Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Jirkap

Pěknýýý.... akorát nevím na co jede ta motorka? :D:D

Na hrachovou kaši :D:D:D

Odesláno

...to mi došlo emailem, ještě zabíjet čas hledáním podobných kravin na netu...to za mě dělají moji kamarádi - studentíci :D:D:D

..a náhodou na obědě jsem max. 40 minut...v pondělí jsem si v časovém limitu stihla i koupit boty :D:D

Odesláno

Víš to, že vykořis?ovat děti a nutit je do práce je trestný čin. Navíc zameškaná školní docházka. Aby jsi nedopadla stejně jako Opočenský, ten dostal latu za to, že holky nestíhaly školu, což bylo samozřejmně hooodně špatně;)

Odesláno

Good fotky. Tady u nás ve městě taky máme jednoho kluka, který si dělá křídla z překližky a vybadaj dost hnusně.

Jen jsem u tý motorky na lidský pohon neviděl nikde žádnou svíčku nebo něco co by házelo jiskru aby to chytlo tak to jezdí jen na vítr?

Odesláno
Napsán autorem Ladis

Víš to, že vykořis?ovat děti a nutit je do práce je trestný čin. Navíc zameškaná školní docházka. Aby jsi nedopadla stejně jako Opočenský, ten dostal latu za to, že holky nestíhaly školu, což bylo samozřejmně hooodně špatně;)

Tyhle 25-28leté děti, jak ty říkáš, to dělají ZCELA DOBROVOLNĚ! :D:D:D Navíc kdyby mohli zameškávat ze stejného důvodu jako ty čičetky od Opočenského, tak si ještě výskají :P:P:P:P:P:P:P...bohužel pro ně není dostatek osob ochotných je tímto způsobem připravovat o přístup ke kvalitnímu vzdělání :D:D:D:D:D

Odesláno

já se přiznám, že jsem na tom obrázku ani žádnou svíčku nehledala, vlastně nic technického mě nezaujalo...jen mě strašně vyděsila skutečnost, že někdo vytáhne svůj chlupatý zadek z kalhot a jde ho prezentovat tímto způsobem na veřejnost....:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...