regius Odesláno 2. březen 2015 Odesláno 2. březen 2015 Už je škoda to skončit a pak mě zajimá jest-li mě tu 1000Kč dají Citovat
laky56 Odesláno 5. březen 2015 Odesláno 5. březen 2015 Je to nastavené tak, aby to lidi vzdali, případně jim to trvalo rok-dva. Myslím si, že neklikat má větší cenu/hodnotu, než trávit nějaký čas otevíráním emailu a klikáním na reklamu / reklamy pokud přijde více Citovat
Frozz Odesláno 5. březen 2015 Odesláno 5. březen 2015 (upraveno) Když už si chcete seriózně a s garancí vydělat pár kaček, tak vyzkoušejte plnění průzkumů, např. CASI - IPSOS nebo GfK Online Klub. Přijde mail, vyplníte dotazník (ne vždy se stanete vhodným respondentem), většinou to zabere 5-30minut a poté vám na účet přičtou body. Po čase si za body necháte poslat peníze na váš bankovní účet. 100% funguje, není to žádný podvod, celkově jsem si už takhle na CASI vydělal asi 1000Kč a to poslední dobou výzkumy nevyplňuju, není čas. snad jsem někomu poradil. PS: nyní mě přichází cc 5 výzkumů za týden, každý výzkum za průměrně 20-30Kč, tak si spočítejte, jaký je reálný výdělek za měsíc. Není to nic moc, ale lepší jak nic. Upraveno 5. březen 2015 uživatelem Frozz Citovat
Péťa Odesláno 5. březen 2015 Odesláno 5. březen 2015 Kontrola provedena a pořád mi chybý asi 82Kč do 1000Kč a už přijde ermail jednou za týden za 10ha, tak to vidím ještě na 1rok Takže Ti chybí přečíst 820 mailů. pokud chodí jeden týdně, tak to máš na necelých 16 let Kde jsi přišel k jednomu roku? Citovat
regius Odesláno 5. březen 2015 Odesláno 5. březen 2015 Takže Ti chybí přečíst 820 mailů. pokud chodí jeden týdně, tak to máš na necelých 16 let Kde jsi přišel k jednomu roku? To bylo jen takové plácnutí Přijdou třeba 2 a jestli to máš dobře tak pujdu do důchodu a dostanu tu 1000cku To čubrníš co Citovat
Péťa Odesláno 5. březen 2015 Odesláno 5. březen 2015 Jasně, ale aby to bylo za rok, musely by Ti přijít 3 denně. A co na to Google? https://www.google.cz/search?hl=cs&q=ermail&gws_rd=ssl#newwindow=1&safe=off&hl=cs&q=ermail+funguje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.