Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to nastavené tak, aby to lidi vzdali, případně jim to trvalo rok-dva.

Myslím si, že neklikat má větší cenu/hodnotu, než trávit nějaký čas otevíráním emailu a klikáním na reklamu / reklamy pokud přijde více  :myslim

Odesláno (upraveno)

Když už si chcete seriózně a s garancí vydělat pár kaček, tak vyzkoušejte plnění průzkumů, např. CASI - IPSOS nebo GfK Online Klub.

Přijde mail, vyplníte dotazník (ne vždy se stanete vhodným respondentem), většinou to zabere 5-30minut a poté vám na účet přičtou body. Po čase si za body necháte poslat peníze na váš bankovní účet. 100% funguje, není to žádný podvod, celkově jsem si už takhle na CASI vydělal asi 1000Kč a to poslední dobou výzkumy nevyplňuju, není čas.

:papa snad jsem někomu poradil.

PS: nyní mě přichází cc 5 výzkumů za týden, každý výzkum za průměrně 20-30Kč, tak si spočítejte, jaký je reálný výdělek za měsíc. Není to nic moc, ale lepší jak nic.

Upraveno uživatelem Frozz
Odesláno

Kontrola provedena a pořád mi chybý asi 82Kč do 1000Kč a už přijde ermail jednou za týden za 10ha, tak to vidím ještě na 1rok :myslim

Takže Ti chybí přečíst 820 mailů. pokud chodí jeden týdně, tak to máš na necelých 16 let ;) Kde jsi přišel k jednomu roku?

Odesláno

Takže Ti chybí přečíst 820 mailů. pokud chodí jeden týdně, tak to máš na necelých 16 let ;) Kde jsi přišel k jednomu roku?

To bylo jen takové plácnutí Přijdou třeba 2 :D a jestli to máš dobře tak pujdu do důchodu a dostanu tu 1000cku :D  To čubrníš co :o  :papa

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...