tis. Kč a teď dalších dvacet za spojku?....:(

..měl sem koupit něco novýho na 3 roky leasing a měl sem pokoj, ve finále by mě to vyšlo levněji...bo opravím spojku a při mé smůle odejde turbo, vstřikovací čerpadlo nebo třeba motor....ach jo

Odesláno

Jistě ,to je možné. U nás ve firmě jsou taky ,namotáno mraky km a taky za servis vysypáno spousta peněz. Znal jsi alespon historii auta,než jsi to koupil?

Odesláno

...auto je po druhém majiteli z německa, nechal jsem si ho dovést....údajně auto asi rok stálo, byla něco zrezlého - snad váha vzduchu? nevím....nerozumím tomu...měli jsme koupit logana mcv nebo lodgy a byl by pokoj....

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak půl dne se v servisu srali s rozděláním aby se dostali na spojku..marně...šrouby nejsou povolit, museli část odvrtat...v pondělí se pokračuje...snad doufám, že bude setrvák v pořádku....ale čímdál víc začínám věřit, že auto nemá najeto 180tis. km ale jednou tak víc....:(

Odesláno

záleží kdo a hlavně jak s tím jezdil Klidně ale při 180.000km může být pryč, to není nic divného..... Já dělal spojku ted. najeto 250.000km při demontáži stejný problém. Utrhali se šrouby na nápravnici.

Odesláno
tak půl dne se v servisu srali s rozděláním aby se dostali na spojku..marně...šrouby nejsou povolit, museli část odvrtat...v pondělí se pokračuje...snad doufám, že bude setrvák v pořádku....ale čímdál víc začínám věřit, že auto nemá najeto 180tis. km ale jednou tak víc....:(

cos koupil,to máš--rok stojící auto nebývá dobrý kup:myslim, jinak si začínám myslet co ty--měls koupit dacii logan a byl by tu klid... :roker

[upravil dne 18/11/12 06:49 od ozzy56]

Odesláno

....ano je tam novej setrvacnik...spojka je kupovana v autokelly, jedna se o LUK co stoji cca 21 tis. Kč a nějaký ty drobný, jelikož máme v rodině autoservis a odebíráme ND měsíčně za statisíce tak máme zajímavou slevu....proto ta cena...včetně práce, zadarmo mi to nikdo nedělá a ani to nechci...he

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...