badik Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 zdravím odborníky,nejde zapnout klima kontrolka se rozsvítí a nic nějak jsem to neřešil jezdila s tím žena a tý je stejně furt zima ale teď to mám já a na diagnostice se ukázalo že je vadný spínač klima tak by mě zajímalo kde ho asi tak mám hledat a jak asi tak vypadá a co může stát novej případně jestli se dá opravit,má li někdo s tím zkušenosti prosím poraďte.pokud je to jenom médiem stačí říct Citovat
badik Odesláno 14. říjen 2012 Autor Odesláno 14. říjen 2012 sakra,to nevím jestli tam bylo nějaké číslo chyby to bych musel znova napíchnout na dia ale psalo to něco v tom smyslu \"porucha spínacího relé na klima\" Citovat
badik Odesláno 15. říjen 2012 Autor Odesláno 15. říjen 2012 vin-VF32ARHYU41241019 stříbrná metla Citovat
ChouLu Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Relé klimatizace Kod: 6555 HJ Cena: 432Kč Obrázek č.10 Citovat
badik Odesláno 16. říjen 2012 Autor Odesláno 16. říjen 2012 mockrát děkuji už to někde seženu ale jenom skromnej dotaz,kde to relé mám hledat?někde pod volantem nebo v motoru ať to auto celý nezbourám.čuměl jsem tam jako tele a nic mě nenapadlo Citovat
ChouLu Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 V motorovém prostoru, musí se to celé rozebrat a pod tím je deska s relé, ale jsou naletované... je nutné vyletovat původní a naletovat nové Citovat
badik Odesláno 16. říjen 2012 Autor Odesláno 16. říjen 2012 ou kej,myslíte tu krabici vedle baterky kde jsou z vrchu nějaké velké pojistky a několik relé? Citovat
badik Odesláno 17. říjen 2012 Autor Odesláno 17. říjen 2012 děkuji za pomoc a věřím že informace pomůžou i jiným kutilům Citovat
Petrsura88 Odesláno 10. září 2022 Odesláno 10. září 2022 (upraveno) Zdravím, fandy peugotu. Chtěl bych poradit, včera sám od sebe přestal fungovat ventilátor topení. Na mojí 206 1.4 99 55kW. Mám podezření na relé a nebo spínací skříňku. Občas se dřív stalo, ze auto nenastartovalo a jen se pootočil startér jakoby mu chyběl proud. Také jsem občas slyšel cvakání uvnitř auta jako by to relé se nechtělo odpojit nebo naopak se snažilo spojit. Nicméně měřil jsem napětí na pojistce F40 a dějí se tam divné věci... otočím li klíče do polohy před startem na pojistce F40 mam 12,6V zapnu ventilátor na pozici 1 a napětí okamžitě zmizí, ale nedojde ke skratu, pojistka je stále ok... A ted to nejlepší když odpijím baterii a nechám auto chvíli v klidu znovu je pak na F40 napětí.. jenže když několikrát sepnu spínací skříňku do polohy vyp a jednu před startem na pojistce F40 mi beha kolem 6 až 8 V pokud pak zapnu ještě spínač ventilátoru na pozici 1 okamžitě napětí zmizí, ale auto normálně jede vše funguje akorát ted to topení nejde.PROSÍM O RADU DĚKUJI. Upraveno 10. září 2022 uživatelem Petrsura88 Citovat
jarokare Odesláno 10. září 2022 Odesláno 10. září 2022 Ahoj a vítej v klubu . Zkontroluj pojistku MF13 v pojistkovce v motoru (oxidace , přechoďák) a napětí na pinu č. 2 v 3pinový patici spínací skříňky při zátěži (puštěnej vent.) . Pokud je toto v pořádku , je chyba ve spínací skříňce . Citovat
Petrsura88 Odesláno 10. září 2022 Odesláno 10. září 2022 Yes chyba je v kontaktu spínací skříňky uz jsem to zmáknul topení jede, sle díky za odpověď... Každopádně bych rád asi vyměnil kontakty spínačky aby mě to někde nenechalo.Snad si s tím poradím sám... jinak každá rada dobrá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.