Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim

Potřeboval bych poradit, dnes se mi během jízdy začel ozívat rachot z motoru.Po otevření haupny to rachotilo někde u rozvodů a lítaly od někud asi hliníkové piliny.Našel jsem v motoru něco co vypada jako mazací kroužek cca dm10cm a sežvíkaný kus plechu co vypadá jako pásovina.

Známej povídal že to vypadá na něco vysypanýho u hlavní hřídele.Nevi někdo co by to mohlo být a případně kolik to bude stát

Odesláno

Dík za tipy teď už uvidim co mi řeknou v servisu a kolik to bude stát.

Ještě jeden dotaz není k tomuhle tématu, ale zeptám se.

Strejc má stejnou 406ku jen jinou převodovku.

Stává se mu že mu přestane táhnout turbo.Někdy v pohodě jede pak když chce zase zrychlit tak netáhne.Nevíte na co se zaměřit? dík za rady

Odesláno

Padá to do nouzáku a pak to netáhne? Nebo jen netáhne? Nejjednodušší co můžeš jako 1. prohlídnout je podtlakové vedení k turbu vede od ventilu který je na stěně pod čelním sklem dolů k turbu ( za motorem ).

PS: v tom servisu to bude asi drahé, za řemenici si řeknou tak 2-2,5 tis. výměna je cca na hodinu.

Odesláno

ak mozem doplnit tak tu fotku co tu dal koblih69 - taku remenicu som kupoval ako prvu vydrzala cca 40tis km, potom som kupil rovnaku, opat to bolo +/- podobny pocet km, potom som kupil taku co je na fotke v bazare (bola dokonca lacnejsia nez ta prva) a ta mi drzi uz 90tis km a vsetko ok takze mozem odporucit. Vsetko bolo kupovane priamo v peugeote

Odesláno
Padá to do nouzáku a pak to netáhne? Nebo jen netáhne? Nejjednodušší co můžeš jako 1. prohlídnout je podtlakové vedení k turbu vede od ventilu který je na stěně pod čelním sklem dolů k turbu ( za motorem ).

PS: v tom servisu to bude asi drahé, za řemenici si řeknou tak 2-2,5 tis. výměna je cca na hodinu.

Jen to netáhne. Žádná chyba nesviti,prostě jako kdyby se mu nechtělo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...