Wilgott Odesláno 18. říjen 2012 Odesláno 18. říjen 2012 Zdravim Potřeboval bych poradit, dnes se mi během jízdy začel ozívat rachot z motoru.Po otevření haupny to rachotilo někde u rozvodů a lítaly od někud asi hliníkové piliny.Našel jsem v motoru něco co vypada jako mazací kroužek cca dm10cm a sežvíkaný kus plechu co vypadá jako pásovina. Známej povídal že to vypadá na něco vysypanýho u hlavní hřídele.Nevi někdo co by to mohlo být a případně kolik to bude stát Citovat
koblih69 Odesláno 18. říjen 2012 Odesláno 18. říjen 2012 Řemenice na klikovce. Rozhodně nejezdit a zkontolovat i rozvody. Citovat
koblih69 Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Tenhle typ jsem nikdy neměl v ruce vždycky jen hlasiku- viz foto. Dá se sehnat cca za 1 300,- ( Swag, Corteco, Febi... ) [upravil dne 19/10/12 14:54 od koblih69] Citovat
Wilgott Odesláno 19. říjen 2012 Autor Odesláno 19. říjen 2012 Dík za tipy teď už uvidim co mi řeknou v servisu a kolik to bude stát. Ještě jeden dotaz není k tomuhle tématu, ale zeptám se. Strejc má stejnou 406ku jen jinou převodovku. Stává se mu že mu přestane táhnout turbo.Někdy v pohodě jede pak když chce zase zrychlit tak netáhne.Nevíte na co se zaměřit? dík za rady Citovat
koblih69 Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Padá to do nouzáku a pak to netáhne? Nebo jen netáhne? Nejjednodušší co můžeš jako 1. prohlídnout je podtlakové vedení k turbu vede od ventilu který je na stěně pod čelním sklem dolů k turbu ( za motorem ). PS: v tom servisu to bude asi drahé, za řemenici si řeknou tak 2-2,5 tis. výměna je cca na hodinu. Citovat
Parc Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 ak mozem doplnit tak tu fotku co tu dal koblih69 - taku remenicu som kupoval ako prvu vydrzala cca 40tis km, potom som kupil rovnaku, opat to bolo +/- podobny pocet km, potom som kupil taku co je na fotke v bazare (bola dokonca lacnejsia nez ta prva) a ta mi drzi uz 90tis km a vsetko ok takze mozem odporucit. Vsetko bolo kupovane priamo v peugeote Citovat
Wilgott Odesláno 19. říjen 2012 Autor Odesláno 19. říjen 2012 Padá to do nouzáku a pak to netáhne? Nebo jen netáhne? Nejjednodušší co můžeš jako 1. prohlídnout je podtlakové vedení k turbu vede od ventilu který je na stěně pod čelním sklem dolů k turbu ( za motorem ). PS: v tom servisu to bude asi drahé, za řemenici si řeknou tak 2-2,5 tis. výměna je cca na hodinu. Jen to netáhne. Žádná chyba nesviti,prostě jako kdyby se mu nechtělo. Citovat
Red Devil Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Skús vyčistiť váhu vzduchu, mne to pomohlo:) Citovat
koblih69 Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Prověř těsnost těch hadic. K těm řemenicím - Swag vydrží minimálně 100 tis. Febi podobně... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.