badik Odesláno 18. říjen 2012 Odesláno 18. říjen 2012 zdravím opět s problémem, na 206 svítila kontrolka ABS,dia odhalila špatné čidlo abs na levém předním kole,čidlo jsem koupil a vyměnil(hrozná práce) a po nastartování stejnej problém tak znova na dia a po vymazání chyb sice při nastartování kontrolky zhasli ale po ujetí asi 50m se opět rosvítily,svítí kontrolka abs a červená jako když je zatažená ručka,tak znova na dia a hláška o vadném čidlu zmizla ale obě vila se jiná (Přechodná závada,informace o rychlosti,přední levé i pravé kolo)že nekecám tak přikládám foto,co s tím?já jsem z toho jelen co páni inženýři tou hláškou myslí .děkuji předem za radu abs.rar Citovat
jogi24 Odesláno 18. říjen 2012 Odesláno 18. říjen 2012 Riadne prekontroluj,a ocisti zuby na homokinetickych klboch na obidvoch stranach. Skus ich spocitat,ci pocet zubov sedi na pravej aj lavej strane. Citovat
koblih69 Odesláno 18. říjen 2012 Odesláno 18. říjen 2012 Hlavně zkontroluj jestli ten kroužek není prasklý. Citovat
badik Odesláno 21. říjen 2012 Autor Odesláno 21. říjen 2012 tak je to všechno jinak ,prasklý to mám asi já v hlavě,žádný kroužky tam nemám a můj přechytralej synovec mě oblbnul že tam je magnetický abs a já to dál neřešil.auto je z dovozu a já si ani za boha nemůžu vzpomenout jestli už tenkrát svítila nebo ne,jezdila s tím stará a tu jenom zajímalo jestli svítí popelník.přesto mockrát děkuji za podporu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.