dragonix Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Vím, že se PP a spotřeby nebo průměrné rychlosti řešili už vícekrát, ale přesto se chci optat. Možná je to kravina a zbytečná otázka, ale možná to může signalizovat nějakou závadu. Chci se tedy jen ujistit, jestli je to u Vás stejné, nebo jestli je to jen můj případ. Jde mi o to, že když dám nohu z plynu, tak si myslím, že by měla aktuální spotřeba okamžitě klesnout na nulu. Jenže realita je taková, že než to klesne na nulu, tak třeba ještě 100m ujedu. Klesá to teda hodně pomalu. Ve služební oktávě dám nohu z plynu a ihned je aktuálka na nule. Jak to funguje u Vás? P307 Break HDI 80kW Citovat
anthraX306 Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 tak u mě to klesne cca za 3-4 sec od sundaní nohy z plynu..takže by to mohlo odpovídat těm 100 m... Citovat
dragonix Odesláno 16. říjen 2012 Autor Odesláno 16. říjen 2012 Tak to jsem rád, že nejsem jediný. Už jsem se bál, aby to neukazovalo na nějakou závadu. Citovat
koblih69 Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Čím rychleji to bude \"padat\" tím nestabilnější bude ten údaj při ustálené jízdě. Takže se upravuje ten algoritmus tak aby to mělo určitou setrvačnost - předpokládám, že s enebere nebere se aktuální hodnota, ale průměruje se pár posledních hodnot ( samozřejmě měřených několikrát za s )... ale to nemá smysl rozebírat. Nevypovídá to totiž nic o tom, že by jedno auto mělo mít menší a druhé větší spotřebu. Citovat
P607Olda Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Na 607 r.v. 2000 to padalo asi 20 až 30 sekund. Citovat
Guest bostich Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 Jak píše Koblih. Navíc, když si všimneš, aktuální spotřeba na PP po sundání nohy z plynu padá vždycky o polovinu(alespoň u mě). Takže jedeš třeba za 8 litrů, dáš nohu z plynu, tak ti PP ukazuje aktuální 8 pak 4 pak 2... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.