Jirkap Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 Napsán autorem mk405 Jirkap: dej prosím foto, pár bych jich vzal díky Tady je Citovat
Bohouš Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 Napsán autorem Holly Bohouš GTI: Na vzhled nedej, zrovna mi ten víkend kleknul motor.Zase se potvrdilo, že nejlíp to jede těsně před smrtí (teda pak už to moc nejelo) Do servisu jsem doprdlal na 3 válce. Nejdřív to vypadalo na palec a víčko rozdělovače, ale pak se ukázalo, že umřel stářím, chudák. A jak to teda dopadlo, dopadne ?? Citovat
Mateso Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 přátelé, kamarádi....Pyrocool je sice príma věc, ale pozor...uhasíte jen začínající požár a i tak mmusíte vědět jak na to...sám ho sice mám v autě, ale spíš jen tak, protože...fakt vím o čem mluvím...takže hurá do práškáčů... Citovat
mk405 Odesláno 15. červen 2005 Odesláno 15. červen 2005 tak tak, pyrocool není práškáč, hasí tím že se nastříká do žáru a on se rozpíná. je ale určitě lepší jak nic . Ale cena za 150,- je dobrá ne? Jirkap: zvážím a kdyžtak se ozvu, šlo by to vzít do šebetova? mk:papa Citovat
mk405 Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 tak jsem dnez koukal na benzině shell: pyrocool - 250kč ABC prášek 1kg 700kč nedá se někde sehnat levněji ten práškáč? jinak koupím pyrocool Citovat
Jirkap Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 Napsán autorem mk405 tak tak, pyrocool není práškáč, hasí tím že se nastříká do žáru a on se rozpíná. je ale určitě lepší jak nic . Ale cena za 150,- je dobrá ne? Jirkap: zvážím a kdyžtak se ozvu, šlo by to vzít do šebetova? mk:papa Jasně, stačí dát echo... mají ještě nějaké jiné Citovat
mk405 Odesláno 16. červen 2005 Odesláno 16. červen 2005 jaké? dej vše at mám z čeho vybírat dík Citovat
mk405 Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 asi teda nemusíš všechny hasičáky, stačí ještě práškové ABC 1kg a 2kg . mk:papa Citovat
dufi Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 Neudělá práškovej v autě větší paseku než užitku? (Filtry, kapaliny, sedačky...). Pyrocool neznám, tak bych šel asi do sněhovýho (CO2). Kde to vozíte? Citovat
mk405 Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 sněhový udělá paseku stejnou, prášek můžeš vysát. Jinak ale myslím že nejdůležitější je zabránit tomu aby neschořelo celé auto, takže jestli na ohořelé sedačce je flek od hasičáku ti asi moc nevadí, můsíš tak jako tak něco vyměnit, ale je to lepší než měnit celé auto. mk Citovat
mk405 Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Jirkap: za kolik by jsi sehnal práškové ABC 1kg? Citovat
oddie Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Přesně jak píše Mila - když chcete vozit hasičák, tak min. 1kg prášák, ale raději 2kg prášák. Ty hasicí spreje jsou spíš na ozdobu... Bohužel jsem měl možnost zkoušet hašení auta \"naživo\", a ne jednou, takže vím, co ty spreje umí - či spíše neumí. Bouračka, lehké plamínky pod kapotou - jen dráty, hadice, olej. Dokud jsem stříkal sprejem, dobrý. Sprej ale stříkal asi 10s, a plamínky vyskočily nanovo, jako by se nechumelilo - naštěstí ale těsně potom zastavil někdo s 6kg bandou, která to sfoukla na jedno zmáčknutí. Nebýt toho prášáku - v autě zůstali zaklínění 3 lidi, tak jak by asi dopadli... Druhý případ - klasická š120 a zpuchřelé bezzínové hadice - když zastavil otcovi u vrat, už to byla slušná pochodeň. Po předchozí zkušenosti pořízený 2kg prášák to zdolal bez problémů - jen s tím, že cena hasičáku byla skoo větší než cena té škodovky... Citovat
Holly Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 V Lidlu prodávaj 6kg prášek asi za 700,-. Takže kdo má místo....... Citovat
mk405 Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 taky jsem na to koukal, ale kam ho dát - je to moc velký Citovat
oddie Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 6 kg, to už je slušná roura, to v 205 zabere celej kufr Ještě jsem pozapomněl vyzdvihnout jednu malou výhodu 1 či 2kg prášáku, pokud je při ruce - pokud na vás náhodou vystoupí nějaký agresívní jedinec s úmyslem si něco vyříkávat, prášákem jej docela spolehlivě odstavíte Citovat
lampa Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 vypada ze to je zhave tema, hlavne po tom co zacaly horet 307 v severskych zemich (prej moc soli silnice) Citovat
Vvitty Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Původně zaslal: oddie 6 kg, to už je slušná roura, to v 205 zabere celej kufr Ještě jsem pozapomněl vyzdvihnout jednu malou výhodu 1 či 2kg prášáku, pokud je při ruce - pokud na vás náhodou vystoupí nějaký agresívní jedinec s úmyslem si něco vyříkávat, prášákem jej docela spolehlivě odstavíte to je dooost dobry napad, zvlaste odolne jedince muzeme pak vzit prazdnym obalem po hlave Citovat
Operator Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 To bych agresivní jedince spacifikoval raději gratis růčo, než na něj plejtvat drahocenný hasidlo. :D:papa Citovat
oddie Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Až narazíš na agresivího jedince bez krku, co mu roste hlava přímo z ramen, a je o pár váhových kategorií výš, myslím, že vezmeš zavděk i tím drahocenným hasidlem... Citovat
Dundee Odesláno 21. červen 2005 Odesláno 21. červen 2005 Mám práškáč pod sedačkou spolujezdce a zatím (musím to zaklepat) jsem ho nemusel vyndavat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.