Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Berkoff, dneska jsem byl v chlumci, rikam, stavim se na kus reci a on kramek pryc, tak jsem frcel dal :(

Odesláno

no, standardne budeme vyjizdet z cerneho mostu od parkoviste makra, ale na to zalozim vlastni vlakno :)

Odesláno
Tak pojedeš? Moje nabídka stále platí ;)

no ja bych chtel jet nakonec svojim autem... jednou musim zacit jezdit delsi vzdalenosti.jen nevim skrz cestu jestli dalnici vyuzit nebo radeji objizdet

Odesláno

určo dálnici.. v té době má bejt dost sněhu a po okreskách atd bych určo nejel... jsem celou zimu jezdil do Brna a dálnice byla pouze jednou pod sněhem a to chumelilo jak o závod :)

Kdyžtak můžem dát v jihlavě nebo humplu spicha (nevím ještě od kud pojedu) a jet společně ;)

[upravil dne 24/11/12 14:56 od ChouLu]

Odesláno
to Luciferka and skuci : nejsou náhodou již 3 vozidla brána jako kolona ?? :mrk Rád se zúčastním peugeotího zpřažení :D

No 2 lidi už jsou brány jako skupina, ale jak je to s autama netušim. Každopádně český silnice to snesou :D

Z jaké \"čtvrti\" CV budeš odjíždět?

Odesláno

Mě by třeba zajímalo, jak to bude, když bowling se chce hrát od 16,00hod. a ubytování je taky od 16,00hod.? Ne, že bych se těšila do postele, ale do vany joo, mimojiné :D:aut

Samozřejmě, že se těšim na vás všechny, i ty, co ještě neznám.... na horu jídla a potok pití.. :D

Odesláno

já se přidávám k tobě... mohli by jsme se sejít na tý Benzině na začátku Slanýho, koukal jsem, že jedeš okolo ;-) v kolik budeš vyjíždět...? cca za hodinu bys měla být ve Slaným...

Odesláno

já si myslím, že úplně ideál... ty vyjedeš ve 13hod, ve 14 budeš ve Slanym, za půl hoďky sme na místě, což by asi i šlo... Jám hodně věcí do tomboly, tak to potřebuju předat a od 3 je už jídlo... nebo třeba o chlup dřív když by si vyjela bylo by to super ;-)

Odesláno

Taky máme nějaký dárečky.... Jasný, můžem vyjet i dřív...záleží taky na počasí. Meteorologové už inzerují nějaký snížek... tak se pak domluvíme blíž, v kolik přesně. Pokud bude snížek, tak pojedu jako Lucifer :aut:D

Odesláno

zimáky mám, škrabku taky, kdyžtak vezmu lopatu a můžeme jet... :-D si zavoláme třeba ve čtvrtek nebo pátk to už budeme vědět, ale předběžně budu počítat kolem té 2 ve Slaném ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...