skuci Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Kamarádi, přátelé, vzhledem k tomu, že za dobu, co tuto práci dělám, jsem se setkal s několika desítkami možná i stovkami případů lidí, kdy byli v různým životních etapách a také v různých životních situacích. Z hlediska mé práce, kdy se snažíme lidem pomáhat v rámci pojistných produktů, aby ušetřili či aby měli lepší krytí a v dnešní době i věci z druhé strany a tou jsou exekuce, oddlužení, konsolidace apod. V nejbližší době budeme navazovat spolupráci se společností, která dokáže lidem pomoci v opravdu velmi tíživých finančních situacích, dokonce i s horšími ratingy v bankách. Zapomeňte ale na Provident,Cetelem, Home Credit, kde je RPSN vysoko nad hranicí i 30%!!! Dokážeme si tedy poradit s konsolidacemi, bezúčelovými úvěry či i s věcmi jako jsou exekuce, insolvence apod. Vzhledem k tomu, že je toto velmi citlivé téma a týká se každého z nás na velmi osobním stupni, je mi jasné že veřejně se tu nic řešit nebude, až na nějaké základní dotazy. Proto prosím využijte třeba - mobil 773 270 787 - mail lukas.kucera@centrum.cz , či SZ. [upravil dne 18/10/12 13:48 od skuci] Citovat
skuci Odesláno 22. říjen 2013 Autor Odesláno 22. říjen 2013 v tuto chvíli máme nasmlouvány celkem 3 subjekty skrze které lze protáhnout případné sloučení úvěru i pro lidi, které jsou v regitru Citovat
Charlie 1 Odesláno 23. říjen 2013 Odesláno 23. říjen 2013 Nechci ti do toho kecat,ale cetelem ma rpsn jen 14% doba kdy měli 30% a vice je minulost..... To samy home credit ma RPSN 16% nevím kde tvoje čísla beres:myslim Kolik dovedou tvé 3 subjekty udělat RPSN? Citovat
skuci Odesláno 23. říjen 2013 Autor Odesláno 23. říjen 2013 bohužel realita je taková že tyto případy jsou jen u modelových příkladů a vždy je uvedeno RPSN již od ....% což je v tomto ohledu velmi zavádějící. Navíc si musíš uvědomit jednu věc a to je ta, že ty úrokové sazby co jsou jsou platné nyní pro nové klienty, ale 90% klientů možná i víc je dob minulých kdy ty úrokové sazby byly takto vysoké!!! co se týká subjektů, tak jsou 3 varianty a 4 možnosti 1) člověk splácí běžné půjčky a splátky jsou příliš vysoké, zde je možnost využití konsolidace u bank která vychází v tuto chvíli velice zajímavě, i kolem 10% RPSN s přehledem 2) klient nemá na splátků, hrozí mu, že bude platit sankce za neplacení, nebo má sesplatněnou již nějakou smlouvu, zde s největší pravděpodobností bude i záznam v registru, takže je využit nebankovní subjekt kde se to pohybuje kolem 15-20% RPSN, což už není taková sláva ale pro lidi v této situaci je to i tak úspora měsíční výdajů 3) člověk je už tak \"zahrabán\" v dluzích, že dluží úplně všude, a je možný výskyt exekuce, v tomto momentě se dá využít bod 2, případně ještě jedna varianta , také nebankovní subjekt s úrokokem kolem 12-18%RPSN, kde je úvěr poskytnut na základě zástavy nemosti, stejně jako např. hypotéka, peníze jsou vyplaceny na účet klienta a ten doplatí úvěry a splácí jen jednu splátku 4) poslední variantou je insolvence [upravil dne 23/10/13 10:59 od skuci] Citovat
glow1 Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 Taky nechci do toho kecat, ale home credit má teď rpsn 9% co je celkem slušné na nebankovní společnost. Jo a konsolidace u nebankovních subjektů? Je to bezpečné? Hlavně díky nebank.společnostem jsou lidi v exekucích a dluzích...našel jsem třeba nabídku na www.onlinekonsolidace.cz kde nemají uvedený ani kontakt a rpsn, to neni moc věrohodná nabídka. Citovat
Guest StibTo Odesláno 13. listopad 2013 Odesláno 13. listopad 2013 S Home Creditem jsem mel dve osobni zkusenosti v dobe, kdy RPSN byla daleko pres 20%, zbavil jsem se toho a nedavno mi s temer 2 letym odstupem poslali uverovou kreditni kartu s jiz vyhodnejsimi podminkami ... chvili jsem okounel .. premyslel coby ... a pak jsem celou zasilku zase zalepil do obalky napsal pruvodni slovo ve smyslu \"dekuji, dvakrat stacilo\" a poslal zpet do Brna Citovat
skuci Odesláno 15. listopad 2013 Autor Odesláno 15. listopad 2013 já Vám povím jednu takovou pohádku s názvem Home Credit... určitě jste viděli v televizi reklamu s kutálejícíma se mincema, která vám řiká hezkou věc a to že Vám vrátí úroky při řádném splácení a ejhle... s tímhle předpokladem kalkuluje i kalkulátor s RPSN... na rovinu asi takhle klubáci... kdo jednou vezme půjčku od Home Creditu apod... tak z toho důvodu, že měl problém se splácením nebo nějaký jiný problém a v bance mu nedali úvěr... a na toto oni i spoléhají... když ptáčka lapají, zpívají mu o hezkých úrocích a také o vrácení úroků... jakmile se jen jednou opozdíte o i jeden den ve splácení, tak vrácení úroků PÁ PÁ... a slibované úroky PÁ PÁ Citovat
OK406 Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Společnosti tipu Home Credit a spol. jsou legální lichváři a podvodníci. Nedavno mi poslali na moji adresu složenku, že jim dlužím peníze!!! V životě jsem neměl u Home Credit žádnou půjču a ani jsem to nepotřeboval. Takže jsem tam zavolal a zeptal se, co to znamená. Oni, že ať jim řeknu rodné číslo. Na to jsem jim odpověděl, že si ze mě dělají šmejdi a podvodníci sranzu, že jim nic po telefonu nebudu říkat!!! Na to lokaj a šmejd v jedné osobě na telefonu odpověděl, že se vše natáčí. A já na to, že to je dobře, že novodobé lichváře a okrádače je třeba pořádně vzít klackem po hřbetě!!! Pak tam něco ještě nesmyslného plácal, že byl zralej na ránu! Škoda, že jsem s ním v chvíli nebyl osobně!!! Můj názor je takový, že takový to šmejdi a hajzlové, je třeba tvrdě trestat! Chce to lepší zákony na ně!!! To, co si ted dovolují a jak jsou vyčuraní, tak to se nám ani nezdá!!! Co se týká mého případu, tak jsem jim samozřejmě nic neřekl a jen je upozornil, že pokud se to bude opakovat a nebo budou mi něco nabízet, tak to budeme řešit již po právní stránce. A od té doby mám klid. Bohužel, tyto společnosti, mají díky svým machinacím a nedokonalosti zákonů, ale i neschopnosti justice, nasvědomí mnoho lidských osudů a i životů!! Těží hlavně z tísně lidí, kterým například stát, ale hlavně zaměstnavatel nevyplatí mzdu a lidi jsou nuceny si brát půjčky, aby vše splatili. Je to smutné, co se v dnešní době děje. Když už i staří lidé, kteří celý život poctivě pracovali, tak nemají na nájem a základný lidské potřeby a musí v prodenách krást rohlíky a zákl. potraviny!!! Je mi až hanba, za to, co se zde děje v naší společnosti a že takový hajzlové jako Home Credit a jim podobný jen prosperují legálně!!!:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha:blicismajlik Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Nabízet Ti mohou co budou chtít, nevím, co bys na tom chtěl \"po právní stránce\" řešit .... Jinak souhlas, praktiky některých firem jsou daleko za hranicí dobrého vkusu. Citovat
odee Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 OK406: Homecredit a jim podobní sou v téhle oblasti to nejmenší zlo! Zkus se mrknout po netu kolik je firem, který ne že lidem půjčí na vysokej úrok, ale vyberou od těch co sou v největším srabu peníze za to, že jim seženou půjčky a neseženou nic. Nebo úplně podvodné firmy, které se živí jen okrádáním na základě smluv, jejichž znění je samo o sobě proti logice? Zažil sem to v rodině, když si matka kdysi zařizovala hypotéku a jeden velice ochotnej člověk jí udělal \"zdarma\" odhad s tím, že jí pak sežene nejlepší financování, podepsala mu nějaký papíry okolo odhadu a mezi nimi i šikovně nastrčenou smlouvu o smlouvě budoucí, od té doby firma na jakoukoli komunikaci nereagovala, tak si máti vyřídila hypotéku v KB a do půl roku měla doma dopis, že firmě XY dluží 80 000,- za to, že s nimi do xy data neuzavřela smlouvu o sprostředkování hypotéky, na zaplacení měla 30 dní jinak hrozili exekucí. Já vím, je to blbost člověka, ale proč může u nás legálně podnikat firma, která vydělává na naprosto očividném podvodu? Proč je legální uzavírat smlouvu o smlouvě budoucí, kde je minipísmem napsáno, že na to, aby Ti sehnali hypotéku mají 24 měsíců, ale Ty máš 2 měsíce na to, aby si s nimi podepsal smlouvu, kterou Ti nikdy k podpisu nedají? Zpětně sem našel na internetu x odkazů k té firmě, kdy potom, co se objeví moc informací a zavání to hromadnou žalobou, firma zkrachuje a hle do pá dní Ti samí lidé mají firmu novou, stejnou jen s jiným názvem a logem? Citovat
koblih69 Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Pokud by chtěl někdo poradit s touto problematikou tak se může obrátit i na mě. Mám zaručený recept, který tyto problémy řeší čistě, elegantně a hlavně daleko levněji než konsolidace půjček, přeúvěrování a pod. Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Myslis financni problemy nebo problemy s nekorektnimi lichvarskymi firmami nabizejicimi produkty ? Citovat
koblih69 Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Myslím obojí - recept je jednoduchý: když mám holou řiť měl bych se podle toho chovat a né živit bandu lichvářů abych jí měl ještě holejší. - když na něco nemám tak to nekupuju, nepotřebuju si hrát na něco co nejsem - zadlužit se kvůli spotřebním věcem a dokonce několikanásobně je zoufalost - když mi na něco chybí prachy snažím se je vydělat a né si půjčit - půčuju si tedy jen tehdy když mi věc na kterou si půjčím vydělá nebo ušetří víc než mě stojí půčení peněz. Kolik mám půjček? Źádnou, pouze hypotéku která je z většiny splacená a to do bytu, který má 2,5x takovou hodnotu než v době koupě a platím méně než polovinu když jsem byl v nájmu Citovat
Guest servisman Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Dle mého pokud lidi budou blbí a nalítnou každýmu, nebo řeší půjčku půjčkou tak to nemá cenu řešit . Citovat
oddie Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 koblih: akorát když tohle lidem řekneš, můžou se podělat vzteky... A většinou to nepochopí, viz podobné téma každou chvilku. Citovat
oddie Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Já když něco takového píšu, v skrytu duše si dělám iluze, že si třeba aspoň někdo z toho vezme trochu ponaučení, ale realisticky tomu moc nevěřím. Citovat
skuci Odesláno 18. listopad 2013 Autor Odesláno 18. listopad 2013 bohužel né všichni z nás jsou tak čistí že mají jen hypotéku a bohužel je čím dál tim více lidí, co těch úvěru mají čím dál tím víc... :-/ Citovat
brixtr Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Dokud se člověk nespálí a nezjistí že je v haji tak si stejně kluci placáte hubu zbytečně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.